Gå til innhold

akhtarw

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av akhtarw

  1. Batteriet er noe av det dårligste jeg har vært borti. Var full ladet kl 08. Etter en dag på kontoret med vanlig bruk var batteriet helt tomt kl 18. Det eneste jeg har av programmer åpne er WIFI og gulesider app. Og litt musikk på vei til jobb. Jeg sliter også med at telefonen legger på samtalen helt av seg selv. Jeg mistenger at jeg kommer bort i end call knappen med skinnet når jeg snakker iden. Er det flere som sliter med det?

  2. akhtarw, gmail-programmet gjør det automatisk. Du skriver de mailene du vil og så sender den/henter ned mail ved neste synkronisering.

     

    Masterj, hvilke programmer etterlyser du?

     

    Takk for svar, men hva gjør du om du ikke bruker gmail? Jeg bruker idag brodpark mailen min. Har egentilig ikke veldig lyst til å gå over til gmail... Noen tips?

  3. Jeg har akkurat kjøpt meg htc heero. Jeg lurer på om det finnes et program som kan lagre mine utgående mailer når jeg er offline. På iPhone var ikke det noe problem, men kan ikke finne se at htc har samme løsning. Liker å svare på mailene mine når jeg sitter pa toget. Da er det ikke dekning. Så fort jeg finner en trådløs nett blir mailene mine sendt. Slik var det ihvertfall på iphonen. Noen som kan hjelpe?

  4. Hei

     

    Kjøpte meg WET54G og WRT300M for noen dager siden. Har koblet WET54g (trådløs bridge) mot en dreambox. Problemet er at jeg ikke kan bruke min pc til å koble meg opp mot dreamboxen slik jeg kunne før. Jeg får liksom ikke kontakt med bridgen når jeg skriver ip adressen på den.

     

    Gjør jeg noe feil eller er det ikke mulig å kontakte utstyret som er koblet på en bridge?

     

    Wakas

×
×
  • Opprett ny...