Gå til innhold

thomlao

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av thomlao

  1. Rundt om i Norge finnes det kryptovaluta minibanker. Han kan eventuelt sette inn pengene i den, for å så gjøre om det han fikk kjøpt til sin valuta, også sende det til sin utenlandske konto.

    Ellers finnes det jo Western Union som kan konvertere pengene og sende de til en utenlandsk konto. Ville også hørt med feks Forex bank, mulig de også gjør noe av det samme.

  2. For kjøp av aksjer har jeg selv brukt nordnet og min egen bank. Kurtasjen hos de fleste banker ligger på rundt 79kr til 99kr. Jeg prøver å holde kurtasjen på under 1% når jeg selv kjøper aksjer. Jeg tenker at en kurtasje på mindre enn 1 % ikke vil utgjøre mye om man har en avkastning på 5-10% per år (når man investerer for en lengre tid).

    Eksempler på regnestykker når jeg handler:

    Kurtasje 99kr, som skal utgjøre 1%. Det vil si at jeg kan investere minst 9900kr.

    For en kurtasje på 49kr, ville jeg ha investert minst 4900kr.

    Så det spørs jo hvor mye du skal investere. Skal du investere for mer enn dette eller mindre?

     

    Fant en link angående nettmeglere som nylig ble publisert, mulig dette kan hjelpe deg https://aksjebloggen.com/nettmegler/

  3. Slettet-YQ8U8xbZ skrev (På 10.6.2020 den 18.22):

    Nordnet er langt bedre enn feks: DNB og Nordea.

    Største konkurrenten til Nordnet er nok Pareto.

    Liker også Nordnet, mye mer brukervennlig enn de tradisjonelle bankene. Man får også bedre betingelser om man er student, eller om man har et hvis antall handler i mnd osv.. 

×
×
  • Opprett ny...