Gå til innhold

waldans

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

Innlegg skrevet av waldans

  1. Dette er typisk. Gammelt folk se på grønnt omstilling som svikt. Folk er kjempestolt på nokko, dem overhodet ikke har bidratt med i utgangspunktet.

    Ja, komm gjerne hit på besøk og opplev norgest mest ambisiøse kommuneplanlegger live og in action:

    https://m.youtube.com/watch?v=jXoTqalPO6I

    Japan, norges beste hydrogenpartner, håper med 17% grønnt hydrogen i 2030. Dette er langt fra parisavtalens krav. https://www.meti.go.jp/english/press/2019/pdf/0312_002a.pdf

    Ikke alle på magerøya tenker, at oljen er riktig veien å går. Sammen med Nordkappsaken blir det flokkmentalitet.  Den nyvalgte ordfører er SV og dem er jo mot oljevirksomhet, kordan kan SV står fram som miljøparti?

    At Oljen egentlig burde omlastes fra skip til skip har også med sikkerhet å gjøre: faste oljerigger tåler ikke barenthavets været, mens flyttbare produksjonsskip kan styre under stormen.

    Quote

    Krise på Nordkapp

    Tidligere denne måneden kjørte jeg fra Alta og innover Porsangerfjorden over Veidnes-brua til Honningsvåg og videre til Nordkapp-platået. Flere politikere – og medier – bør ta seg en tur dit. Byen preges av et økende antall tomme boliger og stengte butikker.

    Boliger er er gammle og folk flest vil har fancy hus.

    Quote

    I fiskebruket Nordvågen var 18 ansatte permittert på grunn av mangel på råstoff. På Nordkapp-platået var det ingen turistbusser. Der de har årlig har 250.000 besøkende, hadde bare 163 betalt billett siden 1. mai! 

    At de permiterer 18 gjestarbeider fra østeuropa har ingen betydning for nordvågen. I fjord gikk folketallet ned med 56 også.

    Quote

    Reiserestriksjonene med stopp i cruise- og hurtigrute-anløp er i ferd med å slå flere lokale selskaper konkurs og Nordkapp kommune er i økonomisk krise.  

    Dette er problematisk overalt i verden. Ikke alle har en oljeterminal som plan b. At kommunen er i økonomisk krise er fake news: kommunens driftsresultat i 2019 var på over 16millioner. Konkurs er Porsanger kommunen.

    Dette er dårlig journalisme!

    Ps: http://www.radionordkapp.no/nyheter/11466/ordforeren-er-forbanna/

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...