Gå til innhold

zippy

Medlemmer
  • Innlegg

    123
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zippy

  1. Hei vi har startet et guild på RpPvp serveren Defias Brotherhood, og vi søker flere medlemmer, vi spiller på alliance siden og er 45 stykker, den laveste i guildet er level 10 og meste parten er rundt 30-40, vi er et guild som ikke konsentrere oss om power leveling og ingen av oss har Fetish på instancer,alderen på de fleste i guildet er 20+ og tar det hele med ro og er ute etter å ha det moro som mulig.vis du finner ut at kansje dette er noe for deg så nøl ikke med å kontakte meg ingame, er jeg ikke online så send meg en ingame mail så tar jeg kontakt. Karakteren min heter: Ossy.

     

    Navnet på guildet er : Old Fellows

     

    På forhånd Takk

  2. Hei vi har startet et guild på RpPvp serveren Defias Brotherhood, og vi søker flere medlemmer, vi spiller på alliance siden og er 45 stykker, den laveste i guildet er level 10 og meste parten er rundt 30-40, vi er et guild som ikke konsentrere oss om power leveling og ingen av oss har Fetish på instancer,alderen på de fleste i guildet er 20+ og tar det hele med ro og er ute etter å ha det moro som mulig.vis du finner ut at kansje dette er noe for deg så nøl ikke med å kontakte meg ingame, er jeg ikke online så send meg en ingame mail så tar jeg kontakt. Karakteren min heter: Ossy.

     

    Navnet på guildet er : Old Fellows

     

    På forhånd Takk :)

  3. Nei har virkelig et stort problem her ja , har en mappe som Itunes har laget selv: Ukjent artist heter mappen som den har laget , å der ligger 60gig med sanger som jeg ikke har peiling hvor hører hjemme, tror nok jeg tar en format på hele dritten eller eventuelt setter fyr på hele mannskitten... :( :(

  4. Har nettopp kjøp meg en ipod og tatt i bruk Itunes... :(

     

    hadde satt opp all min mp3 på en 120gig disk med dette oppsettet

     

    Mp3/sjanger/bokstav i alfabetet/band

     

    men Itunes har "fucka" det hele opp så nå er alt hulter tilbulter på den disken og det er 115gig , noen som har opplevd det samme å er det en enkel måte å få tilbake det gammle oppsettet igjen eller har jeg 1mnd`s/ arbeid foran meg?? eller er jeg fortapt , kan ikke helt se for meg hvordan jeg skal få system på de filene igjen , har ikke peiling på vilke sanger som hører hjemme i feks trancemaster vol 3003...osv.

     

    tar i mot alle tips med et stort håp, (har prøvd system igjenoppretting men ingen ting skjedde med den disken).

  5. hmm er ikke helt enig i det oppsettet der , du kjører dual daggers, og ser at du ikke har ambush eller backstab der i det hele tatt , med det oppsettet ser jeg ingen grund til å kjøre lav dmg daggers, jeg skal sette opp et tips til deg angående dagger spec:

     

    Assassination Talents (21 points)

     

    Malice - 5/5 points

    Increases your critical strike chance by 5%.

     

    Improved Eviscerate - 3/3 points

    Increases the damage done by your Eviscerate ability by 15%.

     

    Ruthlessness - 3/3 points

    Gives your finishing moves a 60% chance to add a combo point to your target.

     

    Relentless Strikes - 1/1 points

    Your finishing moves have a 20% chance per combo point to restore 25 energy.

     

    Murder - 2/2 points

    Increases your chance to hit while using your Sap, Ambush, Garrote, or Cheap Shot abilities by 5%.

     

    Lethality - 5/5 points

    Increases the critical strike damage bonus of your Sinister Strike, Gouge, Backstab, Ghostly Strike, or Hemorrhage abilities by 30%.

     

    Improved Expose Armor - 1/3 points

    Increases the armor reduced by your Expose Armor ability by 15%.

     

    Cold Blood - 1/1 points

    When activated, increases the critical strike chance of your next Sinister Strike, Backstab, Ambush, or Eviscerate by 100%.

     

     

     

    Combat Talents (8 points)

     

    Improved Gouge - 3/3 points

    Increases the effect duration of your Gouge ability by 1.5 seconds.

     

    Improved Sinister Strike - 2/2 points

    Reduces the Energy cost of your Sinister Strike ability by 5 Energy.

     

    Improved Backstab - 3/3 points

    Increases the critical strike chance of your Backstab ability by 30%.

     

     

     

    Subtlety Talents (22 points)

     

    Master of Deception - 5/5 points

    Reduces the chance enemies have to detect you while in Stealth mode. More effective than Master of Deception (Rank 4)

     

    Opportunity - 5/5 points

    Increases the damage dealt when striking from behind with your Backstab, Garrote, or Ambush abilities by 20%.

     

    Improved Ambush - 3/3 points

    Increases the critical strike chance of your Ambush ability by 40%.

