Gå til innhold

Fotihose91

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fotihose91

  1. Hei, Diskusjonfolk!

    Litt (unødvendig?) info: Jeg har en bil som jeg gjerne har lyst å selge før utgangen av mars 2021, da jeg er ferdig i jobben jeg er i nå i slutten av januar og jeg trenger den inntil da pga. reisetid på over en time, uten mulighet for kollektivtrafikk hele veien så jeg rekker jobb.               Når kontrakten er utgått, så har jeg ingen planer om å fortsette der pga. reisetid og null planer om å flytte fra bykjernen.

    Tingen er desverre at jeg har heftelser i bilen, som det fremdeles er lån på, og da vet jeg at det ikke er så enkelt å solgt den. Fikk et tilbud på 40 000 av et selskap tidligere i år da jeg la ut bilen for første gang. Det er altså nesten halvparten av omtrent verdi jeg kunne ha solgt den for da, og da måtte i tillegg heftelser fjernes samtidig. Takket da nei pga. et dårlig tilbud og ingen mulighet til å bli kvitt heftelsene. 

    Nå kommer greien: Hva burde jeg gjøre for å kunne selge bilen så fort som mulig? Jeg har ingen mulighet til å betale ned resten av lånet på en gang, uansett om jeg får solgt bilen for det den SKAL være verdt idag eller ikke.

     

    MVH

    Handerreluringen som tok lån på bil når han  egentlig aldri har vært 100 % sikret fast jobb.

  2. Hei!

    Er det noen her som har noen tips til hva jeg kan gjøre angående en litt vanskeligstilt situasjon når det kommer til økonomi? Jeg har vært arbeidsledig siden nyttår pga. nedbemanning, og har så vidt klart meg frem til nå på dagpenger og ved å selge en del kjære eiendeler. Men nå er det ikke mer å selge, og når jeg starter i jobb f.o.m. 1. juli så har jeg ikke rett på dagpenger f.o.m. den datoen. I tillegg så er første lønningsdag ikke før 9. August, så jeg er ganske rådløs til hva jeg burde gjøre. Jeg har et billån og et veldig lite forbrukslån å betale ned på, men i tillegg så kommer utgifter til husleie, strøm, telefon, drivstoff, bompenger, mat og diverse annet også. 

     

    Er det noen som har tips til hva jeg burde/kan/MÅ gjøre? Jeg har ingen slektninger eller venner som er villige til å låne bort, ikke pga. at jeg ikke betaler tilbake, men at de fleste jeg kjenner ikke har råd, rett og slett. Det er vel noe som heter nødhjelp, men jeg har særs lite kunnskap til hvordan dette fungerer, og hvor mye man faktisk kan få. Har allerede fått avslag fra husbanken pga. utbetalte fra gamlejobben i mai der alt gikk til regninger.

     

    Takker for tips på forhånd!

×
×
  • Opprett ny...