Gå til innhold

røtter_i_bøtter

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av røtter_i_bøtter

  1. On 12/30/2019 at 2:58 PM, Spartapus said:

    Endringer i Kina må komme innenfra og over tid. Hvis vestlige land prøver å tvinge dette på Kina vil de kineserne som jobber for endringer miste legitimitet og kunne fremstilles som en femtekolonne, og man risikerer en styrking av det eksisterende systemet. 

    Jeg tror KKP stiller de som vil endre Kina i det lyset uansett om det stemmer eller ikke. Se på Hong Kong, KKP maler et bilde av demonstrantene som aktører betalt av vesten og verre. 

    Når KKP kontrollerer all media i landet vil ingen annen historie komme frem. Jeg har ikke annet en sympati for menneskene fanget i KKPs propeganda. Jeg tror vi som vesten har et ansvar for at folk skal kunne leve bedre og friere liv. Det å støtte folk som vil endre Kina fra innsiden er det minste vi kan gjøre. Jeg tror uansett hva vesten gjør vil demonstranter males som vestlige agenter. Når det likevel skjer så må vi i det minste støtte dem.

  2. Det at dette diskuteres så lite synes jeg er ekstremt skremmende. Kinas kommunistparti er en verdensmakt som viser veg for despoter verden rundt. Vesten var overbevist om at Kina kom til å gå samme vei som Sør-Korea og Japan når det ble rikere, åpnere og mer demokratisk. Det er noe ingen i dag burde ha noen fantasier om.

    Anbefaler virkelig denne boken:

    https://www.amazon.co.uk/Perfect-Dictatorship-China-21st-Century/dp/9888208942/ref=sr_1_1?crid=3H7QEWAAETHB2&dchild=1&keywords=the+perfect+dictatorship+china+in+the+21st+century&qid=1590423238&sprefix=the+perfect+dict%2Caps%2C165&sr=8-1#customerReviews

    En video for de som ikke forstår hvor grovt vi undervurderer kina:

     

     

     

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...