Gå til innhold

Unna22

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Unna22

  1. GiaMahan skrev (På 27.3.2018 den 14.17):

    Bli ergoterapeut!

     

    Praktiske ferdigheter er gull verdt som ergoterapeut, spesielt om du spesialiserer deg innen hjelpemidler, som er en av mange retninger du kan gå som ergoterapeut. Du nevner også at du liker å gjøre bil. Noen ergoterapeuter jobber innen bilområdet, hjelper mennesker med funksjonshemminger å lære å kjøre bil, tilpasning av bil m.m.

    Hei! Er du ergoterapeut? Jeg vurderer å studere ergoterapi, men har hørt at det er vanskelig å få jobb. Hva tenker du om det? ? 

     

  2. OneFatCat skrev (På 19.7.2014 den 18.15):

    Jeg går på Anvendt på HiOA (begynner på tredje året til høsten) og har veldig gode erfaringer fra det etter å ha studert andre steder tidligere. En ting som er annerledes fra en del andre IT-rettede studielinjer er at du ikke begynner med Javaprogrammering på Anvendt, men mer webprogrammering der "hovedspråket" er PHP, og så kan du deretter velge å ta Java-fag andre og tredje året. Dette er vel kanskje den største forskjellen ettersom Java ser ut til å være det mest vanlige språket å lære det første året på andre IT-linjer.

     

    En annen ting som er viktig å få med seg er at det på Anvendt er mye fokus på ting som ikke har rent med programmering å gjøre: fordi det ikke er noe mattekrav eller fysikkrav for å kunne søke seg inn er det en større mengde samfunnsvitenskapelige fag, der de fleste retter seg inn mot brukeropplevelse, universell utforming og menneske-maskin interaksjon. Dersom du interesserer deg for dette er Anvendt et veldig ålreit studieprogram, men om du synes dette er fullstendig på trynet blir det kanskje verre.

     

    Håper dette ga litt innsikt!

    Hei! Vurderer å starte på anvendt data til høsten. Er det lett å få jobb med kun bachelor eller bør man ta master? :)

×
×
  • Opprett ny...