Gå til innhold

arianar

Medlemmer
  • Innlegg

    346
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av arianar

  1. "On June 25, 2007, World Entertainment News reported that Led Zeppelin had allegedly agreed to re-form for a special memorial concert in honor of Ahmet Ertegun, the founder of Atlantic Records who died in December 2006. It was also reported that if the concert went well, the band would go on tour in 2008. The same report suggested that the three surviving members would be joined on drums by John Bonham's son, Jason. [64] However on June 28, Robert Plant made it clear at a press conference that the reunion discussions were false, and once again, the hopes of a Zeppelin reunion were shot down."

    Kilde: Wikipedia

  2. Ser ut som ei liste over diverse kredible eller halv kredible hotte band som ikke er direkte dårlige live. Lite seriøs liste. Har sett opptaket fra The Hold Steady konserten på Hove i år, og den så jo riktig så bra ut, selv om de var på en for stor scene i forhold til antall mennesker. Dagbladet ga de terningkast 3 eller noe. Helt bak mål selvfølgelig. Noen her som overvarte den personlig og kan si noe fornuftig om den?

     

    The Hold Steady var virkelig ille ... rett og slett. Jeg og de jeg var sammen med kjedet oss skikkelig og vokalisten var uutholdelig plagsom, måten han var på scenen og måten han sang på. De var litt som nerder som var litt for entusiastiske for at de endelig hadde blitt bedt på fest...

  3. Husker det var et spill som het havets hersker eller noe sånt.

    Det spesielle var at man kunne ha norsk som språk. Var mye artige ting folk sa i det spillet. Spillet var bygd opp rundt byer og flåter. Det var om å gjøre å ha størst handelsflåte og mest byer. Turbasert multiplayerspill.

    6855045[/snapback]

     

    Det glemmer jeg nok aldri! Husker jeg fant CDen igjen, men så gikk det ikke an å installere :cry: Husker jeg ikke klarte den på høyere vanskelighetsgrader, som jeg gjerne skulle ha prøvd nå. Og så husker jeg animasjonene, synes det var konge!

  4. Eminem

    8335975[/snapback]

    Eminem hadde nok ikkje så mykje for sjølve rapkulturen å gjere, men vil definitivt sei at han opna HipHop for eit større publikum, og tilintetgjorde eit raseskille som skilte kvita utfrå rap osv. Og på den måten har bana veg for artister som kom/kommer seinere.

    8336431[/snapback]

     

    Innen hip-hop så vil jeg si at Dr. Dre er en av de viktigste personene.

  5. Nå som vi er inne på fretless bass så kan jeg vel nevne at jeg gjorde den første bassen min, en Ibanez GSR-200 til fretless.

     

    Dro enkelt og greit ut båndene forsiktig med en kniv som gikk forholdsvis greit. Pusset lett og fylte båndene med formtre etterpå og pusset så til den var glatt med forskjellig sandpapir. Etter det lakkerte jeg fem tynne lag med klarlakk.

     

    Er fantastisk å spille på, veldig befriende. Kan sikkert slenge opp noen bilder hvis noen er interessert.

  6. Umiddelbart tenkte jeg Nobody Does it Better framført av Carly Simon fra The Spy Who Loved Me. Liker den godt, ikke bare fordi det er en knallåt men også fordi den kommer perfekt inn etter en av de kuleste Bond-introene EVER!

     

    Men Live and Let Die er åpenbart også en favoritt, rett og slett fordi den er helt vilt kul og laget av en av de mest geniale låtskriverne noensinne.

×
×
  • Opprett ny...