Gå til innhold

kristianev

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kristianev

  1. Må være kjipt å være så trangsynt. Skjønner du virkelig ikke hva spacex prøver å få til. Handler om å sikre menneskeheten for div katastrofer som kommer til å inntreffe kloden i framtiden. Er det baser på andre planeter/måner i solsystemet vil sjansen for at vi overlever øke drastisk.

    Elbiler i norge har ikke en dritt og si for verdens klima foresten. Handler om luftkvalitet og støy i nærmiljø blant annet. Vi bidrar jo også til Tesla slik at de kan produsere billigere og bedre i andre deler av verden som vil hjelpe i det større bildet. Det og åpne øynene litt skader ikke.

    • Liker 6
  2. Trestein skrev (På 17.6.2020 den 22.17):

    For mange er bil mere enn rekkevidde. E tron lader mye raskere enn modell x så snitthastighet blir ikke mye dårligere.

    Det er jo på mange måter en helt annen bil enn model x. Bare se på model x og ikke minst model y når de kjøres på dårlige hytteveier. De har svært liten fjæringsvei og liten bakkeklaring. Byggekvalitet og komfort er jo også i en annen divisjon. Personlig syntes jeg begge er for store og tunge. Samme drivverk i en q5 hadde nok solgt bedre. Da hadde nok både rekkevidde og ytelser vert bedre.

    Synes tesla har kommet seg på kvalitet og forsetter med det. På lading og batteri derimot ligger tesla flere år foran. Audi har også null infrastruktur når de kommer til lade stasjoner og bruker det offentlige nettverket i stedet. Bare på strekningen Oslo-Hemsedal er det nøyaktig 50 superchargere(BARE for tesla) som har muligheten til 150kw(samme som maks på e-tron, tror du har gammel info). Sjekket også e-tron service kartet hvor jeg fant ca15stk offentlige ladere som ga over 100kw(for ALLE elbiler).  Veien Bjørn Nyland ødela teslaen sin på er heller ikke noe vanlig hytte vei haha, dette ser man lett ser på videoen. Her hadde ikke en e-tron eller i-pace klart seg noe bedre for å si det sånn. Audi er fine biler og har hatt q3 i flere år som jeg var stor fornøyd med. Når det kommer til elbil derimot har de fortsatt en lang vei å gå. 

    • Liker 2
    • Innsiktsfullt 1
×
×
  • Opprett ny...