Gå til innhold

Daggis87

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Daggis87

  1. jeg hatt samme problemet 2 ganger faktisk. jeg hadde hatt den en stund med skurring, kom å gikk litt ettersom. så dro jeg en tur inn til oslo å besøkte noen kamerater å fikk levert telefonen på rep. nå har jeg samma problemet igjen.. nå er det omtrent som å snakke i orkan. skal få sendt den inn igjen å få reparert høytaleren.

    det koster ikke noe å reparere den så lenge det ikke er påførte skader. nå sitter jeg med den gamle 6310 til fatters.

  2. jeg har vært så uheldig at jeg har fått en eizo skjerm med en død pixel, jeg har prøvd å massere den men det ville ikke funke, den 3 dager siden jeg henta den på posten og jeg oppdaga feilen i stad. hvis man har en pixel som er død på en eizo skjerm får man ny uansett eller kan jeg eventuelt bruke angreretten da og få en ny skjerm?

    takk for alle svar

  3. har akuratt kjøpt meg lcd nå også vil jeg selge den crt'n jeg har nå i nærmeste fremtid.. litt spes: 19", maks oppløsning med de nye nvidia driverene 2048*1536 @ 60 hz mest aktuelle oppløsningen er vell 1600*1200 og der kjører den 75 hz.

    skjermen er vell 2 år. den største oppløsningen den kjører 100 hz er 1280*768.

    det er en dell skjerm (ossen merke er jeg usikker på), den er produsert i januar 2002 sto det bakpå (kjøpte hele pc pakka i i juni 2002). kjører 32 bit men det gjør vell de fleste, svart farge på skjermen, greie menyer (noe mer jeg kan komme med nå?)

    takk for alle svar

  4. har et spm angående eizo L768, jeg har kikka litt rundt på forum her men har ikke funnet det jeg lurer på.

    Har eizo L768 mye bedre fargerskala enn L767 eller er de på omtrent lik linje? leste testene også, men sto litt igjen som et spørsmålstegn, har forstått at L768 er hakket bedre enn L767 og kontrasten er bedre å, men fargene har jeg ikke finni ut av. har lest/hørt så mye at crt er så mye bedre enn lcd, men begynner å tvile sterkt nå.

    så på en link der hvor en sony crt skjerm sto ved siden av en eizo L767 og eizon hadde ganske mye bedre farger. men hva er bedre på crt skjermene, det med responstid og refreshtid er jeg lite interesert i, oppløsning er ikke veldig viktig det heller, jeg spiller ikke veldig mye mulig jeg kjører et par runder nfshp2 og kanskje litt strategispill, jeg tenker heller på bildekvaliteten, fargene og skarpheten. ser en del på film og den slags så bilde betyr mye.

    også det med stråling og slikt, ossen er det på lcdene for dere som har det? sitter litt shabby foran pc'n på morran og har litt vondt i hue fra før av så hjelper det lite med en crt. ossen er dette på lcd skjermen, får man vondt i hue av de, har bare hørt at man ikke får det og at de er bedre for øya?

     

    takk for alle svar.

×
×
  • Opprett ny...