Gå til innhold

Hans Hanssen

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hans Hanssen

  1. Den som tror Erna gir penger direkte til Gates, må være passe naiv. Når en ser på Gates inntekter gjennom pandemien (fordoblet formue), er det nokså klart at han gjennom sine organisasjoner melker situasjonen for alt det den er verdt. Ham styrer Who som han vil og dikterer i stor grad hvordan landene rundt om skal forholde seg til pandemien. Med alt det som dukker frem om dagen er det høyst kritikkverdig det som foregar. Dette vet Erna og mange med henne på Stortinget. 

  2. Solid metode?? Vaksiner vaksiner vaksiner!!! Har vi glemt hva et sundt liv kan gjøre med kroppen? Den 3. største faktoren for de korona syke var frykt. Hva om vi starter en samtale om hvordan vi lever våre liv, hva kroppen trenger og hva en positiv tankegang kan bidra med. Nakstad har vært bekymret i to år. Kanskje han burde bekymre seg mer over hva han ser i speilet hver morgen.

    • Liker 3
  3. Hmm. Det er en påstand og ikke dokumentasjon. Koranens opprinnelse har helt andre røtter. Dagens Koran vært ferdigstilt tidlig på 1900 tallet. 

    Det er problematisk at du argumenterer med påstander og delvis tekst fra bibelen. Dersom du mener bibelen er et bevis er det nytteløst og diskutere. Da snakker vi ikke om fakta men om tro og alle andres tro er like god som din tro. 

  4. 4 hours ago, BmOnline said:

    Bare for å ha nevnt det, Koranen er fri diktning fra Vatikanet som har skrevet koranen.

    Og det er ikke bare muslimene som er blitt grundig lurt, det samme er alle som sitter i Kirkebygg og tilber djevelen, pga dogmene fra Roma i stedet for Guds Ord.

    Koranen skrevet av Vatikanet? Hvor har du den påstanden fra? 

     

    • Liker 2
  5. Terror i USA. 

    Utført av

    1.Amerikanere

    2.

    3.

    5eller 6. husker ikke, men det var muslimer. 2% dersom jeg ikke tar feil. 

    En kan synes hva en vil men det hjelper godt på å forholde seg til fakta. IS er en kreasjon av amerikanerne. De fleste av av disse er ikke gode gamle muslimer, men opportunister som kapret religionen for å bruke den som et redskap i sin forskrudde kamp. En kamp som igjen i de fleste tilfeller er skap av vestlige interesser. 

    • Liker 2
  6. Stort bidrag er et relativt uttrykk. I Afghanistan var vi den eneste nasjonen etter WW2 som mottok amerikansk dekorasjoner for den innsatsen som våre soldater utførte. Hvorfor er vi i Afghanistan i utgangspunktet?
    Krigen i Syria har ikke en vestlig  innblanding? Hva mener du krigen dreier seg om?

    Terror dreier seg ikke om militære operasjoner i Midtøsten? 20 år i Afghanistan, Irak og aksjoner mot Iran i samme periode. Hva tror du det gjør med folket og deres vilje til å utføre terrorhandlinger.? For ikke å snakke om Libya. Afrikas mest velutviklede nasjon som i dag opplever slavehandel på sine markeder. Hva gjør det med folket sin mentalitet? Og bare for å nevne det, så var vi i første linje når det dreide seg om bombingen. En krig som var konstruert av den vestlige alliansen. Det jeg skriver her er ikke mine meninger eller påstander. Det er dokumenterte fakta som du lett kan finne frem til. 

     

    • Liker 6
  7. En bombe her og noen mord der. Ikke bra. 
    En må likevel spørre seg hva vi driver med i Midtøsten. Hvor mange hundre tusener er drept i Midtøsten og pga av hva? 
    islam er årsaken til terrorismen? Virkelig? Hva med vestens utallige angrep på befolkningene som er spredt rundt om i islamske land? Er det ikke nettopp det som er årsaken til de relativt få angrepene vi opplever i Europa . 
     

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...