Gå til innhold

eirik_sn

Medlemmer
  • Innlegg

    133
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eirik_sn

  1. Det er jo 0 stabilitet i norske lag, hvordan skal de da klare å hevde seg i annet enn Telenorligaen?

     

    Har desverre vært slik i alle år. Var selv veldig aktiv i CS:S-miljøet gjennom Hellfragger.no/Battlefield.no, der vi hadde et lignende konsept som Telenorligaen for topplagene i CS:S, sammen med blant andre NRK. Utrolig få lag klarte å holde samme lineup selv gjennom en relativt kort sesong.

  2. Blir genuint matt av hvor mange som henger seg opp i den fordømte traileren altså. Tror dere at dere blir fulgt rundt av en dame med arm-protese når dere spiller spillet? Påvirker det gameplay? våpenmekanikk? Nettkode? Nei. Påvirker det squadsystemet? Teamplayet med kompisene dine? GUI'et i menyene? Ytelseskravet på maskinen din? Nei.

     

    Så greit; EA prøvde kanskje litt for hardt å lage en griseawesome trailer, som også kanskje skulle ta bort stigmaet om at personene som portreteres i skytespill er ultramaskuline menn med overdose testosteron. Men so what? Om du reagerer SÅ hardt på dette og ikke har kommet deg over det 3 måneder etter traileren har kommet ut, er det du som har problemer.

     

    Jeg skal i alle fall kose meg noen hundretals timer med noe som virker som et meget solid FPS etter å ha spilt begge alphaene.

     

     

    • Liker 3
  3. OK, kan noen forklare meg følgende.. Battlefield 1 kjører jeg i dag på 1080ti og en 4770k - som snart blir oppgradert til 8700k. Skjermen min kjører 3440 x 1440 (Acer Predator x34p).

     

    Med så og si alt på ultra (uten om post-processing), ligger jeg på 80 - 100 FPS, og med nye prosessoren forventer jeg å låse FPS på 120 (G-sync mot skjermen sin maksimale oppdateringsfrekvens).

     

    Jeg er klar over at det er et stykke fra min oppløsning til ekte 4k, men kan da umulig fatte at spillet ikke er ekstremt dårlig optimalisert om det kreves ENDA et skjermkort til 8k for å kjøre det i 60 FPS?

     

    Høres ut som galskap...

  4. Mange som jobber innen teknologi har vel sett dette komme lenge. Selv om block chain og kryptovaluta er særdeles spennende teknologi med et gigantisk potensiale, er den faktiske implementasjonen av disse stort sett begrenset til proof of concept i større internasjonale selskaper og enkelte fintech's = teknologien genererer veldig lite faktisk verdi. Enda. Dette er et godt eksempel på Gartner sin hypecurve, der jeg tror vi nå er inne i tidlig fase av "disappointment" delen av kurven, før vi om et par år begynner å se virkelig verdiskapning. Til nå er verdien i stor grad drevet av spekulanter, og da var det bare et tidsspørsmål før kursen peke nedover. Cryptovaluta vil utvilsomt stabilisere seg litt frem i tid, men da basert på genuin verdi og ikke oppblåste priser som resultat av hodeløst jag etter enkel profit.

  5. Dårlig batteritid. Må lade mine H7 minst en gang i uken, så disse passer ikke for meg. Ser heller ikke særlig bra ut, men det er en smakssak.

     

    Har du H7 er du nok garantert ikke i målgruppen for dette produktet, om du da ikke vil ha et ekstra super-bærbart alternativ til gitte situasjoner. For 1800 kroner kan man få VELDIG mye bedre lyd, så her er det portabilitet og i-funksjonalitet man betaler for (i tillegg til Apples sedvanlige avanse på produktene sine).

  6. Siden en elektronisk fruktprodusent hadde tatt en hardware messig valg for forbrukerne så er det tydeligvis bare trådløse hodetelefoner som testes. Til tross for at man må betale mange ganger så mye for dårligere lyd. Har alle som skriver for tek fruktmobil ?

     

    Det er nok en sannhet med modifikasjoner. Noe av den viktigste forutsetningen for god lyd av en høyttaler, er forsterkeren. En ting er selve signalkvaliteten, men kraften den kan levere påvirker faktisk også kvaliteten på lyden fra høyttaleren selv om man ikke kjører volumet høyt.

