Gå til innhold

Magnus F

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Magnus F

  1. ADVARSEL: Hold dere unna!
    Kjøpte er forholdsvis dyrt blandebatteri fra Grohe, og sparte opprinnelig noen kroner fra å kjøpe det fra butikk eller rørlegger. Det ble derimot feil på blandebatteriet innenfor garantitiden, og VVSKupp har vært et mareritt å forholde seg til.
    For det første fraskriver de seg alt ansvar som selger, og skylder på leverandøren sin. Dette tar svært lang tid, og jeg har nå vært uten en fungerende dusj i tre hele uker. For det andre nekter de å betale for kostnader feilen på varen har påført meg som kunde. Jeg ble naturligvis nødt til å tilkalle rørlegger når dusjen sluttet å fungere, og rørlegger avdekket feil på blandebatteriet. Dette er en kostnad selger skal dekke i henhold til Forbrukerkjøpsloven, men dette nekter VVSKupp å forholde seg til.

    Uttalelsen fra rørlegger ville ikke VVSKupp akseptere, og etter to uker fikk de Grohe(leverandøren) til å sende en rørlegger for å konstatere at blandebatteriet var ødelagt.
    Etter dette har jeg ikke fått noe dato for når jeg kan forvente å få en ny vare, og de har null forståelse for at jeg som kunde er i en vanskelig situasjon uten en fungerende dusj.
    Jeg vil STERKT anbefale dere å holde dere unna dette uredelige firmaet, selvom det kan være noen få kroner å spare. I lengden er det absolutt ikke verdt det!

×
×
  • Opprett ny...