Gå til innhold

seeda0419

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av seeda0419

  1. Vi ønsker og forsøker å unngå unødvendig kjøp av bits. Da det er lagt merke til at det er «så lett» å kjøpe ny bits om man mister de. Hovedsakelig er det ikke prisen av bits som er problemet. Studentbedriften har som mål å få kundene til «å slippe» å kjøpe nytt og dermed bruke unødvendig bruk av tid i sitt arbeid. Effektivisering av arbeid sparer kundene masse tid og dermed penger ?
     
    MagX har en standardisert feste til drillene som finnes på markedet i dag. Markedsundersøkelsen viser så langt et godt prosenttall av nærmere 80% av både profesjonelle og privatbruker som ønsker å kjøpe produktet/løsningen. Samt har bedriften stått på Bygg Reis Deg i fjor og pratet direkte om løsningen til flere personer i bransjen og har fått masse tilbakemeldinger. Vi holder på å utvikle produktet nå og samarbeide med gode folk for å få dette til å bli mest mulig brukervennlig og enkelt i bruk for våre potensielle kunder ?
     
    Vennligst besøk vår hjemmeside på www.seeda.no om dere ønsker å prate med oss direkte. Vi tar gjerne imot gode og konstruktive tilbakemeldinger.
  2. Med tanke på å løse problemet slik som oppbevaring av bits for håndverkerne, så må "bitsmagasin" MagX ha en viss tjukkelse på dens største diameter på 3,4*3,4 cm Produktet er inspirert av revolver og vi som studentbedrift forsøker å løse effektiviteten i arbeidet for spesielt håndverkerne. Vi ønsker å gjøre hverdagen for håndverkerne så enkelt som mulig :) Men selvsagt, er produktet som nevnt under utvikling og dermed forsøker vi å komme i kontakt til vår fleste sluttkunder. Det var kanskje litt lite skrevvet på første innlegg og vi opplever utfordringen å få den eksakte "ideen" / løsning frem til markedet, da det er snakk om patentetering for produktet. 

     

    Magx - Magazine extender og står ikke noe for magnet. Detaljer må vi desverre utelatte mye av da som nevnt -- patentering. 

     

    SEEDA SB setter stor pris på tilbakemeldinger og ønsker å å forbedre oss for våre fremtidige kunder!

  3. Vi er en studentbedrift som er igang med utvikling av et nytt verktøy i markedet!
    Se bildet av MagX bitsforlengeren :
    Er du håndverker ? Mister du ofte bits ? - Animasjon 2 magx.gif - SEEDASB
    Ønsker dermed en liten bidrag fra dere med å ta vår markedsundersøkelse for å hjelpe oss ett steg videre med dette attraktive produktet !!
    Link: https://www.survio.com/survey/d/J9V5G9H6Z7Z2F4H8R

    Kontakt oss på vår hjemmeside www.seeda.no for spørsmål!
    Setter stor pris for din tid og takk på forhånd!

    Vennlig hilsen
    SEEDA SB

×
×
  • Opprett ny...