Gå til innhold

Ape m/pels

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ape m/pels

  1. Takk skal du ha, Rayline TWB! Den siden der viste 3.4 GHz Northwood til 2000kr! Og jeg som trodde det bare var Komplett som gjaldt.

     

    Da trur jeg at jeg går for

     

    3.4 GHz prosessor fra ITbutikken

    Asus P4P800-E DELUXE Hovedkort og 2x512 MB Corsair DDR-RAM PC3200 fra Komplett,

    Og Kabinett + Zalman-viften fra Microplex.

     

     

    Ble en del forskjellige leverandører, men men.

     

     

    Takk for all hjelpen!

  2. Au da, hvor feil kan man ta. Strømforsyningen min er ikke Q-tec, men NorthQ... Det var i hvertfall noe med Q :blush:

     

    Beklager forvirringen.. det er denne det er snakk om.

     

    Det virker ikke som Northwood finnes i 3 GHz-klassen. Er det forresten noen steder de selger prosessor uten vifte? Alle de har på Komplett later til å være boxed.

    Hva er forresten de vesentligste forskjellene til Socket 775-prosessorer/hovedkort? Det ser ut for meg som de har omtrent de samme egenskapene og koster omtrent det samme, men de har noe bredere utvalg av 775, f.eks. 3.2 GHz til 2050 kr hos Komplett.

     

    Når det gjelder vifte er jeg som sagt opptatt av at den ikke skal bråke for mye, men Prescotten blir etter sigende skikkelig varm. Har noen erfaring med den Zalman CNPS7000A-Cu? Jeg kan vel kanskje ikke vente å finne noe skikkelig stille som samtidig kjøler bra nok.

     

    Angående minne: i hvor stor grad ville jeg tjent på å kjøpe enda raskere (med tanke på prisforskjell), og er hovedkortene som støtter disse betraktelig dyrere (det ovenfor går bare til PC 3200)?

     

    For øvrig fant jeg dette Compucase-kabinettet som ser ut til å passe bedre da det er tilpasset 120mm-vifter, som er hva jeg bruker i kabinettet fra før.

  3. Vel, først hadde jeg tenkt å bare kjøpe ny prosessor, men så fant jeg ut at hovedkortet mitt ikke støtter noe særlig over det jeg har. Jeg skal ikke kjøpe hel pc, jeg skal bare ha nytt hovedkort, prosessor, kabinett og RAM.

     

    Jeg hadde tenkt på 3,0 GHz Prescott-prossesoren hos Komplett, og jeg tenkte å slå til med 1 GB DDR 3200 RAM. Det første som slo meg som et ålreit tilbud i havet av alternativer var denne Corsair-brikken. Går jeg i en eller annen felle her?

     

    Av hovedkort så dette Asus-kortet ut som en god kandidat, men nok en gang er jeg ganske blank på de forskjellige egenskapene. Jeg setter pris på tilbakemeldinger her.

     

    Angående overklokking er ikke det den fremste egenskapen jeg er ute etter, men det er jo en grei bonus om det mulighet for litt pressing av prestasjonsnivået... Her har visst hovedkortet en del å si, uten at jeg har peiling på hva jeg skal se etter.

     

    Som kjøler til prosessoren hadde jeg tenkt MIST frostbite. Jeg tenker også på dette Chieftec-kabinettet.

    Jeg har fra før av

    Q-tec 450W strømforsyning.

     

     

    Jeg lurer først og fremst på om dette er kombatibelt med hverandre, deretter om jeg overser noen gode tilbud eller liknende. Jeg har bygget pc før, men er som dere skjønner er jeg ikke helt ajour med utviklingen.

     

    Hovedformålet med pc'en er behandling av lyd, noe som kan kreve sitt av både prosessor og minne. Jeg har forhåpninger til HT-teknologien her.

     

    Tusen takk til den som tar seg tid til å hjelpe! :)

  4. Jøss, takk for den! Litt av en kjøleribbe det der. Jeg fant også hos Microplex denne, noen som har prøvd den, eller vet hvordan den vil fungere i forhold til løsningen foreslått av LenniZ? Jeg har ikke helt bestemt meg for hvilken prosessor jeg velger, bare at det skal være en på 3 GHz eller mer.

     

    Overklokking har jeg ikke prøvd før i det hele tatt, er de foreslåtte brukbare til det?

    Takk for all hjelpen! :)

  5. Hei

     

    Jeg har i et par nå hatt en P4 1,8 GHz prosessor, og en stund brukt MIST Black Silence som kjøler, og dens innsats er upåklagelig.

     

    Nå har tiden kommet at jeg tenker på å inverstere i ny prosessor, da en over 3 GHz.

    Jeg er interessert i tips angående kjøleløsninger for dette, jeg har lest at Black Silence ikke er helt god nok for så raske prosessorer.

     

    Prisen er ikke særlig viktig, det som teller er lavt støynivå.

     

     

    Takk for all hjelp! :)

×
×
  • Opprett ny...