Gå til innhold

Isak00001

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Isak00001

  1. Jeg vil gjerne være testpilot. Jeg har alltid vært interessert i teknologi og studerer innenfor dette nå, til sivilingeniør. Jeg er 19 år og relativt ung og føler jeg er i en god generasjon for testing av mobil. Jeg har hatt iPhone og Android, og nylig også en huawei. Absolutt best fornøyd med Android og huaweien har holdt veldig god standar til nå og ønsker og teste det nyeste og utforske det nyeste. 

    Jeg er veldig aktiv og glad i å ta bilder. Jeg har også veldig nytte av bra videopptak til analyse av meg selv når jeg trener. Så bra kamera er viktig for meg. Og kommer evt til å bli testet nøye. Med idretten blir det også endel reising så jeg er også opptatt av batteritid, at mobilen overlever enstund.

    Jeg har også lenge irritert meg over flere "ubrukelige" ferdig installerte Google apper, og er veldig spent på om løsningen til den nye huawei er en bedre løsning. Dette er noe jeg er spent og nysgjerrig på. 

    Jeg mener jeg fyller alle krav og hadde blitt en utmerket testpilot for dere. Vokst opp som mobilgenerasjonenen. Kommer til å gi en ærlig testraport fra ett ungt perspektiv. 

     

×
×
  • Opprett ny...