Gå til innhold

Joachimm

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Joachimm

  1. Min interesse for teknologi har vært med meg siden jeg var liten. Jeg har alltid vært glad i å åpne teknologiske gjenstander og se hvordan de fungerer. Jeg har utdanning som serviceelektroniker og dataingeniør, og er også utdannet bioingeniør. Dermed har jeg god teknisk innsikt, og forstår meg på mobiler og annen elektronikk langt bedre enn gjennomsnittet. I mitt arbeid som systemforvalter har jeg ansvar for QA testing, så mitt daglige arbeid går nettopp på å teste og gi konstruktiv tilbakemelding. Selv om det jeg tester til daglig er programmering så mener jeg at jeg har gode evner til å teste også mobiltelefoner og annet, og kunne gi en god og ærlig tilbakemelding. Jeg er også interessert i sagaen om USA og Kina og hvordan dette på mange måter har ledet til at Huawei ble stoppet på veien mot å være verdens største mobilprodusent.

    Jeg har hatt min Huawei Mate 20 Pro siden like etter den kom på markedet, og er til den dag i dag overbevist om at denne mobilen var langt foran sin tid på de fleste områder. Den måler seg eller er bedre enn de fleste mobiler på markedet til den dag i dag, og både kamera, batteritid og brukervennlighet er fremdeles i toppsjiktet.

    For meg er kamera, batteri og rask brukeropplevelse det viktigste. Rask brukeropplevelse både i form av gode og raske komponenter, men også en god skjerm med høy oppdateringsfrekvens vil være viktig (og noe jeg er veldig spent på i P40 Pro), i tillegg til smarte løsninger i programvaren. For å nevne noe fra Huawei som jeg liker: «knock» funksjon for skjermbilde, enhåndsfunksjon, reverslading, rullende skjermbilde, ansiktsopplåsing, rask fingeravtrykkleser og annet. Dette er områder der Huawei og EMUI er ledende etter min mening, og blir ikke nevneverdig berørt av å mangle Google services.

    Likevel så er det klart at når jeg i alle år har vært en Androidperson, så har jeg blitt vant til Google services. Jeg er derfor veldig spent på hvordan dette løses, og utifra de testene jeg har sett (MKBHD, mrwhosetheboss etc.) så ser dette veldig lovende ut. Dette er faktisk hovedårsaken til at jeg har lyst til å teste mobilen. Jeg har stor tro på at Huawei på sikt klarer å lage sitt eget økosystem uten Google, men jeg er veldig spent på hvordan det er på et så tidlig stadige. Det er tross alt bare ca. et år siden det hele ble forandret over natten, så det at det er kommet så langt på kort tid er veldig imponerende. Jeg kan nevne at jeg hadde Samsung Galaxy S2-S9 før jeg gikk over til Huawei, og alle sammen sammehengende. I tillegg har jeg vært innom iPhone som jobbtelefon. Nå er jeg veldig spent på om P40 Pro kunne gitt meg samme opplevelsen som jeg den gang fikk fra Mate 20 Pro, og som jeg fremdeles nå 18 måneder senere opplever. Alle de store produsentene har nå "flaggskip"-telefoner, også OnePlus, så det er veldig spennende å følge med hvordan det tilspisser seg i toppen.

    Til sist vil jeg si at jeg absolutt tenker på meg selv som en early adopter. Jeg har alltid vært opptatt av å ha det nyeste, og følger veldig godt med i utviklingen på de fleste fronter. Håper på at jeg kan være en god testpilot for dere, og kan love en konstruktiv og god tilbakemelding på telefonen.

×
×
  • Opprett ny...