Gå til innhold

Hrafn_

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hrafn_

  1. Jeg var glup nok til å kjøpe meg en Dell Inspiron 530 for et par år siden. Den var billig og fungerte fint til det jeg trengte den til da.

     

    Jeg spiller ikke så mye fancy spill, men tenkte å oppgradere skjermkortet så jeg ikke trenger å kjøre alt på minimum med 20fps. :-P (Det sitter et Radeon HD 2400 "PRO" inni der nå.)

     

    Jeg har funnet ut at jeg må ha et "low profile" kort, ettersom kabinettet er bittelite og har sett litt på GeForce GT220. (http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=589260)

     

    Til alt overmål er maskina levert med et 250w(!) PSU.

     

    Er det noen som har noen tips til "low profile" kort til rundt 1000-lappen i tillegg til GF GT220 som et sånt PSU klarer å drive?

  2. Har ikke skolen kantine da?

    Jo, men hvis vi velger å ikke benytte oss av de fett-baguettene og brus, så tar de fleste turen opp mot senteret...

     

    De kan jo ikke dra alle over en kam da, senteret og skolen har jo ingen sammenheng, vi er jo kunder av senteret, de kan jo evt stenge ute de som forsøpler.

     

    Hvordan ville folk reagert hvis jeg åpnet en Spill butikk midt i nowhere og jeg stengte gutta ute for at de bråket for mye?

    Det er ikke fordi de forsøpler, men som Bitex sier, at det er klin umulig å holde oversikt når 200 elever kommer inn på senteret. Jeg har selv vært vekter ved kjøpesenter og nekta folk adgang sånn. :)

    Faktum er at det er visste typer mennesker som stjeler mer enn andre, og skoleungdom er en av dem. Derfor bestemmer senterledelsen, eller evt. butikksjefen ved en butikk at de ikke vil ha mer enn 4-5 elever i butikken/senteret på en gang for å holde oversikt.

     

    Og ja, de har full anledning til å nekte dere adgang. Som han andre karen sa så er det privat område. Det eneste de ikke har lov til er å fjerne dere med makt eller fysisk holde dere igjen. Spørs om de ikke gjør det fordet da. ;) hehe..

    Uansett, forhold deg til reglene der. Bryter du dem over det vekteren har lov til å gjøre tilkaller de politiet istedet, så kan du stå å kverrulere bort friminuttet ditt med dem istedet! :cool:

  3. fin topic! Bra med metal i forumet, og da ikke bare "hvilket band liker du" type topics! :thumbup:

     

    Off topic:Bitex: Dies Irae...hørt om Devil Doll? De har ei skive som heter det også, det er brukt noen ganger før.. Samt at det er ett annet band som heter det... Hvorfor ikke finne på noe litt mer orginalt? Ser jo litt sent ut nå da men.. Ikke ta det på feil måte, ikke ment som negativt!

    Dies Irae låta til Where Angels Fall ble skrevet for en 8-10 år siden om jeg ikke tar feil. Skiva er kalt Dies Irae på grunn av låta.

    Dies Irae betyr for den saks skyld "Dommedag" på latin, noe som passet godt inn.

  4. Nei vi har ingen livejobber enda, vi må øve mye mere først. Dette er mere metal, tror ikke det har så mye på oslo synthfestival å gjøre, der det går mere på goth/EBM/darkwave techno. Du hører ikke så allverdens mye på de små klippene, siden låtene er alle sammen over 4 minutter lange.

     

    Men livejobber kommer nesten automatisk sammen med promoteringa av skiva.

    Fyren i Edgerunner prøver å få booka oss som support for Theatre of Tragedy i oktober, og det høres dritskummelt ut hehe. Tror samtlige i bandet tømte ryggen i buksa når vi hørte om det der :) TOT er et av mine største idoler, og Liv Kristine er dødslekker. 'Velvet Darkness they Fear' og 'Theatre of Tragedy' er milepæler innen goth metal.

    :hmm: La meg poengtere at TOT gigen ikke er bekreftet av noen som helst ennå.

×
×
  • Opprett ny...