Gå til innhold

amorine

Medlemmer
  • Innlegg

    161
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av amorine

  1. Vel, det var ikke lett, men jeg gikk for F30. Har jo finepix f601 fra før (som nå har blitt ustabilt) --> må ha nytt for det er en sønn på vei. Sammenligna mitt 4 år gamle kamera med søstersens nye panasonic dmc-fx01 som er helt nytt i dag. Synes faktisk fujifilmbldet var bedre, selv med dobbelt så lite megapixler. Men akk o ve, jeg er jo ennå ikke sikker. Skulle vel tatt en sleip og bestilt begge to, prøvd dem ut og levert tilbake det ene :blush:

     

    Takk for alle innspill.

    6657168[/snapback]

     

    GRATULERER!! Høres ut som et bra valg. Etter mye søking, leting og lesing på nett, står dette kameraet nå øverst på ønskelista mi. Det ser ut til å ta utrolig bra bilder og det er det viktigste. Spesielt for meg som ikke gjør så mange manuelle innstillinger, behøver ikke kameraet å inneholde mange manuelle funksjoner. Håper du kan legge ut noen linjer her når du har fått kameraet i hus og testet litt. Er veldig interessert i høre hvordan du(og andre som har prøvd kameraet) liker F30 :) .

  2. Mitt nåværende kompaktkamera(HP R707) er klar for utskifting. Jeg ønsket meg nå aller helst et digitalt speilreflekskamera, men budsjettet holder dessverre ikke til det nå. Dessuten bør kompaktkameraet skiftes, og da håper jeg å finne et nytt som er rimelig og tar gode bilder.

    Jeg har sett meg ut to kameraer. Ser på sidene her at Nikon P2 får gode kritikker og ligger rundt 2tusen. Kunne tenke meg å prøve det, men ingen av butikkene her i området har det. Titta også på HP R927 som også ser bra ut, har såvidt holdt det i hånden og det er iallefall mindre enn HP kameraet mitt idag. Og det er et pluss! Og større LCDskjerm er også et stort pluss!!

    Etter hva jeg har greid å lese meg til her, ser Nikon ut til å være en liten favoritt. Men er det basert på pris? Den ligger jo noe under HP prismessig.

    Hvis gode bilder er hovedargumentet, hvilket kamera ville dere valgt? Det må være relativt enkelt i bruk, men jeg ønsker mulighet for noen manuelle innstillinger, feks. blits. Se bort fra pris, da jeg kan få HP kameraet til det samme som Nikon... rundt 2k. Er disse gode alternativer, eller bør jeg titte litt på Casio f.eks.....?

    Håper noen har noen gode råd til meg :) Tusen takk!

     

    PS. endret emnefeltet fra Nikon P2 til Casio, da det viser seg at P2 ikke er å oppdrive lenger....

     

    PS2: Har nå funnet fire kameraer det står imellom(se emnefelt). Noen som har noen anbefalinger til meg?

  3. Jeg har versjon 3.23 og sliter med de vanlige bug'sene; rammer på bilderedigering, svart skjerm og restart innimellom, ordboka sorterer ikke etter mest brukte ord og dårlig batterilevetid. Det er iallefall disse tingene jeg irriterer meg over.

    Har hørt om en versjon 3.30.... Noen som vet om disse tingene er rettet opp i den nye versjonen?

    Eller om det finnes en nyere versjon?

    Må man sende inn telefonen?

    Kan man gjøre det selv via pc'n?

    Koster det noe?

    Noen som vet hvor lang tid det tar?

    Får man lånetelefon imens(av samme slag)?

     

    Håper noen kan hjelpe..... :yes:

  4. Litt artig å provosere :p

    Jeg forsto det jo... Men hvis du kaller det Crazymonkey har skrevet for nynorsk, tror jeg Ivar Aasen hadde snudd seg i grava si. Det heter hverken ei(riktig=jeg/eg), mei(riktig=meg/meg), eller nokkrn(!!)(riktig=noen/nokon). Masse og/å feil også. Men lykke til med rettskrivinga deres alle sammen ;)

    Nå, tilbake til topic.

