Gå til innhold

Bandana

Medlemmer
  • Innlegg

    462
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bandana

  1. Spiller Dragon Age Inquisition.

     

    Startet på Nightmare med en gang, aldri spilt serien før, så fikk en knallhard start for å si det mildt. Begynner å komme seg nå da, og etter jeg ble Knight Enchanter, og fikk kommet meg litt inn i spillet, så går det glattere nå. Fantastisk spill med bra story og stor verden. Veldig mye å gjøre.

  2. Er du RPG-fan så anbefaler jeg Dragon Age på det varmeste. Holder på med det nå, og har nesten ikke klart å slutte å spille. Om du likte Mass Effect så er det mye likheter (er jo Bioware som har laget det).

     

    Ellers så har du Evil Within og Resident Evil Remake om du er glad i survival horror. Alien Isolation er også bra.

  3. Hei, klarte å ødelegge den mikrofonen jeg hadde, så nå har jeg bare en mikrofon med tråd, som er uaktuelt for meg å bruke.

     

    Men denne såkalte "Wireless Headset" for 360 er nesten umulig å få tak i atm. Vært på Elkjøp, Spaceworld, Expert og diverse andre butikker, men ingen som selger det lenger.

     

    Tenker da på disse to; (vedlagt bilder)

     

    Noen som vet hvor jeg kan få tak i dette? Gjerne for en billig pris, i og med at dette er et gammel produkt så burde det ikke være så dyrt heller.

     

    Bor forresten i Oslo.

     

    Takk på forhånd.

    post-54992-0-86589600-1424673279_thumb.jpg

    post-54992-0-99776400-1424673333_thumb.jpg

  4. Neste gratisspill (Tilgjengelig 1. oktober) blir Might & Magic: Clash of Heroes. Enda et arcadespill. Synd, for jeg håpet på et av Borderlands spillene eller Left 4 Dead. Jaja, er jo som sagt gratis så man kan vel ikke klage.


  5. Ser ut som om jeg kommer til å bestille fra Coolshop da.

    Men jeg har et par spørsmål (spørr de her også siden jeg ikke fikk svar fra Coolshop). Jeg ser at den versjonen man kjøper er en Xbox One European Version. Hva vil dette si? At dette er en Day One Edition med FIFA 14 som følger med?

    Og jeg vil bestille spill i samme slengen, men spillene har to versjoner. Vanlig og nordic edition? Hva er forskjellen? I og med at det er regionfritt så burde det ikke være noe. Jeg vil bare ha den versjonen som kommer raskest, så jeg ble usikker på hvilke av de jeg bør bestille.

    Ellers gleder jeg meg til den nye konsollen. Klarer selvsagt ikke vente til 2014, så må jo bestille fra et annet land. Står at butikken får det 29. november, og siden det er i Danmark antar jeg at vi i Norge får det 1-3 desember?

  6. Du og Legendary, jeg har ett lite spørsmål..

     

    Har dere noen gang fått problemer med det dere gjør? F.eks problemer på skolen/universitetet/jobben og sånt?

    Håper ikke jeg var for frekk nå. :rolleyes:

     

    :D

     

    Jeg har ikke noe problemer med skole. Går på skole hver dag og spiller et par timer spill om dagen. Men som folk nyter å spille så nyter jeg å spille for achievements. Altså når jeg spiller så spiller jeg for å fullføre et spill. Skjønner ikke helt hvordan dette skal gå utover andre ting jeg gjør i livet, men.

  7. Kjenner meg igjen i det du skriver, Legendary. Er selv en håpløs min-max-er, har til og med skrevet en guide til Twilight Princess med hvordan du kan få alt utstyr (inkl. hjertebiter og Poe Souls og hele pakken) så tidlig som mulig. Vet du noe om hvorfor du tenker slik du gjør?

     

    Har alltid vært en slags spillperfeksjonist. Så er det ofte slik at jeg bare spiller et spill om gangen frem til jeg er helt ferdig med det spillet. Vet ikke helt hvorfor jeg er sånn men jeg får i hvertfall utnyttet nesten alt som går ann i et spill. Har også en rar sykdom med tall. Tallet må liksom endte på 0 eller 5 eller så er jeg ikke fornøyd. Litt vanskelig å forklare, men dette er slik jeg nyter et spill. ^_^

  8. Jeg er nok den største achievementhoren som finnes. Jeg SKAL ha alle achievements på et spill uansett hvor vanskelig det er. Jeg har 100 % achievements på alt jeg har spilt til nå, bortsett fra FIFA 11 og Castlevania som jeg holder på med nå. Jeg er ikke sånn "skal-ha-best-gamerscore-i-verden" hore, men heller sånn at jeg skal få alle achievements på de spillene jeg har. Jeg kjøper ikke spill for achievements, jeg kjøper fortsatt de spillene jeg liker men jeg SKAL få alle achievements på de spillene jeg har spilt.

