Gå til innhold

DennisNyg

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DennisNyg

  1. Må si meg enig med anmelder. Håpet dette spillet kunne være en fin partner til mario kart, men synes kontrollbalansen blant annet er for dårlig. Trackmania gjør det bedre. Ellers levde det ikke opp til mine forventninger i forhold til innhold, grafikk/fps/fysikk balansen m.m. 
    Selger det allerede videre. Ville gitt det 5/10, et meh spill som fort glemmes. 

    • Liker 1
  2. Blir forhåndsbestilt med engang her. Fantastisk nyhet. Fin oppgradering frem til den nye generasjonen kommer om 3-4 år fra nintendo med sterkere innmat. 😃

    Blir litt for fantasifullt å tro at nintendo ville komme med kraftigere innmat allerede nå, prisen ville blitt for drøy. Kanskje en enda bedre løsning venter om 3-4 år også. Spår en massiv boost i salg for nintendo igjen nå, passer som hånd i hanske å slippe denne samtidig med metroid spillet 8 oktober. Nintendo gjør mye riktig denne generasjonen. 

    • Liker 1
  3. Skjønner hvorfor folk reagerer på Nintendo sin avgjørelse. Spesielt å legge noe slikt noe bak en amiibo, enten så burde det være i spillet eller ikke. Bedre å la amiiboene gi noe kosmetisk eller andre ubetydelige ting. Den funksjonen den vil påvirke nå, påvirker ganske mye av flyten/opplevelsen i spillet.. Blir litt som WoW før og etter flyving ble introdusert. 

    Spesiell avgjørelse, men man må vel prøve for deretter å lære. Håper de lærer av dette og det blir patchet. 

  4. BakaBerg skrev (På 31.3.2021 den 11.32):

    Er ganske overveldet for tiden! Destiny 2 på series X og ps5. Ghost of tsushima, prey med fps boost på series X, og nå droppa jeg alt for monster hunter rise på switch (helt konge). 

    Mens dama er gravid i 8. Måned og jeg pusser opp kjøkken. 

    Alle tre konsollene, men ingen tid egentlig! Sku vel tatt fri i påska, men glemte det og....

    Kjenner igjen den. Blitt far det siste året selv, nytt hus osv.. også sitter jeg med en Haug med gamle og nye spill på XSX, switchen og laptopen som skriker etter mer av min tid, men blir småtteri her og der som gjør at progresjon i hvert spill går i snilefart og backlogen blir enorm. Klarer jo heller ikke stoppe å kjøpe alt av nytt som frister 😛 

    Litt mer OT;

    Spiller «it takes two» på XSX med dama som ikke er verdens største spillentusiast, å vi begge koser oss enormt med det. Jeg tørr fint å nominere dette til årets spill 2021. Kreativitet, humor, karakterer, lyd, historien, dialog, grafikkstilen.. For et talentfull team, de fortjener all skryt som har kommet i deres retning. Må være et av de beste Coop spillene jeg har spilt/spiller, hvis ikke det beste. 
    Har dere en venn, kjæreste, familiemedlem som har lyst på en Coop session, så kjør på med engang 👍😊

  5. Veldig fornøyd så langt her med min XSX. 
    Eneste «kjipe» så langt er lagringsplassen. Vurderer å kjøpe en vanlig ekstern hdd. Har skjønt at det går an å lagre alt på denne, deretter flytte over til ssden i xboxen for å få fult utnyttet hastigheten, men er det noen som har erfaring med hvor lang tid det tar å overflytte spillene frem og tilbake fra ssden og en vanlig ekstern hdd ? Har en 500/500 nettlinje som er kablet til xboxen, så det tar ikke evigheter å installere og slette spill, men hvis en ekstern hdd frem og tilbake løsning går mye kjappere, så kan det være aktuelt. 

  6. Da vil jeg rette en takk til Elkjøp og en kjempeflott kundebehandler med samvittighet og fornuft. Ble utsatt for 5 gang for meg idag, så tok en tur ned på butikken for å forhøre meg. De hadde reggistrert feil bestillingsdato på meg, så jeg var litt lengre bak i køen enn jeg skulle være. De hadde en Xbox series x på lager som egentlig var til en annen person, men siden den personen ikke hadde svart på flere varslinger, så ble det etter mye prat med sjefene bestemt at jeg kunne få den xboxen og han andre kan få min når den kommer senere. Så nå har jeg en flott Xbox series x i hjemmet endelig 😊 

     

    iforhold til at folk får levering om hverandre rundt i Norge, så hadde de ikke noe bedre svar enn at systemet demmes for leveranser er uforklarlig bortinatta. 

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...