Gå til innhold

FogMan

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FogMan

  1. Har hatt to Flip 3. Etter ca 7 mnd løsnet skjermfilmen på innerskjermen og måtte byttes på verksted. Skjedde med begge. Mener jeg har lest at de gjør det en gang, eller så må ny kjøpes men settes på av verksted.

    Holdt meg unna de helt til nå. Nå er det Oneplus Open som gjelder men til 20.000 er jeg neste livredd for å bruke den og sånn skal det vel ikke være

  2. Hei.

    Vi har en hytte i Sverige med vann fra egen brønn, ca 200 meter unna. Vi brukte hageslange og trykket ble gradvis dårligere til det stoppet. Etter ca 20 min skjønte jeg at pumpa gikk konstant men på "tomgang". Slo denne av, sjekke brønn og den var tom. Nå er brønn full igjen men får ikke pumpa til å trekke. Løsnet skruen på toppen og fylt på vann, lukket skruen og kjørt pumpa. Den sender vannet i trykktanken og vi klarer, ved å gjenta prosessen, å komme opp i 4 bar. Det vi ikke klarer er å få pumpen til å suge fra brønn. Sjekket slangen der og den ser fin ut. Pumpen ble byttet fir to år suden og er ikke gammel. Er det noen som har noe tips?

    Pumpen er DAB Jet 102T

  3. LMH1 skrev (På 20.5.2021 den 4.20):

    Finnes jo noen brukere her på forumet som fortrekker å handle på aliexpress og ebay, men vil gjerne vite hva dems erfaringer er?

    godt mulig man må ha god peiling at risikoen er stor for å føle seg lurt, da det ikke gir mye forklaring på bruksområdet.

    Handlet masse på eBay. Typ mobilutstyr. Sikkert over hundre ganger. Hatt trøbbel en gang. Utover dette så er det en det en del jeg ikke har vært fornøyd med eller som har vært ødelagt i post men alltid pengene tilbake. De er redde for dårlige kommentarer og feedback, som de lever av. Telefoner ville jeg ikke kjøpt

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  4. vegard19 skrev (10 timer siden):

    Er vel ikke noe særlig med en telefon som stopper opp, hvis den blir overopphetet? Er vel en feil som ikke skal være der, men er jo bra at du er fornøyd. Hadde håpet på at oneplus hadde klart og fikse problemet. 

    Det jobbes med en fix. 888 problemet gjelder alle med denne chippen. Leste nettopp Mobil.se sin review av Xiaomi Mi 11 Ultra. Denne slo seg av under benchmark test grunnet varme. 

  5. vegard19 skrev (6 timer siden):

    Hei.

    Er det noen andre som fortsatt sliter med at telefonen blir for varm? Vurderer og gå til innkjøp av den nye oneplus 9 pro, men ser at en del sliter med overoppheting.

    Leste her litt tidligere, at en oppdaterting av telefonen kanskje sku hjelpe på dette problemet. Er det noen som kan bekrefte om det ble noe bedre etter ny oppdatering? 😊

     

    Ikke hjulpet for min del. Men nå er den så bra ellers at jeg hadde kjøpt igjen 👍

  6. Da har jeg testet video. Etter 1 min og 20 min på 4K og 120 fps så ble den så varm at den gav en advarsel og stoppet opptak. Samme med 1080p og 60 fps.

    Ikke bra, men den eneste "feilen" jeg har funnet. Dette er jo 888 chipen fra Snapdragon som har trøbbel

  7. unik42 skrev (På 5.1.2021 den 18.33):

    Ikke annet enn at mor mi har en Fitbit og hun er veldig fornøyd med den. Om Huawei klokka er som øvrige Huawei telefoner er den ok, bare ikke like bra som konkurrentene (har eid to Huaweier og aldri mer).

    Vel, det er vel en veldig subjektiv mening. Hatt syv Huawei telefoner og har, og benytter, to klokker. watch GT og GT2. Knallbra klokker og knallgode telefoner

  8. Kalbo skrev (5 timer siden):

    Vurderer sterkt denne, da sort matt farge. Midnight green har jeg på min iPhone 11 og ser aldri fargen pga case... Ingen selger pine green 128GB enda ser jeg. Noen her som har sett den noen steder? Jeg finner alle fall kun 256GB. Ikke mye prisforskjell på dem, men trenger ikke så mye lagring.

    Er som mange andre mer bekymret for varmeproblemet på mobilen, men tenker at dette blir fikset med oppdateringer. 

    Har dere andre kjøpt 128GB eller 256GB versjonen? Og vil de 12 GB RAM egentlig utgjøre noen som helst forskjell på de 8 GB RAM som 128GB versjonen har? 

    Jeg fikk en ny 8/128 Stellar Black til 7500,-. Ellers hadde jeg planlagt en Pine Green 12/256, men fikk en deal jeg ikke kunne si nei til

    • Liker 1
  9. Nei, kjøpte en ny til 7500 på finn, kjøpt på Power. Laderen også på finn.no for 100,-.

    Det er meget bra, ingen tvil. Sitter å sammenligner med min Oneplus 8 ( hatt 8 pro samt 7t og 7 pro ). Det slår meg at 8 holder seg ekstremt godt. Lettere, tynnere og i mine øyne, like bra skjerm!

    Kameraet er merkbart bedre, kjappere lading, trådløs lading samt vanntett, i forhold. Gav 3000 for en ny 8'er som jeg tenkte å selge, men nå tenker jeg at jeg beholder de  da den gir meg en "godfølelse" som 9 Pro enda ikke gir. Trenger nok mer tid 😅

  10. Dragonlove skrev (20 minutter siden):

    Har ikke hatt verken 8 eller 8T, Har hatt Oneplus 1, Oneplus 2, Oneplus 3, femmern hoppet jeg over og gikk for Oneplus 6, 7 og 8 hoppet jeg også over og gikk for Xiamomi Mi 9T Pro (Litt pga Oneplus hadde priset seg ut og gått bort fra den filosofien de hadde med eneren om å være billige med ha bra hw) , men var ikke fornøyd med lyden i høyttaler samt menyene, gikk derfor tilbake til Oneplus Nord, men tenkte nå at jeg ville slå litt på stortromma og gå for 9 Pro med 256Gb

    Ja, 9 pro skal jeg ha etterhvert. OM det ikke blir Xiaomi Mi 11 Ultra. Hatt alle Oneplusene, men også de fleste fra Xiaomi. 9 Pro skuffet litt på papiret, der Xiaomi virker helt insane, men detsom 9 Pro er like bra eller bedre enn 8 Pro, så vet jeg at det er kanonbra

×
×
  • Opprett ny...