Gå til innhold

Spørsmålstegn

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Spørsmålstegn

  1. Har akkurat fått 5 mb fra mtulink. har et jensen modem og en jensen trådløs router koblet til bak der igjen. Kommer på internett med når jeg kobler direkte fra modemet. Bruker en oppringt internett type setup..

    Har installert trådløse routeren med wep key osv. Har da hatt kabel i..

    Det jeg lurer på.. hvordan kan jeg oppringe internett gjennom den trådløse routeren?

  2. takker, omnidirectional var det jeg var ute etter.

    En annen ting. Elektromagnetisk stråling kan være så mangt, forstår jeg det riktig at jo høyere frekvens dess høyere skade? Tenker på mikrobølger og Ghz som blir mer utbredt. Nå som n-standarden på wireless også er på vei så begynner vi jo å nærme oss GHz.. Satelitter er vel derimot "directional" og man blander seg vel sjelden med denne "linken"...

    Ser blant annet db.no http://www.dagbladet.no/nyheter/2006/02/26/459050.html skriver om radarofre og at det faktisk var oppe i røntgenstråler..Hvor høyt oppe er vi på den elektromagnetiske spektrum før det blir skadelig? ultrafiolett?

  3. Netcoms 3G kort fungerer stort sett greit, men har noen problemer med oppsettet på pc'en ser det ut til. Etter å ha installert Global mobility Manager programmet og restarter maskinen så fungerer det ihvertfall bra.

    Problemet er når jeg så slår av maskinen og skal prøve igjen neste dag. Jeg setter inn 3G kortet som vanlig, men da popper det opp en boks nede i høyre hjørnet som sier at den leter etter driverne.... Jeg må da altså sette i installasjons cd'en igjen å installere driverne på nytt for så å restarte maskinen igjen for at 3g kortet skal virke...

    Hva er det som forårsaker dette? hvorfor flushes/slettes disse driverne hver gang jeg slår av maskinen. Det skal sies at dette er en jobb pc som blir oppdatert med diverse ting gjennom netverket på jobb fra tid til annen.. Kan dette være et problem..Er det noen setting som kan settes for at drivere som legges inn ikke skal slettes?

  4. Har kjøpt et 3g kort fra netcom. 900 kr. og 125 kr i måneden for max 20 MB nedlasting i måneden. Hastigheten er 384 og helt grei til å surfe og sende mail med i mindre grad.

     

    Problemet mitt er at kortet virker litt ustabilt, eller rettere sagt softwaren.

    Når man setter inn PCMCIA kortet og starter "Mobile Mobility Manager" softwaren så skal det "poppe" opp en boks hvor man taster inn PIN-koden... Dette skjer ikke, eller dvs. det skjedde første gang jeg prøvde men så har det uteblitt. Pga. dette får jeg heller ikke muligheten til å koble til netcom/connect.

     

    Er det noen andre som har hatt lignende problemer med 3g, netcom, og denne softwaren? Må man man følge visse "steps" for at det skal funke?

  5. Har en HP pavilion ze4200.

    Den har nok fått kjørt seg litt de 2 årene jeg har hatt den, og nå tror jeg disken er ødelagt. Den slår seg av i tide og utide.

    Akkurat nå kjører jeg Win XP pro SP2. Har ingen torrent eller p2p programmer installert. Hadde samme problem da jeg brukte azureus en gang i tiden, men nå er altså dataen "clean" for slikt.

     

    Jeg kan høre en liten "vinete" lyd. Dette kommer ikke fra viften.

    Min ville gjetning er da altså at det er hardisken det er noe galt med...

     

    Har noen opplevd samme problem, eller vet om noen måte jeg kan teste/sjekke

    hva som er problemet?

    :ermm:

×
×
  • Opprett ny...