Gå til innhold

Gjest16

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gjest16

  1. Gjest 9befb...e37 skrev (1 time siden):

    Var i samme situasjon som deg. Hadde levd et lykkelig liv med mye sex og faste partnere i 10 år. Så plutselig kom det en rift i forhuden og en dag eller to etterpå var hunden hvit og rosa og helt stram i tuppen.

    Prøvde alt mulig og hudlegen anbefalte steroide-kremmer og tilslutt Protopic som er en salve som er veldig ny.

    Tiden gikk (6mnd).. Frustrasjon ble større og større.. 

    Kom tilslutt over en video av en som hadde utført full omskjæring på YouTube og bestemte meg for å gjøre det.

    Ringte Aleris og noen dager etter feiget eg ut og sa jeg ikke ville ha omskjæring men ville komme på konsultasjon som avtalt time.. Det var der legen såg på tissen og sa at eneste som kom til å hjelpe meg var å skjære..

    Legens sitat:

    "Tror du nå som du har smurt på 3-4 forskjellige typer salver og kremmer i 9 månder at kansje neste uke så blir det bra.?"

    Da var det bare å legge seg under kniven 5 minutter senere og skjære vekk dritten i lokalbedøvelse.. 
     

    Har aldri angret og sex føles helt normalt når det blir fuktig. Onani er også helt normalt. Må si at snart 2 år etterpå er det INGEN negative sider bare positivt.. 
     

    Mitt råd til deg er å få skjært bort problemet en gang for alle.. Livet er litt for kort til å bruke tid på kroniske sykdommer som det finnes en så enkel løsning på.

    Anonymous poster hash: 9befb...e37

     

    Takk for et godt innlegg. Er i samme båt som deg mer eller mindre.

    Merket for et år siden hvite prikker ytterst på penishodet, og markant strammere forhud. Selv med jevnlig sterioidebehandling blir forhuden bare strammere og strammere, og jeg har nå problemer med å få den over penishodet i erigert tilstand. Så ingenting tyder på at det blir bedre med årene.

    Neste spørsmål blir om jeg skal gå privat eller offentlig. Er det noen kvalitetsforskjeller, eller er det på en måte avhengig av kirurgen man treffer på.

  2. Interessant tråd. 

    Takk for mange fine bidrag.

     

    Jeg har aldri slitt med trang forhud tidligere (40 år). For et år siden begynte forhuden å bli trangere. Jeg ble diagnostisert med lichen sclerosus. Ble satt opp på sterk sterioidekrem (Dermovat), men det ser ut til at dette kun utsetter problemet, og at forhuden gradvis vil bli så trang at jeg må gjennomføre en delvis eller full omskjæring.

    I denne tråden er det skrevet mye om selve inngrepet, operasjonsdagen og tiden rett etter. Jeg er veldig nygjerrig på erfaringer litt lengre tid etter inngrepet. Hvordan er penis 1 år eller 10 år etter inngrepet. Hvordan er sex/onani sammenlignet med før inngrepet? Er også særlig interessert i å høre fra folk med diagnosen Lichen Sclerosus som ikke har vært født med trang forhud, men fått det i voksen alder.

×
×
  • Opprett ny...