Gå til innhold

Gjøk

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gjøk

  1. kan dere som har den tsjekkiske A00 modellen si hvilke skjermkort og drivere dere bruker, eventuelt andre skjerminstillinger? mener det stod bak at den også er laget i kina >_<

    6281035[/snapback]

     

     

    Ser at min skjerm har rev. A02... Var kanskje greit å vente litt på skjermen min da :cool: . Men er det ikke skjermene som er laget i kina som har banding problemet?

    Har forresten ati x850xt og bruker omega driveren....

  2. Herligt! Fikk skjermen min i dag :D . Ser at min skjerm også er produsert i tsjekkia, men kan ikke se noen problemer til nå. kontrasten er veldig bra! Når jeg har en svart bakgrunn, så er den like svart når jeg ser den på 90 graders vinkel! Veldig imponerende i og med at en kamerat av meg har en 2005fpw som blir mer rødlig bare på 45 grader... har ikke fått testet den på bf2 enda, men blir ikke lenge til :) .

  3. Fikk telefon fra linjegods/schenker tidligere i dag og sa at pakken hadde komt (bestilte 18.mai) og kunne få den levert etter kl.16 i dag. Men når jeg sjekket leveringsstatusen til linjegods på nettet nå nettopp, så hadde idioten som ringte meg skrevet leveringsdato 08.08.06 :wallbash: ! Dermed har ikke pakken kommet med leveringsbilen som kjører ut lokalt, og linjegods leverer kun på tirsdager og torsdager!! :realmad:

  4. Har søkt og ikke funnet noen topic om denne skjermen så da starter jeg Tråden om DELL 2007FP.

     

    Er det noen der ute i det langstrakte land som har erfaring med denne skjermen?

     

    Har den samme banding problematikk som 2407FPW?

     

    Hvis noen mennesker har kjøpt den så legg gjerne ut bilder  :D

    6077442[/snapback]

     

    Bestilte en 2007FP nå nettop, så jeg håper virkelig ikke at det er noe banding problemer med den... Skal legge ut noen bilder og erfaringer så fort jeg får den, men vil nok ta noen dager :(

  5. Har en ecs G556E som jeg skal oppdatere biosen på. Ser på andre poster at jeg må flashe, eller lage en boot-cd. Problemet mitt er at jeg ikke har fletta peiling på hvordan man gjør dette. Har lastet ned filene, men lenger kommer jeg ikke. Er det noen snille mennesker der ute som kan fortelle meg hvordan dette skal gjøres?? :blush:

  6. Jaja, rar test. Må si at at noe skurrer :hmm: . Min G556E fungerer veldigt bra. Det at maskinen manglet parallell port var direkte latterligt. Viser bare at testen ikke kan tas seriøst. Også når det gjelder støy og batteri. Støy finnes omtrent ikke på maskinen, og batteriet varer omtrent 3 timer (forventer egenligt ikke mer). Eneste å henge fingeren i på min pc er at skjermen kunne vært litt bedre.

     

    Siden testmaskinen kom i fra DI ( og ikke er godkjent lev. fra Elitegroup), burde Barbara teste maskinen på nytt med en maskin levert fra Multicom. Men dette er jo bare min mening..

     

    Jeg er ihvertfall fornøyd med min G556E :thumbup:

  7. G556E CDRW/DVD D1700 15" 80GB 1.0GB. Har hatt pc'en i en uke nå og er veldig godt fornøyd med den. Har kjørt Battlefield Vietnam på pc'en og det gikk veldig bra. Kan dessuten ikke finne noen døde pixler :D

     

    + Veldig stillegående

    + bra batterikapasitet

    + God skjerm (men finnes bedre på markedet)

    + Greit design

    + Kjapp

    + Tastaturet er bra. Knappene er behagelige.

    + Kjapp levering fra Multicom

    + Stabil

    + Størrelsen

     

    - Mangler minst èn USB

    - Feil type FireWire port

    - Mangler minnekort leser

    - litt "skrangle"støy i fra cd-rom

    - Lyden i høyttalerene er litt dårlig. (Men har ikke noe å si for meg)

     

    Skal du ha en god pc, kan jeg anbefale denne (merk: har bare hatt den i en uke, men har trykket endel på den ;) ).

×
×
  • Opprett ny...