Gå til innhold

Toffen80

Medlemmer
  • Innlegg

    115
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Toffen80

  1. Warlock 60

     

    Virkelig utfordrende:

    1. Priests (Shadow) - Silence, healing og dots får meg til å se svart

    2. Warriors - Sinnsykt med hp, fear immunity og råe special attacks

    Vanskelige:

    3. Rogue - Avhengig om de får first strike

    4. Shaman - Windfuryen sparker godt fra seg mot min cloth armor

    Middels:

    5. Mage - En god mage som er firespecca er livsfarlig, ellers ganske lette

    6. Huntere - Farlig på avstand, temmelig hjelpeløs i melee

    Lett:

    7. Druid - trege å drepe, elendig dps

    8. Priest (Holy) - mye av det samme som druids

    Lettest:

    9. Paladiner - Elendig dps, ingen ranged.. som å stjele godteri fra småunger, bare at de holder sabla lenge på snopet.

  2. Var i DM igår. Ante fred og ingen fare.. så droppa KROL BLADE, som den første epic worlddropen æ ever har sett. Og ingen rogues/warriors i gruppa vår(utrolig nok). Så det var free-4-all. Rolla først, ivrig som æ var.. fikk 65. Og så den ene etter den andre rolle. Var en roller igjen, og æ hadde allerede dollartegn i øyyan(han fikk bud på 1500g straks vi ankom ORG). Men så rolla han over 80 :cry:

     

    Der hadde æ hatt end-game gear klinket og klart, siden æ allerede har epic-mount. Men akk.. må vel farme/grinde som de fleste andre dødelige, og gjøre meg fortjent til det :ermm:

  3. begge sliter med å få gruppe ;) .

    I pvp er jo begge avhengig av flaks, rogue kan ta ambush/backstab fort og slakte det meste av cloth users. Shamans kan jo få en windfury crit...

    Sliter med å få gruppe!? Det er alltid 2/3 rogues og shamans i gruppene når vi tar UBRS.....så den påstanden må du lenger ut på jordet med....de er blant de mest på poulære klassene i gamet...

    Var det han mente med "siden 2/3 av hordies spiller rogue/shammy så e man mer attraktiv når man spiller noe annet". Ser du sammenhengen? Og grunnen til at 2/3 av ubrs raidet deres besto av nevnte klasser var sannsynligvis mangel av andre alternativer.

     

    EDIT: møkka skriveleifer og dysenelekesi på morningen :p

  4. begge sliter med å få gruppe ;) .

    I pvp er jo begge avhengig av flaks, rogue kan ta ambush/backstab fort og slakte det meste av cloth users. Shamans kan jo få en windfury crit...

    Sliter med å få gruppe!? Det er alltid 2/3 rogues og shamans i gruppene når vi tar UBRS.....så den påstanden må du lenger ut på jordet med....de er blant de mest på poulære klassene i gamet...

    Var det han mente med. Siden 2/3 av hordies spiller rogue/shammy så e man mer attraktiv når man spiller noe annet. Ser du sammenhengen? Og grunnen til at 2/3 av ubrs raidet deres besto av nevnte klasser var sannsynligvis mangel av andre alternativer.

  5. Både Warlock og Paladin må gjøre quest for sin epic Mount, ganske vanskelig, og koster en del..ca. 200g eller no.

     

    Man får questen når man når 60.

     

    Ingenting i forhold til de 900g (-rabatter) som alle andre må betale da....

    200g? E du på styr mann? :!:

     

    Kan ikke uttale meg om de patetiske paladinene, men som Warlock kosta det meg grovt regna 600g for å få et turbo-ridedyr mellom beina.

  6. Selvfølgelig har samarbeid og "skills" en del å si hva grupper angår. Og vennegjenger som har dratt mange instancer ilag vil da ha fordeler mot såkalte pickup-groups. Men som topicen påpeker så var han ute etter den perfekte sådanne. Vi har heller ingen warrior i high-lvl klassen i vennegjengen, men vi klarer oss som regel rimelig bra. Selv om vi dog gjerne sku hatt en plated warrior med taunt :roll:

     

    (2xShammy, Warlock, Mage, Prest)

  7. Hunters er faktisk meget gode pullere, om de er gode hunters.

    Trikset med at hunterne kan pulle er at de kan bruke fake death, slik at hvis det kommer en dårlig pull wipes ikke gruppa + at hunteren mister aggro på den måten.

    Hunters har et dårlig rykte på seg for å være ninjalootere osv. noe som er grunnen til at de ikke er så veldig populære valg i raids.

    Da kompisen min (hunter) spurte om han kunne være med på et UBRS raid, ble han svart med: "We need dmg dealers".

    Latterligste jeg har hørt.

    Gode hunters ligger kun bak rogues og mages (som spammer aoe på non elite mobs) i dmg dealing i instanser.

    Det er ihvertfall min erfaring.

    Huntere har nok ikke nokka å stille opp mot Warlocks, Rogues og Mages hva dps i instancer angår. Men i motsetning til nevnte klasser så har huntere armor som gjør at de ikke blir slått i stykker det øyeblikket en mob aggroer deg.. og feign death som backup.

