Gå til innhold

Kuleberg

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kuleberg

  1. MAG8 skrev (41 minutter siden):

    Jeg brukte klokken uavhengig hele dagen på torsdag i forrige uke, siden jeg glemte mobilen hjemme. Brukte den med trådløst headset og spilte musikk fra Spotify appen, sendte sms og hadde anrop. Jeg har Telenor esim. Opplevde ingen frys eller andre problemer med klokken denne dagen, bare høyere strømforbruk pga konstant 4g bruk og musikk avspilling. 

    Har du prøvd FW update eller nullstilling? 

    Det er godt å høre at det virker for noen. Er en 3 siders tråd på samsungs forum som omhandler problemet, uten at noen har kommet med en fix. Eneste er en som ble kvitt problemet etter å ha tuklet med debug-mode eller noe slikt. 

    Jeg har forsøkt å tilbakestille, og ap viser at klokken har siste FW. 

    Hvilken modell har du? 

  2. Jeg vil gjerne komme med en liten advarsel her. 

    Jeg, sammen med mange andre, har store problemer med Galaxy Wach i kombinasjon med Telenor eSim. Når klokka gpr i stand-alone og mobilnett er tilkoblet, henger klokka seg kraftig opp og blir rett og slett ubrukelig. Ser ut som at dette kun skjer med Telenor av en eller annen grund. Det er opprettet en facebookgruppe i håp om at vi blir mange nok som kan stå sammen i klagen, da verken samsung eller Telenor vil ta tak i dette. 

    Vet også om tilfelle galaxy watch active 2 og Talkmore esim går smertefritt. Har heller ikke hørt om noen med andre enn Telenor abonnement som har samme problemet. 

    For min del var hele vitsen med kjøpet å kunne være tilgjengelig uten telefonen, så dette er svært skuffende. 

    Er det fler her med samme problemet? 

×
×
  • Opprett ny...