     

    På de dyrere trådløse hodetelefonene finner man gjerne en langt mer påkostet D/A-konverter og forsterker enn hva telefonen er utstyrt med. Dette gjenspeiles også i tester fra for eksempel What Hi-FI, som var rimelig klar på at B&W P7W faktisk produserte bedre lyd enn den kablede versjonen når man brukte den mot en telefon. Først når man koblet en portabel DA-konverter/Forsterker i USB-utgangen kunne den måle seg lydmessig. Dette undersøkte jeg grundig på Hifi-klubben selv før jeg kjøpte mine trådløse P7'er.

     

    Kan for øvrig støtte anbefalingen folk her kommer med om nevnte B&W P7W - den er fantastisk behagelig å ha på, ser utrolig bra ut, oser kvalitet lang vei, og har strålende lyd. Full pott fra min side :)

  7. Må si meg utrolig fornøyd med mobilen etter å ha hatt den i uke nå. Stiller meg bak hele anmeldelsen, utenom at jeg ikke har opplevd noe ustabilitet så langt.

     

    App-utvalget er ikke like bra som på S6'en jeg hadde nei, men mobilens funksjonalitet, OS og office/mail-integrasjon veier allerede i stor grad opp for dette for meg. Når da utvalget definitivt er på riktig vei med uniformt økosystem, kraftige rammeverk fra MS for å la utviklere konvertere sine iOS-apper til Win10, samt positive dialoger med de største apputviklerne, tror jeg dette blir veldig bra i tiden fremover.

     

    Når det gjelder Facebook-app er det bare å gå inn på denne linken fra mobilen, så kan dere få betautgaven av den kommende universal app-versjonen som kommer snart:

     

    https://www.microsoft.com/nb-no/store/apps/facebook-beta/9wzdncrfj3pk

     

    Funker veldig bra og er MYYYYE penere :)

    • Liker 1
  8. Må bare si meg enig i det aller meste som står her; skriver dette fra en 950 og er utrolig fornøyd. Byttet fra S6 Edge og angrer ikke et sekund. Rask, veldig stabilt og raskt OS, nydelig integrasjon og funksjonalitet knyttet til Outlook/Office-produktene, krystallklar skjerm og kjempegod lyd i samtaler. Onedrive er implementert godt mtp bilder og filer. Setter stor pris Hello-innlogging og USB-C hurtiglading.

     

    Virker ikke som Microsoft helt innser hvor viktig snapchat er for mange unge. Skal de øke andelen sin må de få på plass de mest populære appene. Men bortsett fra app-utvalget og noen funksjoner begynner de virkelig å få noen snasne produkter

     

    Dette har desverre vært et valg fra snapchat. MS tilbydde endatil å betale utviklingen, men ble nektet. Jeg hadde Nokia 930 før S6'en - og i Windows Phone 8.1 var det en 3.parts app som het 6snap (og strengt tatt var minst like bra som orginalen), men snapchat stengte alle kontoene som brukte den.

    • Liker 3
  9.  

    Skjønner ikke helt hva som er "Pro" i dette produktet vs en mindre ipad? Den er større og har penn? Sammenlignet med hva jeg forbinder og forventer at er skikkelig arbeidsverktøy, faller denne i alle fall veldig utenfor og kan ikke sammenlignes med en SP4. Ut over det er det helt sikkert et solid og godt produkt, men du betaler mye for et stort nettbrett her..

    Er det navnet du reagerer på? Den heter iPad Pro, den kunne sikkert fått et annet navn som iPad Plus, iPad xl, iPad Litt Større, iPad Large, iPad Penn, iPad hvasomhelst...

     

    Men det heter ikke noe annet enn iPad Pro.

     

    Nei, du har helt rett, den kan ikke sammenlignes med SP4. Akkurat som SP4 ikke sammenlignes med iPad Pro. Det er to ganske ulike dingser som dekker ulike ønsker og behov, og derfor bør de ikke sammenlignes.

    Selvsagt har navnet på enheten noe å si, da den henger sammen med segmentet Apple promoterer det mot. Ergo er det implisitt en forventning om funksjonalitet og muligheter som denne ikke leverer.

  10. Skjønner ikke helt hva som er "Pro" i dette produktet vs en mindre ipad? Den er større og har penn? Sammenlignet med hva jeg forbinder og forventer at er skikkelig arbeidsverktøy, faller denne i alle fall veldig utenfor og kan ikke sammenlignes med en SP4. Ut over det er det helt sikkert et solid og godt produkt, men du betaler mye for et stort nettbrett her..

×
×
  • Opprett ny...