Gå til innhold

Tortom

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tortom

  1. MESTER I SVONDEL  - VidaX!.  Tilbyr rabatt på skadd vare, men ut btaler den aldri, selv etter ca  etterlysningrr.  Firmaet bryr seg heller ikke om lov og rett, har endtet rabatten som ble avtalt flere ganger i ettertid.  DET ER UNDERLIG AT SLIKE  FIRMA KAN HOLDE PÅ Å SVINDLE VANLIGE KUNDER, UTEN AT MYNDOGHETER STOPPER DET. AT NOEN KAN JOBBE DER ER OG UNDERLIG, KANSKJE DE FÅR BONUS FOR ANTALL SVINDLEDE OG IKKE FOR ANTALL FORNØYDE KUNDER .

    DET FINNES BARE ET RÅD, ØNSKER DU Å IKKE BLI SVINDLET - HANDLE ALDRI DER

     

     

     

     

  2. Bestilte utmøbler fra vidaxl gjennom cdon.  Bordet var skadet, sendte inn bilder og avtalte rabatt.  Alt virket ok, men firmaet nekter å utbetale rabatten.  Jeg har mottatt ca 20 eposter der de bekrefter å ha mottatt min etterlysning, men ingen ting skjer.  For slikt finnes bare et ord - SVINDEL.  Har sendt saka til Forbrukerrådet,   tror ikke firmaet bryr seg om det.  Et godt råd:  Handle aldri med dette firmaet,  produktene er dårlige og billige, men firmaet gir blaffen i kundene og bryr seg ikke om avtaler som er inngått.

  3. Vil du unngå å bli SVINDLET, unngå dette firmaet.  Svindel  er en viktig del av firmaets service overfor kunder, i tillegg til at produktene de selger er av dårlig kvalitet. Har selv sendt sak til Forbrukerrådet,  noe jeg antar firmaet er godt vant med

×
×
  • Opprett ny...