Gå til innhold

TheCableGuy

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TheCableGuy

  1. IceBlitz skrev (6 timer siden):

    Hva er egentlig årsaken til dette stupet? Røde dager i 9 dager på rad nå. Og dagen i dag er den verste. Alle mine aksjer har stupt 20%, premarket, men hentet seg inn igjen litt nå siste timen.

    Noen spesiell utløser? (har bare aksjer i USA).

    stigende renter + rotasjon til value

    • Liker 1
  2. Tror flyaksjene og andre konkurstruede aksjer kommer til å få en boost når folk faktisk har blitt vaksinert. Forut for det kan de når som helst gå konkurs pga overbelåning. Tenk Norwegian. Når spredningen er blitt kontrollert skal gjerne "alle" ut å reise, trene og gå på kulturopplevelser. Det gir en stor boost for de selskapene som overlever frem til da.

    • Liker 1
  3. Takk for godt svar.

    Jeg er blitt mer usikker på hva jeg skal kjøpe nå så kanskje jeg bare utsetter det til når jeg kjøper ny laptop. Det fungerer jo ok nå når jeg sitter på en 14 tommer laptop skjerm og. Min nåværende laptop har et grafikkkort som heter amd radeon r5 graphics - det er vel kanskje så billig og dårlig at det ikke fungerer med en 4k skjerm?

  4. Emile the rat skrev (På 11.6.2020 den 7.11):

    Den billigste er 6-bit som vil gi mye color banding.

     Den andre er et billig VA panel som antageligvis vil bety ghosting og smearing.

    Skal jeg være ærlig er ingen skjermer i den prisklassen bra, og heller ikke noe god deal eller innvestering. Spørsmålet er, hvilke ulemper kan du leve med? Personlig av de to ville jeg gått for den dyreste, da 6-bit er totalt uaktuelt etter min mening :) 

    Jeg så på de bildene du la ved. Jeg så forskjell mellom bildene, men den var veldig liten så det går sikkert greit for meg. Hvor i spesifikasjonene står det at skjermen er 6 bits? Jeg letet, men fant ingen info. Heller ikke info på den andre skjermen om at det er et billig va panel.

    Jeg betalte rundt 3500kr for laptopen så vil ikke bruke mer enn 2000 på skjerm. Hvis du måtte kjøpe en skjerm under 2000kr hvilken ville du valgt?

  5. Hei. I dag bruker jeg en laptop skjerm, men har tenkt å oppgradere ved å kjøpe en billig monitor. Jeg skal ikke game eller noe sånt, men er ute etter mest mulig for pengene. Vil ikke bruke mer enn 1600kr.

    Fant denne til 1000kr: https://prisguiden.no/produkt/asus-vp249he-432152

    Fant denne til 1600kr https://www.komplett.no/product/975997/datautstyr/skjermer/skjermer/samsung-27-curved-skjerm-c27f390#

    Er de gode valg eller burde jeg se på noen andre skjermer? Vet ikke hva som er fallgruvene eller hva som er viktigst i den prisklassen. Tenkte å gå for den som koster 1000kr pga den gode prisen, men kan strekke meg litt mer hvis det er en spesiell ekstra funksjon som man trenger nå for tiden.. Hva tenker dere?

     

    Tenkte også på å kjøpe en sånn her til pc rommet/monitoren: https://www.teknikkdeler.no/led-bakgrunnsbelysning-til-tv Er mye billigere enn philips hue lightstrip.

     

  6. Jeg har kjøpt ny leilighet, men det er ikke oppsett for taklampe på 3 av rommene. Det er elektrisk stikkontakt i taket til taklampe i alle rommene, men det er ikke noen måte å henge lampen fast på. Tror taket er i betong da det er snakk om en leilighet og det er kjempehardt å banke i det. Jeg har lyst til å få på plass lamper som tar e27/e14 pærer slik at jeg kan sette inn philips hue pærer.

    Vet noen ca hvor mye det koster å få borret et feste i taket til lamper i 3 rom? Vet dere om noen billige firmaer som gjør dette? Er det eventuelt noe jeg bør gjøre selv? Hvor mye koster utstyret til å gjøre det?

    Og noen som vet hvor jeg finner fine, men billige lamper som er lett å feste i taket? Taket er lavt og det er sprinklersystem i det så vil gjerne ha  komptakte og praktiske lamper.

  7. Mr_Spock skrev (12 minutter siden):

    Tror foreldrene dine dro på litt med prisen der - jeg handlet tilsvarende - et eller to år nyere og den kostet rundt 2000 kroner i 1995 ?

    Var grei lyd i den.

    :D Tror hukommelsen min skranter litt ja!

    Skulle ønske anlegget hadde hatt en lyd inn port for da kunne den sikkert brukes https://picclick.com/JVC-PC-X110-CD-Portable-System-Player-FM-AM-233487537813.html#&gid=1&pid=11

     

  8. Hei. Jeg kan lite om kabler. Men jeg har et gammelt stereoanlegg hvor en bare stapper høyttalerkabelen inn i anlegget direkte uten å bruke 3,5mm jack eller en annen jack. Altså en stapper bare denne kabelen inn i anlegget: https://www.power.no/hoeyttalere-og-lyd/tilbehoer/kabler-og-tilkobling/p-254673/

    Men jeg bruker ikke dette gamle stereoanlegget lengre og jeg vil ikke kaste fullt brukbare høyttalere for det om. Så fins det et produkt jeg kan kjøpe som kobler høyttalerkabelen til en 3.5mm jack?

    Eventuelt er det noe jeg kan hjemmesnekre?

     

    Vil dette ha noen negative konsekvenser? Vil jeg miste noe i lydbildet eller noe sånt?

     

    Planen er å bruke det som tv høyttaler. Så hvis ikke 3.5mm jack går ann så er tilkoblingsmulighetene disse her:

     

    264531415_WIN_20200607_16_35_43_Pro(2).jpg.8a3d7c9d2d09e79af28632e8526bd3f5.jpg

×
×
  • Opprett ny...