Gå til innhold

moddy

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av moddy

  1. Hei!

     

    Jeg har kjøpt E52 til tross for all dårlig omtale fordi jeg trengte en proff telefon med god bateritid. Jeg har lest mange bruker omtaler hvor det refereres til problemer med lyd, at telefonen henger seg og så videre.

     

    Når jeg fikk telefonen gjorde jeg umidelbart en programvareoppdatering og innstallerte siste versjon av synk program.

     

    Jeg har aldri vært så fornøyd med noen telefon jeg har hatt helt fra første stund. Den er enkel i bruk til smarttelefon å være, byggekvaliteten er meget god og den ser veldig bra ut. Det som er viktig for meg er at den har god bateritid, holder 20+ viktige samtaler per dag og at den synker godt med kalender, e-post og oppgaver og det går som en drøm. Til tross for det alle omtalene her på forumet er dette altså en telefon som jeg virkelig kan anbefale for alle som har behov for en proff telefon hvor du i hovedsak skal bruke den som telefon og å holde orden på kalender osv. Til spill og leke gutta er det helt sikkert bedre valg, men til proff bruk er dette blandt det aller ypperste...

     

    Sture

  2. Ja... Jeg veit ikke jeg.....

     

    Jeg synes vel ikke dette er det værste jeg har sett. Jeg vil ikke bytte mitt P180 mot det, men kanskje jeg skulle bytte den skranglekassa fra LianLi :cool:

     

    Jeg er i ferd med å installere en rapid prototype maskin som kunne trenge en dedikert maskin, og der kunne faktisk et slikt utseende passe ganske bra.

  3. Bruk en motorsag som sagt før her. Da har du en enkel slureklutch og forgasser med "ekte" gass pådrag så da slipper du både gir og clutch utenom. En gressklipper har også en "fast" forgasser som justerer seg selv etter belastning så den er ikke særlig egnet til det du planlegger.

     

    Det fantes mange rare slike doninger på bøgda i gamledager. Hvis du kjenner en nevenyttig kar fra bøgda på over 60 har han helt sikkert en masse tips til hvordan det kan gjøres.

     

    Lovlig :nei::nei::nei::nei::nei:

  4. Men er detta noe problem da?

     

    Jeg har installert og aktiver winXP og Office XP sikkert 50 ganger, og hvis jeg har gjort det mer en 3 ganger pr 6 mnd må jeg ringe inn nummeret som kommer opp på skjermen og aktivere pr telefon. Jeg har aldri hatt trøbbel med det hverken hos Bill, Adobe eller SolidWorks.

  5. Sharia er jo en viktig del av islam, som er mer enn en religion. Hvordan kan du si at ikke alle muslimer ønsker et muslimsk samfunn? Hvis de ikke gjør det, hvorfor bekjenner de seg da til denne religionen?

     

    Det er jo veldig ekstremt å kreve at Norge som stat skal følge sharialover. I overført betydning: Kun en islamsk fundamentalist vil kunne foreslå noe sånt. De er det ikke mange av i Norge.

    Mulla Krekar og toppen 2-3 andre.

     

    S,

    6041878[/snapback]

     

    Det er positivt feil oppfatning at det er så få ekstreme muslimer i Norge. Bare i Gjøvik/Toten distriktet er det mange ganger så mange som er ekstremister i den forstand at dem støtter "kampen" til Al-Quida og Ansar al Islam. De mener at de avisene som trykte Budda tegningene burde vært bombet, og dem mener dem har Allas tilatelse til å banke kjærring og unger. Det er ikke mye "uformel" kontakt med muslimer du skal ha for å se at det er veldig stort sprik i meninger, verdier og kulturer der, men antallet ekstremister er minst like stort blandt muslimer nå som det var blandt katolikker i middelaldere. Og vi så jo hvordan det gikk.....

