Gå til innhold

simlon

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av simlon

  1. Hei! har en honda scoopy 1992 model som pluttselig døde når jeg kjørte hjem fra jobb. Den starter når jeg sprayer startgass inn luftfilteret, og holder seg i gang så lenge jeg sprayer, men dør når jeg slutter å spraye. Kommer bensin fra bensintank og inn i forgasseren. 

    hva burde jeg gjøre ?? 

  2. OleSK skrev (15 minutter siden):

    Søkte du med fagbrev? Hvis du har eksamen i R1/R2 og fysikk 1 mai, så er det etter søknadsfrist. Om du derimot har søkt med fagbrev, så tipper jeg du blir innkmalt. Sto at svar fra samordna opptak kommer i dag

    Søkte ikke med fagbrev. søkte bare med vg1, vg2 elektro og påbygg. Når di svarte på mailen så sto det at vg1, vg2 elektro erstatter kravet om realfag. Så også at svar fra samordna opptak kom idag, men har enda ikke fått noe svar, og syntes det var merkelig når jeg fikk mail om at jeg var vurdert som kvalifisert i opptaket. 

  3. Hei! sendte mail til skolen 21.04.2020 om dette med opptakskrav. osv. Har eksamen i r1-r2 matte og fysikk 1 nå i slutten av mai. Men fikk beskjed da av skolen den 24.04 at jeg var blitt vurdert som kvalifisert i opptaket i og med at jeg har gått elektro også tatt påbygg. Har ikke hørt noe etter dette, betyr det at jeg ikke er kvalifisert til yrkespsykologisk test? 

×
×
  • Opprett ny...