Gå til innhold

Erla85

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Erla85

  1. Takk for hjelpen! Er ikke mange varene jeg har, og jeg har ikke hatt noe svinn men skal likevel føre dette i regnskapet? Da dette gjelder for 2007 så skal det føres 31.12.07? Føler jeg har kontroll på resten av regnskapet men akkurat dette har jeg ikke gjort tidligere...

  2. Har nå planer om å skaffe meg et regnskpsprogram for å føre regnskapet for enkeltmannsforetaket mitt. Jeg bruker mac så vurderer sterkt Hansaworld Firstoffice, men kommer nok til å gå for daTax Mamut Totaløkonomi Start pga pris, funksjoner og integrering mot Altinn.

     

    Jeg har lastet ned demoen av Mamu og prøver å føre inn regnskap for 2007, men får ikke til å velge periode fra 2007. Kan bare velge fra 2008. Er dette en funksjon som er tatt bort i demoen? Hvis ikke, kan noen forklare meg hvordan jeg kan føre regnskap fra tidligere år inn i programmet? Har ikke mange bilag og vil gjerne ha de inn i programmet slik at jeg kan sammenligne perioder med tidligere år.

  3. Enkelte cd'r jeg prøver å rippe i iTunes blir bare tomme musikkfiler, de spilles liksom av men det kommer ingen lyd... Detb samme skjer når jeg prøver å spille av de cd'ene i iTunes, det står at de spilles av men ingen lyd kommer... Jeg kan rippe de samme cd'ene med andre rippe-program å da virker det fint. Jeg bruker da den andre cd-rom'en i data'n så lurer på om det kan ha noe med det å gjøre? Noen som vet hvordan man skifter hvilken cd-rom iTunes skal lese "først" fra? Jeg klarer bare å rippe fra den ene cd-rom'en... Hadde vært så bra hvis noen har noen tips til hva jeg kan gjøre!

  4. Jeg har nå bestilt meg en ny ipod 20gb, og vurderer å kjøpe en fm-sender. Men pratt i dag med en kamerat som har en belkin fm-sender, han var så misfornøyd med den forbi den bruker så mye batteri. Han sa han måtte skifte batteri etter noen få timer.

    Har noen erfaringer med fm-sendere og hvor mye batteri/strøm som går med til å drive disse? Ser på apple si side at itrip'en nesten ikke tar noe strøm, stemmer dette?!

×
×
  • Opprett ny...