Gå til innhold

Kikadu

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kikadu

  1. The Avatar skrev (10 timer siden):

    Som andre har sagt så er det ingen grunn til at foreldrene skal blande seg opp i dette. Som 21 åring må det være både lov og forventa at dykk reiser på ferie saman. 

    Korleis har dykk organisert forholdet fram til no? Kvar dykkar bustad og berre møtest på offentlege stadar? Eg tenker at det er eit tillitsbrudd frå foreldra om dei tenker at det å dele telt skal by på problem. Dersom dykk ville ha hatt utanomekteskapleg sex (som også er lov) så vil det være rart om felles telttur betyr fyrste anledning til å kunne ha sex på fire år. 

    Det sagt så må du sjølvsagt vurdere kor viktig familiane er for dykk. Dersom det er slik at dei trur at telttur betyr sex, og sex betyr utfrysing (så har dykk kjipe foreldre) men då får du vurdere kva som er viktigast for deg og kjæresten. 

    Eg vil på ingen måte anbefale å skulle sette hardt mot hardt og dermed bryte med heile slekta, samtidig så synes eg at det er urimeleg å ikkje stole nok på dykk til to voksne i fast forhold kan dele telt utan at det fører til sex.

    Om dykk vil ha sex eller ikkje bestemmer dykk sjølv. 

     

    Vil det være eit alternativ være å lyge, ved å fortelle at dere har kvar sin sovepose (evt kvar sitt telt)? Kva som skjer eller ikkje skjer i teltet får dei uansett aldri vite. 

    Vi bor på vær vår plass alt fra 2min gåing ( internatet skole)  til 6timer flying (andre siden av landet)

    Takk for tipset ?

  2. Hei dette er et sikkert et problem med mye diskusjon rundt. jeg og kjæresten min skal på telttur i sommer og ja begge er friske. Men problemet er at vi har veldig tradisjonelle familier som ikke er så gira på vi drar ut på tur i lag der det blir overnatting bare oss to. Så jeg ville høre hva dere tenker om det. Vi er begge snart 21 og har vært i lag snart fire år.

×
×
  • Opprett ny...