Gå til innhold

Salty-B

Medlemmer
  • Innlegg

    167
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Salty-B

  1. Herregud, dette er helt høl i hue!!! Det er ikke noen vits med piratbeskyttelse på noen som helst måte. Er folk villige til å kjøpe spillet, så kjøper de det selvom det ikke har DRM. Det er jo like lett å laste ned et spill om originalen har drm eller ei. Så enten lager du online-multiplayer spill med det som hensikt, eller så lager du et spill uten noen piratbeskyttelse. Singelplayerspill er det ingen vits med drm. Da får du heller lage gode spill som folk vil kjøpe.

    Du kan si, at hva betyr å må ha nettforbindelse? Vel, har du det, så er det jo like lett å laste ned piratvaren. Du trenger nett til det også. Så eneste grunnen til å kreve nettforbindelse er å forsikre seg at dem som kjøpte det lovlig, faktisk ehm, hva er det de skal forsikre seg om?

  2. Sjekk hva som bruker 60-70% da. Ikke værre enn det :)

     

    Kan jo være at det er task manager siden du åpner den :)

     

     

    Joda, men jeg rangerer etter CPU-bruk, men ingenting viser at dem bruker så mye CPU. Heller ikke prosessen for task manageren. Ingenting heller når jeg viser alle prosessene. Vil den bruke så mye CPU for å åpne task manageren? Er visst ikke noe PC-geni gitt:p

  3. Hei, jeg vet ikke helt hvor jeg skal poste dette her, så prøver her. Jeg har et problem, min CPU viser at den bruker rundt 60-70% med en gang jeg åpner task manageren, men rett etterpå så viser den rundt 0 til 1%. Som om den bruker CPUen, men glemmer det med en gang task manageren åpnes. Lurer på hva som kan være årsaken? Er det noe galt? Eller er det normalt? Ingen av prosessene viser at dem bruker så mye CPU med en gang jeg åpner task manageren.

     

    Håper på svar, tross fare for feilposting:)

  4. Hei, jeg vet ikke om dette er noe viktig eller ei, men jeg får opp en melding øverst i skjermen som omhandler noe script failure og guru meditation, jeg søkte på google og fant ut at det er noe som kom på tidlige amigaer? så jeg aner ikke hva det kan være jeg. Søker dere på guru meditation, så finner dere hva jeg tenker på!

     

    Håper noen kan hjelpe meg på dette:-/

  5. Hei, det er en s-ata. jeg er ganske sikker på at det er hardisken, ikke sjekket noen vifter enda. men der jeg dunker å hører at dlyden blir borte, sitter det ingen vifte da, men det gjør harddisken. den har laget dette levende før, men blitt borte igjen. men nå kommer det hver gang.

     

    En motorsag er kanskje overdrevet, men jaggu ikke langt unna:P

  6. Mitt er 43 med standard vifta på. har ett spørsmål, i systool, med cpu overclocking, hva er clock geneator for noe? og hvem skal jeg velge, dere ser specsene mine i signaturen!

    Men hva er ambient temperature da?

     

    Selvom jeg overclocker skjermkortet, så sier systool at temperaturen er den samme, kan det stemme egentlig? burde ikke den stige?

  7. hmm, jaha, åssen finner jeg ut om vifta går på det sakteste da? finnes det måter å styre hastigheten på på skjermkortet mitt da?

     

    Og om jeg må bytte vifte, er det vanskelig?

     

    P.S. er ikke engelsk, men er bare så vant til å skrive engelsk på forum, så ble litt her også, glemte meg bort :tease:

     

    Hvordan i all verden finner folk ut temperaturen på alt utstyret sitt inni hardisken? har alle utstyr med temperaturmålere?:-S

×
×
  • Opprett ny...