     

    For min del så er achievements en morsom oppfinnelse. Det har kanskje forandret måten jeg spiller på, men ikke med mye. Jeg har alltid vært opptatt av statestikk og til og med før achievements var jeg alltid ute etter å klare et spill 100 %. Dvs alle hjertebiter på Zelda spillene, alle stjerner på Mario 64, klare å få 100 % på GTA San Andreas osv. Achievements er bare en ekstra grunn for å ikke legge fra seg et spill med engang man har runnet det.

  9. Fikk lov til å bruke broren min sitt gavekort fra Gamestop så jeg fikk tak i begge spillene alikevel. Konge!

     

    Har sittet å spilt Castlevania LoS i flere timer nå, og har enda ikke fått prøvd Enslaved. Castlevania var et sykt digg spill å spille, klarte rett og slett ikke sette det fra meg før nå. Spillet blir jo bare bedre og bedre jo lengre du kommer. Utfordrene er det også, i og med at jeg pleier å være god i spill og likevel sleit litt med noen bosser allerede i chapter 2 og 3. Stort spill er det også, og mye replayvalue. Går helt sikkert for 1000 GS.

     

    Imorra får jeg prøve Enslaved om Castlevania fristelsen gir seg.

  10. Takker for alle svar. Som sagt så kjøper jeg eventuelt begge spillene, men tror nok jeg går for Castlevania nå og Enslaved litt senere. Bare synd at både Fallout: New Vegas, Fable III og The Force Unleashed II også kommer denne måneden. Blir litt av noen spillmåneder fremover, bare synd høsten er full av bra spill når sommeren var så tam. Blir alt for mye å kjøpe.

  11. Har nå blitt ferdig med det siste spillet jeg hadde igjen å spille, så nå er det på tide med et nytt kjøp. Problemet er at lommeboken veier litt for lite den siste måneden så jeg får bare kjøpt et spill denne uken. Har nå sett på hva slags spennende titler som har blitt lansert og fant to spill som virket interessante. Disse er altså Enslaved og Castlevania.

     

    Jeg har en Xbox 360 og har prøvd demoen til begge. Likte begge demoene godt og er glad i slike actioneventyr lignende spill som også har litt platform i seg. Kan jo også nevne at jeg elsket Symphony of the Night, men siden nye Castlevania spillet er i 3D så har det ikke mye likheter med forgjengerne. Enslaved minnet meg litt om det nye Prince of Persia (cell-shadet versjonen) som jeg storkoset meg med.

     

    Har lest anmeldelser av begge spillene og klarer rett og slett ikke velge. Tenkte derfor å spørre om noen har litt erfaring med spillene og muligens noen anbefalinger osv. Kan jo eventuelt skaffe begge spillene, men ikke akkurat for øyeblikket.

  12. Er det forresten noen som vet om det selges GC-spill i butikker i Oslo eller Akershus? Kjøpe fra nettet tar lang tid.

     

     

    Håper dette kan hjelpe: GameCube Spill

     

    Alt er kanskje ikke billig, men det er litt utvalg der ;)

     

    Var et greit utvalg ja, men altfor dyrt etter min mening.

     

    Jeg vet at de selger GC spill her, men har ikke kjøpt noe fra siden selv.

    http://www.play-asia.com

     

    De selger desverre ikke europeiske spill (PAL).

  13. Hei, jeg har en Nintendo Wii og har bestemt meg for å skaffe meg noen av de klassiske Gamecube spillene. Problemet er at jeg ikke klarer å få kjøpt det noe sted. Har vært på Game, EB Games, Gamestop, Spaceworld, Elkjøp, Lefdal osv, og ikke klart å finne noe.

     

    Jeg har også sjekket på finn.no, QXL, og noen forskjellige nettbutikker og det er umulig. I og med at jeg må finne PAL versjoner av spillene så får jeg ikke bestilt fra USA heller. Er det noen her som kan hjelpe meg?

     

    Er ute etter spill som Super Mario Sunshine, Zelda Wind Waker, MGS Twin Snakes, Resident Evil osv. Helst billig (ser for meg rundt 50-150 kr pr. spill). Rart at det skulle være så vanskelig å få tak i slike spill. PS2 spill selges jo overalt enda, til og med Xbox spill er lett å få tak i.

×
×
  • Opprett ny...