Gå til innhold

DennisMC

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DennisMC

  1. Hei, har nettopp kjøpt en scooter Yamaha Aerox 2012, trimmet... 70cc gikk helt fint første 5 min når jeg testet den. Startet på andre kick, og prøvde den en gang til på veien. Plutselig la jeg merke etter 2 min at den begynte å gi mindre gass og så mindre og mindre. Så vart den vanskeligere å starte og kicken ble hardere. Vi prøvde å bytte batteri og lade den fullt opp fordi batteri lades ikke når scootern går. Nå starter den så vidt og når den går, blir lyden veldig grom og går ikke framover. hva kan dette være?

  2. Hei, det jeg lurer på er at hvis jeg skulle kjøpt en black widow potte som har db killer, men uten katalysator og hadde fått godkjent på svv fordi de ikke så at det manglet en katalysator, hvis de finner ut dette i ettertid. for. eks hvis politiet finner ut av at jeg ikke har katalysator kan jeg få straff da, selv om jeg fikk godkjent på svv?

  3. Quote

     

    Har vurdert mivv anlegg også, en av grunnene er at du kan kjøpe katalysator til mivv anlegget. (Denne) https://www.mivv.com/en/products/y-047-lxb-yamaha-mt-125-2015/                                                           Hva anbefaler dere når det kommer til lovlige eksosanlegg?                                                                                                 Og er det vanskelig å monter katalysator?

×
×
  • Opprett ny...