Gå til innhold

Bolzano

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bolzano

  1. Først vil jeg be om unnskyldning for at jeg skriver om Match.com og ikke om Tinder, men kanskje mine erfaringer har relevans for Tinder. Jeg var i slutten av 50-årene da jeg var på Match.com. Jeg fikk lett kontakt med mange kvinner, og en del god del var tiltrekkende, syntes jeg. Men etter hvert gikk det opp for meg at mange kvinner kanskje ikke er ute etter å finne seg en partner, men syns det er morsomt å tulle på nettet. Mange kvinner synes også det er morsomt å gå på date. Mitt råd: Spør direkte hvorfor de er på nettet.

    • Liker 2
    • Innsiktsfullt 2
    • Hjerte 1
  2. Du skriver ikke noe om hvor gammel du er. Hvis du er under 30 år vil jeg fraråde laseroperasjon fordi synet kan endre seg etter laseroperasjon. Jeg har brukt engangslinser i mange år og de fungerer PERFEKT. Vel, nesten perfekt fordi jeg er en gammel mann og derfor må jeg bruke lesebriller når jeg har linsene på og skal lese. Men det trenger ikke du hvis du er ung. Du er praktisk talt like nærsynt på begge øyne og derfor vil det ikke være noen katastrofe om du surrer med hva som er høyre og venstre linse. Jeg har sovnet med linsene på et par ganger, men ikke ingen problemer. Har aldri opplevd glorier rundt gatelys og billys om kvelden.  Så vidt jeg vet kan laseoperasjon korrigere for skjeve hornhinner. Kanskje det kan være noe for deg? Du bør også google litt om risikoen som knytter seg til laseroperasjon.

  3. T+ er et kosttilskudd. Jeg tror ikke på kosttilskudd. Reklamen lover at T+ skal kunne frigjøre testosteron som er bundet i kroppen. Jeg har sett på hjemmesiden til firmaet som selger T+. Der finner man ingen info om hva firmaet heter! Men via telefonnummeret deres fant jeg ut at firmaet heter Puromega Nordic AS. Det lover selvsagt ikke økt testosteronnivå. I så fall ville det vært snakk om et legemiddel. Det lover frigjøring av bundet testosteron. Jeg har lest om testosteron på nhi.no. Der står det ingenting om bundet testosteron. 

     

    • Liker 3
  4. Da jeg var kunde hos Telenor kunne jeg sende SMS også fra PC-en. Jeg hadde også en kontaktliste på PC-en Identisk med den jeg har på mobilen). Så valgte jeg å bli kunde hos Ice. Jeg kan fremdeles send SMS fra PC-en, men kontaktlisten er forsvunnet. Det er heller ikke mulig å lage en kontaktliste ved å taste inn navn og tlfnr. Jeg har en Samsung SM-G950F. Så vidt jeg skjønner er kontaktlisten lagret (sikkerhetskopiert) i Samsungs sky. Er det noen som har forslag til hvordan jeg kan kopiere kontaktlisten til PC-en?

×
×
  • Opprett ny...