Gå til innhold

Mads Thomassen

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mads Thomassen

  1. Jeg ønsker å være testpilot av nye Huawei P40 Pro.

    Har mellom 2008-2019 sverget til iPhone. Men da jeg i fjor trengte ny telefon skjønte jeg at tiden var inne til å prøve noe nytt. Jeg innså at Android hadde utviklet seg til å bli ganske likt IOS. Så jeg satte meg noen kriterier for kjøp av ny telefon. 

    Følgende kriterier innebar at den skulle ikke være en iphone, den skulle ha et bra batteri, bra kamera, samt at den skulle være kraftig nok som en toppmodell, uten å måtte koste skjorta.

    Jeg endte opp med ikke å kjøpe pro utgaven, men den "vanlige" utgaven av Huawei P30.. Jeg har hatt den i snart et år, å selv om overgangen fra IOS å til Android var uvant i starten, så har jeg ikke angret ett sekund. Å elsker den like høyt som den dagen jeg kjøpte den.

    Min interesse for teknologi, å i hovedsak mobiltelefoner har vært dær siden før smarttelefonenes inntog på markedet. Å i de utallige artiklene jeg  har lest om diverse telefoner har jeg drømt meg bort om at en sånn jobb om å teste telefoner å skrive anmeldelse av dem hadde vært en drømmejobb.

    Har også sett utallige anmeldelser å unboxing videoer av masse forskjellige telefoner. Noe jeg også finner ekstremt interessant.

    Det at P40 pro ikke har google's apper bekymrer meg ikke i det hele tatt heller.

    Kameraet ser også hinsides bra ut! 

    Håper med dette at jeg er med i betraktningen om d"dømmejobben". 

    Å få teste ut fantastiske Huawei's nye flaggskip. 

×
×
  • Opprett ny...