Gå til innhold

esselt

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av esselt

  1. Da er vi tre om saken...

     

    Men, som smetho er jeg også usikker på om jeg vil ha noe forhold.. =S Etter å hatt en kjæreste som ikke akkurat var bra for meg på noen måte så er det ikke så lett å se at andre jenter kan være bra.. Tenker på en måte automatisk at jentene er dårlige å bare tuller å kødder me hue ditt hvis de viser interesse...

     

    Jeg vil være betatt! Alt er så mye bedre den tida..

     

    Møkk...

     

    Misunnelig på alle dere som er betatte/forelska eller har en god kjæreste! Dere har det bedre enn dere aner! Ta vare på partnern!

  2. "Jeg kjenner en bil, han hete Pelle og han e homofil.."

     

    ARGH! Offor skal så utrolig irriterende sanger klistre seg til hue? Hvorfor kan ikke de bra sangene henge like godt? Møkk..

     

    Og ja, jeg veit jeg ser helt lost ut.. Sånn jeg liker det!:D

     

    Jomfrupost i RPP også... :blush:

    post-55293-1154386991_thumb.jpg

  3. Hehe, er her jeg og mine hobbyer funker så greit...

     

    Kommer jeg hjem tenker jeg straks hva jeg burde oppgradere i pcen, servern, lappisen... Eller kanskje jeg trenger noen skjermer? Nei, de to 17" holder ennå, men høytalere! Ja, her trenger vi nytt... Men neih, har ikke penger til det akkurat nå...

     

    Sykkeln jeg akkurat har oppgradert skal vel byttes ut snart til noe nyere og bedre, joda her og ligger jeg om kvelden å tenker på om jeg skal velge å bruke noen ekstra kroner på en litt dyrere og lettere RaceFace krank eller om jeg burde gå for en helt grei XT, kanskje nye dekk?

     

    Heldighvis har jeg ikke noe spesiellt til bil for tiden (en RÅ Peugeot 106 Zenith, GRØNN med palmer på sida) så jeg slipper å tenke så mye på den, men gud når jeg hadde sykkel var ikke det mye bedre.

     

    Så ja, hobbyer er tingen... Det fine er at det ofte kan kombineres med sosialt samvær med andre, finn noen gode forum for dine hobbyer og du møter raskt likesinnede i nærheten. ;) Moro med nye venner og!

  4. Nå er vel ikke jeg akkurat i midten av 20-årene, men tror nok det gjelder ganske likt uansett.

     

    Finn deg en utrolig dyr hobby hvor du da må jobbe tre ganger så mye for å få penger til det siste nye. Dette er en ting man aldri går lei av og som i tidens løp okkuperer deg når slike ting som samlivsbrudd skjer.

     

    Jeg for min del har en del for mange dyre hobbyer; mine elskede bærbare, stasjonære og servere, foto og video (omhandler alt fra hjemmekino til nyeste dslr), terreng og downhillsykkling og sist men ikke minst automobile motoriserte kjøretøy (motorsykkel og bil som førstepri, men atv, crosscart o.l. i andrepri)

     

    Som du kanskje skjønner hakke jeg mye tid til å ikke ha noe å gjøre, men nedturen er at jeg har heller ikke så ofte for mye cash til overs for andre ting som helgeutflukter på byen o.l. :( Men, hvem trenger de når du kan gjøre så mye annet?;)

     

    Uansett er det utrolig mye å finne i en hobby, en liten lidenskap til noe (Annet enn de hersens damene selvfølgelig ;))

  5. *snip*

    6587372[/snapback]

     

    I denne saken er det vel ikke slik at hun vil se han igjenn heller... Fyren er jo en drittsekk! Han fortjener den dritten han kan få!