  5. Da ei i dag skulle sette inn det nye sim kortet som ei hadde fått fra chess så sleit ei . Prøvde lenge å få ut det gamle på vanlig måte med å vrikke og vri på det. Fekk det altså ikkje ut! Typisk mei, så blir ei ganske irritert når ei ikkje får til ting, så ei tok en kniv og spratt heile plata til sim kortet opp. Dette var altså ikkje så lurt :ermm:

     

    No er altså mobben min utav funksjon :hrm:

     

    Skal ei da kjøpe en ny mobil utan abonomang eller bør ei sende den på reperasjon? Det er en Sony Ericsson Z600. Vist ei skal kjøpe mei ny mobil med abonement så må ei ha det billigst som mulig, men mobilen bør helst ikkje vere alt for dårlig. Forslag?

     

    Nokken som har peiling på kor det er billigast og ka ei bør kjøpe? :hmm:

    Det kan kanskje hjelpe på om du lærer deg å srive på norsk. Dette er så vanskelig å lese, at innen man har lest ferdig, har man glemt hva du lurer på.... :p

  6. Som representant for det sterke kjønn(altså kvinner!!!) :D , bekrefter jeg det Crazysteps sier om utseende. 6230i er en mye slankere og mer tiltalende telefon, og den er kjappere i menysystem siden den ikke er symbian. Telefonen har alt din søster ønsker, og mere til ;)

  7. 6230i er veldig brukervennlig, kjapp, har enkel men innholdsrik kalenderfunksjon, bra kamera og skjerm, minnekort, mp3, radio, edge, ++. Batteritiden kunne vært bedre, men min lever i to dager med flittig bruk. Er jo ikke så aller værst da... :p

    Symbian ser ut til å være litt "over-kill" til deg. Masse du ikke har bruk for, og i tillegg får du tregheten...

  8. Hjelper min mor med å finne en arvtager etter hennes nåværende 3510i. Hun kjenner Nokia systemet, så det er en stoooor fordel om den nye også er Nokia. Hun bruker mobilen stort sett til å sende sms, og noen få samtaler. Bruker i dag kontantkort fra Telenor, og ønsker nok å fortsette med det. Alternativt kan kanskje Net Com's Young Talk være noe...?

    Har titta litt på 6020. Det må ikke være kamera, men er jo litt artig hvis det er. BT og Ir er ikke nødvendig. Gode taster, enkel meny og god skjerm er et must!

    Noen forslag?

  9. Er enig med bmwm3, at jeg tror du blir fornøyd uansett hvilke av de to telefonene du velger. Og som sagt, K750i er bedre på en del spesifikasjoner, så spørsmålet her er om du har bruk for det...? 6230i skårer høyt på brukervennlighet, i tillegg til at du har mange muligheter med kalender osv. Jeg var selv i tvil om akkurat hvilke av disse to jeg skulle velge. Det som ble utslagsgivende for meg var brukervennligheten og utseende. Jeg hadde Nokia for et par år siden, og savnet noen av funksjonene der som jeg ikke har hatt på mobilene mine siden.

     

    Må selfølgelig også tilføye at jeg er veldig godt fornøyd 6230i :yes:

  10. Snodig. Men hvis den er rask og fin på sms skriving, hva er det da som er så ulidelig treigt? På min 6230i opplever jeg overhode ikke treghet i sms skriving, heller ikke når jeg blar i menyen, og ved fotografering tar det max 1 sekund å ta bilde. Høres ut som om det må være noe feil ved din telefon.

     

    Når det gjelder batterikapasitet trodde jeg også den skulle vare lengre. Men min har vart et par dager ved flittig bruk(sms, samtaler, spill, foto). Jeg har hatt min i to uker nå, og min også har skrudd seg av plutselig, men bare en gang.

×
×
  • Opprett ny...