Gå til innhold

keizersoze

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av keizersoze

  1. Dart skrev (23 minutter siden):
    Trusedebatten. De har jo hele rompa ute.
     
    Det er ikke sport, men sexindustri. Problemet er at mange menn og noen kvinner vil ha det slik og kommer for å se på, betaler billett. Og TV-selskapene vil ha det slik, og de betaler mest. Flere seere og mere reklameinntekter.

    Det er jo fortsatt sport, men jeg har da sett sandvolleyballdamer i langbukser..Burde vel ikke være annerledes her, selv om jeg må si det er rimelig pent å se på.

  2. SprengeMobil skrev (12 minutter siden):

    VM 2022 glapp? Feil, det som glapp er den ekstra muligheten til å ta seg til VM dersom Norge ikke skulle lykkes i den ordinære VM-kvaliken. Forresten, trekning 7. desember.

    Rett skal være rett. Han skrev "glapp nok", noe som kanskje stemmer.

    • Liker 1
  3. Mr Fawk skrev (2 minutter siden):

    VM 2022 glapp nok i Wienerstaden. Men med spillere som Berge, Ødegaard og Haaland så tror jeg vi karrer oss til EM i 2024 på et vis. Ståle Solbakken bør lede laget fra 2021, tror han kan få det beste ut av disse karene.

    Får håpe du har rett. Det er ikke at vi er så jævla dårlig, men vi er blitt jevli flink på å snuble.

    Jaja. Er en stund til landslag igjen...Nå er det håpe på Brann greier seg, og at bønnaen blir litt sur for vi kanskje får tre gratispoeng fra dem :) Jaja.. PL tar oss jo gjennom vinteren.

  4. Granca skrev (2 minutter siden):

    Jau. Jeg er nok for kresen for mitt eget beste. Men det vil ikke forandre seg. Er for bortskjemt når det gjelder spinnesiden.

    Så har du denne da.... Ehh gjelder å skrive det så det ikke blir utkastelse...

    Det er mye flotte damer som blir luket ut pga et litt mindre favoriserende ytre.

  5. Granca skrev (1 minutt siden):

    Gåtemannen fra Soterøen?

    Njaa.. Trodde ikke den der var så vanskelig...Hver sin smak..man tager hva man haver...i nøden spiser fanden fluer.. nød lærer naken kvinne å spinne..bedre med en fugl i hånden.. Du skjønner konseptet...Eller egentlig så var dette litt sånn hips om haps.. men you get it :)

    • Innsiktsfullt 1
  6. Granca skrev (5 minutter siden):

    Nei. Men jeg drar ikke til Granca primært for å sexe. Vil bort fra vinter. Men vil ikke holde meg unna damer der nede heller...

    Du får se om Mona Grudt vil ha en drink eller noe.. Hun er vel fortsatt eyecandy?

  7. Granca skrev (1 minutt siden):

    Støtter dem i det meste. Men gidder ikke vinter. Vil til Granca, selv om det er egoistisk.

    Nå er vel muligens ikke det heller opp til norske regjering.. Det er vel rødt over hele Europa nesten. 

    Har ikke fulgt så mye på det. Regner med du har da.. Lar spanske myndigheter deg fly inn?

    Og ikke minst.. Får du lov ti mer enn å isåfall sitte på terrassen?

  8. Granca skrev (1 minutt siden):

    Har vondt for å komme på et mer tragisk menneske enn D. Han er jo egentlig massemorder også. Han kunne reddet utrolige mengder med liv ved å ta noen enkle avgjørelser. Bare det å anbefale munnbind hadde han nok reddet titusenvis av liv.

    Nei det skal godt gjøres. Lurer på hvor mange av de som har vært nær noen av de der rallies han har hatt som har blitt syk og dødd.

    Han samler jo folk i tusentall...Jaja. Er vel lite vi kan gjøre med det. Får ta litt glede i at vi har en regjering som irriterer oss med å kanskje ta ting litt for seriøst, eller rettere sagt altfor bokstavelig. Ikke at dette ikke skal tas seriøst.

  9. Granca skrev (Akkurat nå):

    Dette er clouet. Folk får ødelegge seg selv så mye de vil, men straks det går utover andre, da er det en helt annen sak. Det er min enkle filosofi.

    Kan vel ikke sies lettere. Men jeg er litt uenig uansett. Om noen jeg er glad i bare vil gå til grunne pga idiotisk oppførsel, så vel..Har sett det før.. Har ikke lyst å se det igjen. Men er vel lite å gjøre ofte.

×
×
  • Opprett ny...