    6587374[/snapback]

     

    Absolutt! Helt enig på den, utroskap er noe av det værste du kan gjøre mot et annet menneske. Bare ville si at hvis det backfira så var hun ikke alene... Men, uansett er det sinnsykt deilig å få sagt hva du mener! :)

  6. Ironisk at dette emnet kommer opp akkurat da jeg krangler med eksen min. Jaja, regner med at det ikke er meg det er snakk om.

    6587299[/snapback]

     

    Du er ikke alene om den, og disse postene kommer hver gang jeg krangler eller slår opp med mine.. Huff.. Typisk, men greit å se at det er flere i din situasjon...

     

    Når det er sagt, beste du kan gjøre er å bare gi blankt faen i ham og dra ut med venner... Jeg bruker å holde meg opptatt hele tiden, da går alt så mye enklere! Lykke til videre.. :)

  7. Yapp, som jeg lovte, men som ikke ser ut at bryr noen.. :p Her kommer update. ;)

     

    Jeg hadde fått Shuttle PSU'en, og det første som skjedde var jo seff at jeg skrudde opp hele saken. Må til!;)

    001_small.jpg

     

    Også, for de spesielt interesserte, som aldri har sett innsida av en shuttle psu;

    004_small.jpg

     

    Og, etter litt intens kapping med min ekselente dremel så fikk jeg faktisk til å få noe som lignet ei utskjæring. (Må nevnes at jeg så å si aldri har rørt en dremel før :p)

    006_small.jpg

     

    Og, så i dag var jeg enda flinkere og kappet ut på andre siden slik at jeg fikk pakket på plass hk, og hold dere fast, DET PASSET! :O (Dere kan også se det trådløse nettkortet som skal inn ;)

    007_small.jpg

     

    Se så flink!

    008_small.jpg

     

    Har litt klaring, men det blir mer.. :)

    009_small.jpg

     

    Og her har skruer o.l. kommet, med gummi o-ringer :)

    012_small.jpg

     

    Det var stort sett alt, skal vel begynne å lage meg ett PCB brett om ikke lenge, og o.l. Så trenger jeg noen vifter, og har sett på de SilenX viftene, men lurer på om en 120mm som ikke er festet til kjøleblokka klarer å kjøle prosessoren nok? Så kanskje to 60mm i bakkant? Hva synes dere om den tanken? Takk for tilbakemelding jaffal! :)

     

    Mvh,

    Boye Holden

  8. Har kuttet litt og målt og funnet ut hvor jeg skal ha alle komponentene for at de ikke skal kræsje med hverandre.. :p

     

    Kan bare si en ting, det er ikke for mye plass i allefall!

     

    Skal kutte mer og forhåpentlighvis begynne å sette opp litt i morgen. Vi får se hva vi rekker, og lakkere selvfølgelig...

     

    Bilder kommer med neste oppdatering, da de er litt mer spennende enn de jeg sitter med nå. ;)

     

    Mvh,

    Boye Holden

  9. Da har jeg bestilt ett nytt hovedkort og en shuttle psu.

     

    Grunnen til at jeg har kjøpt ett nytt hovedkort var at jeg fikk ett m-atx til 250,- som hadde lan og vga innebygd, og det har mer oppgraderingsmuligheter. Men, jeg har for tiden ikke noe ddr ram (som det nye hovedkortet bruker) så vi får se hva som skjer. Blir ikke større prosessor ennå. Tenker det tar ett par dager eller over helga før jeg får hk og psu.

     

    Mvh,

    Boye Holden

  10. Hvis jeg kjøper en 120W liknende da? Skal bare ha ett lite sugent skjermkort uansett, bare for å få no bilder på skjermen, alle delene har jeg funnet i huset, så hadde ikke tenkt å bruke så mye penger på det, har en god del skjermkort, men vet ikke om noen er såpass små at de kan passe inn.

     

    Så i tilfelle, noen som vet hvor man kan kjøpe ett billig(!) skjermkort som er ca like stort som nettkortet dere ser til høyre nederst på bilde 2?

×
×
  • Opprett ny...