  6. Hvordan kan man kalle seg muslim hvis man ikke ønsker at staten skal styres etter muslimske lover og regler?

    6040387[/snapback]

     

    Fordi man tror på Allah, følger muslimske skikker og kultur. Det er alt for trangsynt å tro at alle muslimer må godta og støtte all verdens tolkninger av koranen. Rett og slett.

    6040441[/snapback]

     

    Men hvorfor er det slik at alle de muslimene som skriker høyest både godtar, støtter og ØNSKER at alle verdens tolkninger av koranen skal være grunnlag for lover og regler og at Koranen skal være det viktigste styringsverktøyet for en rett-troende regjering? Jeg kan ikke huske en muslim som har sagt noe annet en dette, bortsett fra når hans religion har vært under press på grunn av kontroverser med vestlige religioner, tradisjoner eller kulturer.

  7. Hei

     

    Det er ikke sikkert du trenger å kaste brikkene dine. Jeg fikk akkurat den samme feilen på min maskin når jeg satte i ett par TwinX 3200LL og ett sett TwinX 3200XL i min maskin. Det jeg gjorde var å sette timings manuelt til det som LL brikkene var specifisert for og etter det har det fungert. Hvis du endrer litt på timingen på dine brikker tipper jeg dem virker, om en kanskje med en litt dårligere timing en optimalt.

  8. Hei

     

    Jeg har en halvdød lap top med PIII mobile prosessor. I CPUZ ser det ut som sokkelen er BGA/Micro-PGA. Tror dere det finnes noe desktop HK med slik sokkel? I så fall, hvor skal man se etter det?

     

    Jeg har så mye annet skrot så hvis jeg finner hovedkort til den så kan jeg lage PC av denne også:-)

     

    Micro PGA er vel kanskje ikke helt sokkelen, men CPUZ sier følgende:

    CPUID Output

    ------------------------------------------------------------------------------

     

    Number of CPUs 1

    Name Intel Pentium III-M

    Code name Tualatin

    Specification Intel® Pentium® III Mobile CPU 866MHz

    Family/Model/Stepping 6B1

    Extended Family/Model 0/0

    Brand ID 6

    Package BGA/Micro-PGA

    Core Stepping tA1

    Technology 0.13µ

    Instructions Sets MMX, SSE

    Clock Speed 664.5 MHz

    Clock multiplier x12.0

    Front Side Bus Frequency 55.4 MHz

    Bus Speed 55.4 MHz

    L1 Data Cache 16 KBytes, 4-way set associative, 32 Bytes line size

    L1 Instruction Cache 16 KBytes, 4-way set associative, 32 Bytes line size

    L2 Cache 512 KBytes, 8-way set associative, 32 Bytes line size

    L2 Latency 0L2 Speed 664.5 MHz (Full)

    L2 Location On Chip

    L2 ECC Check enabled

    L2 Data Prefetch Logic yes

    L2 Bus Width 256 bits

  9. Hei

     

    Jeg lurer på om det finnes en "ad-in" som gir tilnærmet windows domain controller og active directory egenskaper til Win XP? Jeg har en arbeidsstasjon med winXP som jeg bruker som server og vil gjerne sette opp et skikkelig domene for å styre tilgangen til de andre maskinene.

     

    Finnes det eventuelt annen freeware som kan brukes for å opprette et domene og domene pålogging? Det må kunne legges på Windows siden jeg kjører server program som bare går på Microsoft.

  10. Jeg har en hiper 470 som jeg har blitt anbefalt, men den varierer også på spenningen, pluss at den bråker som en herkules. Min variant har "automatisk" hastighetsstyring på vifta, men den går for fult alikevell. Selv på "stille" drift bråker den alt for mye til at den kan brukes i vanlig maskin så jeg har satt den i en server jeg kan gjemme bort litt.

     

    Jeg vil anbefale Mist 500W, siden den har alt du trenger plus er relativt stillegående. Jeg har en Fortron Source 400W jeg er fornøyd med, men tror den blir litt tam hvis du skal utnytte hovedkortet ditt fult ut

×
×
  • Opprett ny...