     

    Ble lurt av en hunter i WPL med feign, trodde det var lagg.. sia han plutselig døde. Fikk et par piler i ryggen omtrent 30sek senere, og følte meg rimelig dum. Fra da av så har æ alltid targeta likene dæmmes og prøvd å shadowbolte de :!:

  8. Med riktig build og litt "skill" så er ikke huntere all that. Såfremt du klarer å feare petten hans før den kommer bort til deg så e seieren i box, ellers er du up for a challenge. Bruker sjelden/aldri seduce på huntere... går for å feare petten, fyre opp alt av dots og instants.. så holde meg såpass nært hunter at han ikke kan bruke ranged og se livet hans ebbe ut mens æ fremskynder med en instant i ny och ne.

     

    Shadow-priests derimot er en annen historie.. unngår prester som fanden selv, i frykt for at de er shadow built :!:

     

    BTW! Er 60 Warlock (SM/RUIN)

  9. SLik jeg har skjønt det kan du draine life fra din egen pet når du er warlock, og da kan du heale peten din når den har mistet en del liv så får du enda mer helse til deg selv, som fører til enda mer mana til deg selv.

    Dette er feil, du kan draine mana fra petten din(Dark Pact) hvis du har gått hele affliction treet, men intet liv desverre. Intelligence er ikke så intressant for warlocks, da man har både nevnte Dark Pact og Life tap til å fylle opp manapoolen igjen. Og +49 shadow damage er smoocht for Warlocks som har gått SM/Ruin. Slengte en +100hp enchant på roben enda, because i`m worth it :p

  10. Ganske lett for allies å finne frem screenshots som det står victory på, ekke så mange av de :p

     

    Synes battlegrounds var et godt trekk av blizzard, fjerner blodtørsten fra overivrige spillere. Men e jo selvfølgelig en og annen som har fått det for seg at Warlocks er svake.. og må komme å yppe seg. Prester skyr æ som ilden though, både i BG og ellers.. tar ikke sjangsen på at de ikke e shadow-specca.

     

    Satser på heftig promoting når serverene kommer opp igjen, har pvpa i WG en god del nu(snitt på +/- 10.000cp dagen). Officer barracks e minstekrav, ellers får æ bare isolere meg enda mer fra omverdenen for å komme meg inn dit :ermm:

  11. Er det egentlig vits å levere inn "Mark of Honor" når man er lvl60. Ser ingen reputation gain når man leverer inn denne, og xp har jo fint lite å si siden man allerede er lvl60  :ermm:

    Jeg fikk ihvertfall "greatly increased reputation" hos warsong campen. Men om det er så mye vits når du er lvl 60 er vel en annen sak.

    Måtte bare prøve igjen, sia du sa det.. men måler rørte seg ikke. Eneste måten å få rep på for lvl60s e tydeligvis å stjele flagg..får "slighty increased" hvergang flagget blir brakt over.

  12. Må dere ikke lure han til å spille en paladin. De fleste æ kjenner som spiller pally, og uhorvelig mange på forumene klager over hvor ensformig det blir i lengden. Noe æ forstår, hvor morsomt det enn var å soloe elites som var høyere lvl enn meg så ble æ lei rimelig fort. Lag deg en allsidig hybrid du gutten min, en shaman(for melee-orientert) eller en druid(caster/shapeshifting). Så får du healing, masse knapper å kose deg med, og variasjon i kosten ;)

  13. Eh....

    Paladin er main tank. Ikke en nyttesløs buffer / sec healer..

    Heldigvis er det ikke mange som misforstår paladins rolle i selve spillet, de fleste forstår at det vi faktisk gjør er å tanke. Bedre en warrior til og med.

    "Ikke noe heavy melee", nei, så merkelig. Paladins har alltid vært tank i alle mmos, og har aldri vært ment til noe heavy melee heller..

    Vi tanker, healer, men samtidig kan vi dashe ut grei dmg i pvp med Seal of Command.

     

    Hvis du har gått med paladin til 45 med å stå i bakgrunnen å buffe / heale og av og til hjelpe med tanking, seriøst fatter ikke at du gidder å fortsette.

     

    Den som skal holde seg i live i instancer, jadda. Du har peiling ja.

    Hvis man holder på å wipe i en instance, og har en paladin i gruppa som vet sånn cirka hva han driver med, hva gjør han da?

    Det finnes en skill som heter Divine Intervention.. Denne bruker man på presten, eller whatever man har til å heale og resse, voila. Presten mister all aggro i 30 sec, og kan løpe i sikkerhet og resse når mobsene er borte.

    Ehrm.. det var mange spennende utsagn ute å gikk der ja.

     

    Divine intervention taktikken for å få presten i sikkerhet når(ikke hvis) dere blir wipa blir sannsynligvis hyppig brukt med en paladin som main-tank kan æ tenke meg :!:

  14. Selvfølgelig har det noe med klassen rogue å gjøre! For å være en god rogue MÅ du være drittsekk av person, snike deg innpå offer som er svakere enn deg, vente til de angriper mobs, sjekke at de er helt alene. Når de da er tom for mana og drikker DA slår du til og crit boom bang død på 0,4 sec.

     

    Selvfølgelig er alle rogues drittsekker. Du har valgt en drittsekk klasse - du èr en drittsekk.

    /Signed.. selv når æ ser horde rogues som har rank8 og oppover får æ en sur smak i munnen. Selv spiller æ warlock, og er dermed automatisk ufattelig skilled :p

×
×
  • Opprett ny...