Gå til innhold

swiper

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av swiper

  1. Trodde også den skulle være på, når pci/agp hastigheten var låst, men enkelte steder er det nevnt at S-ATA1 og S-ATA2 ikke har lås. Kommer nemlig ikke over 2,38 GHz, med oppsette mitt. Da jeg starter på FSB over det, får jeg hdd feil.

  2. Hvordan setter en på S-ATA låsen på et MSI NEO2 socket 939 hovedkort? Satt AGP/PCI hastigheten til 67, men har lest at den ikke fungerer på S-ATA. Har to stk seagate 200 gb hdd'er.

     

    Hardware:

    OCZ 3200 rv.2 (2-2-2-5) 1024mb

    AMD64 3200+ socket 939

    MSI nForce3 NEO2 socket 939

  3. Hvordan vet en om S-ATA låsen er på? Greit nok på AGP/PCI'en der en er 100% sikker ved å sette på 67 hastighet. Men så fant jeg ut at noen "mente" at S-ATA låsen ikke kom på alltid allikevel. Hvordan forsikrer en seg om at den er på?

     

    Hardware:

    OCZ 3200 rv.2 (2-2-2-5) 1024mb

    AMD64 3200+ socket 939

    MSI nForce3 NEO2 socket 939

  4. Hei! Har du prøvd "knikke metoden" enda? Fungerte for meg på annen lcd skjerm (har ikke fått lacie skjemen min enda). Metoden pleier å fungere på pixler som er i live, bare med andre farger. Er den svart er den mest sannsynlig helt død. Syns det er litt merkelig at alle dere får skjermene deres så "tidlig". Har ikke sett snurten av min enda, men den kommer vel forhåpenligvis snart..

  5. Hei. De fleste som kjøper ny datamaskin, altså cpu, hovedkort, minne og skjermkort har dette en stund. Per dags dato gir ikke pci-e skjermkortet noe bedre ytlese enn 8x agp. Har akkurat bestilt pc selv, og valgte agp siden jeg ønsket amd, samt at det er litt mer å velge mellom når det kommer til agp skjermkort. Dette vil trolig endre seg raskt, siden ati ønkser å ta i bruk denne teknologien så raskt som mulig. Dessuten har ikke nvidia kommet med pci-e på markedet enda (i norske nettbutikker), og siden jeg vil ha et nvidia kort til skjermen min, på grunn av kompatible problemer var agp valget for meg.

     

    Hvis du er en av de som ofte beholder hovedkortet, men bytter ut skjemkortet ofte er kanskje pci-e det som lønner seg. Personlig har jeg aldri kjøpt ny hardware uten å bytte hovedkort, cpu, minne og skjermkortet på en gang. Så det du må se ann er hva slags oppgraderinger du kommer til å gjøre de nærmeste to årene fram i tid. Kanskje vanskelig, men det vil definitivt hjelpe på avgjørelsen. En annen avgjørelse er om du vil ha amd eller intel. Intel har allerede pci-e hovedkort i butikkene, mens amd sine kort ikke er kommet enda, og når de kommer vil de antagligvis fly unna.

  6. Har ikke satt meg inn i den nye GeForce 6 serien skikkelig enda, men har forstått det sånn at litt "eldre" kjøpte ultra kort trenger å oppdatere biosen siden det har ligget en feil der som får enkelte spill til å hakke/karsje. Vet ikke om dette er porblemet i ditt tilfelle, men bare for å gi en pekepinne.

  7. Fikk den rask du. Tror jeg bestilte ca. samtidig som deg, noen timer etter riktig nok. Og fikk ubekreftet leveringsdato 15.11.04. Så du var sikkert en av de heldige som fikk av de sikkert få skjermene som var igjen på lager. Godt du er fornøyd, har hatt min sony 19" G420 en stund nå, så hvis du også har hatt en god crt skjerm og nesten ikke merket etterslep selv i de raskeste "kule" spillene lover jo dette godt. Det med fargene var vel forøvrig beskrevet i testen tror jeg, så det kom ikke helt uventet, men tviler på at jeg kommer til å merke det etter en stund allikevel. Klarer ikke å finne trinitron strekene på skjermen min nå en gang, siden jeg er blitt så vant til de.