     

    Initiative - 5/5 points

    Gives you a 75% chance to add an additional combo point to your target when using your Ambush, Garrote, or Cheap Shot ability.

     

    Improved Sap - 3/3 points

    Adds a 90% chance to return to stealth mode after using your Sap ability.

     

    Preparation - 1/1 points

    When activated, this ability immediately finishes the cooldown on your other Rogue

  6. vis jeg ikke husker helt galt så har du en option for hver enkelt karakter når det gjelder keybinding, det blir værre med Addons , da disse ligger i en "shared" mappe som alle dine chars bruker....men er ikke sikkert på det med keybindings, og får ikke sjekket det atm , da serverene er nede IGJEN....

  7. Jeg må si at blizzard har store problemer med enkle servere spesielt Emerald Dream , denne er totalt ræva for å si det pent, server restart 3 til 4 ganger pr uke , bug og lag og alt annen som jeg ikke kommer på i farta, etter flere måneder med Beta testing osv, så virker det som at det er ennå på beta stadie.

     

    Kan ikke huske at noen morpg har vært så ustabilt (jo kansje AO da det ble sluppet) men det er en annen historie.'

     

    Emerad Dream er ikke overbefolket så jeg lurer på hva som er galt på den serveren , kansje noe gammelt skrott de har samlet for å stable i hopp en server?

     

    jaja hva annet skal man finne på ? kansje prøve Guildwars , ser lovende ut ,wow blir ikke gammelt på min maskin skal det fortsette slikt.

     

    En annen ting er Online Help system(GM) dette fungere ikke i det hele tatt , i policyen dems står det feks: Vis du mistet et item i crash/solgt det til vendor med en feiltagelse så kan du få itemet tilbake, men bare et problem her er , IKKE mist itemet ditt på en fredags kveld fordi du kan ikke å forvente å få svar fra en GM før tidligst Tirsdags kveld og da er det itemet forevig borte, en annen ting de "reklamerer" for er Reimburst av et item ,dvs du kan i løpet av kontoens levetid få 1 item på nytt fra blizzard vis du har vært så uheldig å miste det, dette som jeg skriver om her har nettopp hent meg , skulle reparere et epic item

    jeg hadde kjøpt for 130g dagen før men klarte så selge det i steden for å reparere

    , sendte melding om uhellet mitt og forklarte episoden , fikk svar fra GM 5 dager etterpå om at de skulle se på saken , 14 dager etterpå får jeg en Email om at de ikke kunne finne det itemet men jeg kunne bruke "Reimburst" som siste artenaltiv , jeg valgte å bruke det og de sa da at jeg skulle få nærmere beskjed... 1 måned etter den siste beskjeden sendte jeg en melding til GM for å høre hva som skjer i saken , da fikk jeg beskjed om at desverre ikke lot seg gjøre å ordne Itemet tilbake.. HURRA for et kjempe online support system blizz har, og hvor raske de er å ta kontakt, jaja itemet er tapt og flere uker med spille tid i dass for å si det mildt.....

  8. He he ja du har nok kansje litt rett i det du sier Gtre , men du finner ikke camping i Wow, de bossene eller de som dropper noe som er værdt å tenke på er inne i en Instancer som KUN du å dit team får gå inn i.

     

    Ja det har nok sikkert kommet ny måte å få faction på men hva hjelper det?

     

    ja Ao er gratis , men skal du springe på rubika i "Pysjamas" mens alle andre har armor,implants,nano spells,våpen fra SL / AI , tror ikke det. funcom prøver desperat med å holde folk igjen på ao.

     

    Vel det er opp til hver enkelt hva de vil eller kansje har råd til , men jeg synes Wow er mektig, kansje du blir max lvl for fort men herregud hva ting det er å finne på når man er lvl 60.

  9. kjøp deg world of warcraft og glem Ao, du vil ikke angre på det et sekund , da jeg vet hva jeg prater om , har spilt ao i 3 år å det kan ikke sammenlignes , ao er blitt for gammelt samt grådighet å camping av mobs har tatt overhånd,ikke minst evige jakten på faction ( det du trenger etter lvl 200 for å få sk (xp) ), som går greit til du ikke får noe mer faction alene i penumbra (ca 10 12k) etter det begynner marerittet.

     

    men her er min anbefaling av valg av melee karakter:

     

    1 Solitus adventurer, det er en grei karakter å starte med.

     

    2 Atrox enforcer er å greit men den kan jeg garantere deg at du går lei etter en stund , du blir Tank Tank Tank osv... ikke noe annet.

     

    3 Keeper , tja en enforcer wanabee , ikke noe spesielt med han.

     

    4 Shade , de er vanskelige og koster å bygge opp.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------

    mitt råd er spring å få tak i wow, kom til emerald dream (server) , start en Horde og kontakt Tornado ingame. så skal du få hjelp og guild ;)

×
×
  • Opprett ny...