  8. Databutikken.com/no er en seriøst og god nettbutikk, handlet der mange ganger. Ikke noen problemer. Dessuten alle kan gjøre feil. Komplett har også prestert å sende meg en komplett kopp og et skjermkort i stedet for minne jeg skulle ha. Første gangen fikk jeg skjermkortet (til 200 kr), andre gangen koppen og tredje gangen minne. Kan ikke bare si noe er dårlig på grunn av en liten feil. Handler da fortsatt hos komplett på grunn av det.

     

    Tilbake til topicen. Har du tenkt å klokke prosessoren ville jeg heller bestilt dette minne; http://www.databutikken.com/no/default.php...512DDRCA400XLX2. Det litt dyrere, men bedre å klokke med. Tror ikke du får klokket prosessoren så bra med det minne du har valgt, men valget kommer selvsagt ann på hvor mye du skal bruke på pc.

  9. Tror de får inn skjermen i dag, så da sender de den sikkert til alle som har bestilt i morra. Har ikke bestilt resten av datamaskinen enda, så det har ikke så veldig mye å si om de bruker litt tid på å levere. 7900 kr var dessuten billig for den skjermen. Hvis den er så god som alle sier, tror jeg NEC kommer til å tape terreng på 20" markedet.

  10. Lest flere steder at det visstnok skal være problemer med x800xt's dvi utgang og 20" lcd skjermer, men hvis flere bruker dvi utgang til lcd skjermen og ikke får problemer er det kanskje ikke noe å uroe seg for. Har satt sammen en del datamaskiner, og aldri hatt noe problemer. Hare uroet med litt i det siste siden det er såpass mange som har problemer med dvi og lcd skjermen. Men dette kan sikkert like godt være brukerfeil eller noe lign.

  11. Hei! Skal bestille meg nye komponenter til datamaskinen.

    Følgende var planlagt

    Hovedkort: MSI Nforce4 Ultra

    CPU: AMD64 3200+ "90nm"

    Minne: OCZ 1024MB-kit PC3200 Dual Channel CL2-2-2-5

    Skjerm: Lacie lcd 20"

    Skjermkort: Sapphire Radeon X800XP

     

    Problemet er at jeg har funnet ut at Radeon X800XT ikke fungerer spesielt bra sammen med Lacie skjermen. Vurderer derfor å kjøpe et Nforce3 brikksett og et AGP kort. Lurer derfor på ytelses forskjellen mellom nForce3 og nForce4. Vet at det ikke er stor forskjell, og har forøvrig egentlig bestemt meg, vil bare sette pris på noen kriterier for og imot oppsettet.

     

    Vet noen forøvrig om MSI nForce3 socket 939 passer med Thermalright XP-120, hvis en foretar noen modifikasjoner? Eller om det er noe som kan gjøres for å få Lacie skjermen kompatible med X800XT?

     

    Ble litt mange emner egentlig, men tror ikke det vil passe å dele opp posten.

  12. Fikk svar i dag, de sender over hele landet. Noen som har erfaringer med butikken? Er jo office line, så burde ikke være noen problemer. Garantien til dem er sikkert likt som hos alle andre også. Bestiller vel en skjerm i løpet av dagen.. Da mangler bare nForce4 eller Intel p4 med 64bit cpu.

  13. Perfekt da, virker som om det er ferre av de som kjøper store lcd skjermer som får "døde" pixler. Sendt dem mail om de eventuelt er interessert i å sende skjermen, så jeg får vente å se hva jeg får til svar. Koster uansett bare 1000 kr mer hos netshop, ikke all verdens med penger. En ting, hvordan var overgangen fra den bærbare skjermen til den nye? Ganske dramatisk?

×
×
  • Opprett ny...