Gå til innhold

KrisitanKulseng

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KrisitanKulseng

  1. Kjøpte en brukt bil, med monterte vinterdekk og sommerhjul i bagasjerommet. Har kjørt en måned, byttet til sommerhjulene i helgen, de passet i bolte hjulene, men er uoriginale. De er 16 tommer, mens originalen er 17 tommer. Hjulene lager klunkelyder, og blir høyere over fartshumpene. ble redd og skiftet tilbake til vinterhjul. Teorien min er at felgene dunker i fremre støtempere, ser ut som det allerede er dårlig plass med 17 tommerne ( originale)  og ser ut som de er skrapet, og virker sansynlig at sommerhjulene dunker i dem. Kan jeg reklamere på dette? Tror jeg må kjøpe original felger til bile, i allefall noen i samme størrelse

  2. vidor skrev (7 minutter siden):

    Hvis du blir tatt inn når du sier du ikke vil trenger forsvaret folk. Det er uansett greit å ha forsvaret på CV når du skal jobbe senere, da du har vist at du funker sammen med andre mennesker i situasjonen. Det er uproduktivt å sende folk med for lav IQ i militæret, så det sikrer jo at du de møter der har et greit nok nivå og verifiserer at du er smart nok også. Det at du er fysisk aktiv er attraktivt for forsvaret, for fysikken på rekruttene har bare gått nedover over tid.

    Forsvaret velger etterhvert hvor folk skal tjenestegjøre etter rekrutten og der har du mulighet til å påvirke hvor du havner hen slik at du blir mer fornøyd med tjenesten. Poenget er å beskytte Norge ved en invasjon.

    Da antar jeg de er desperate da? De sier at det er kamp om plassene? Ikke slik jeg opplever det

  3. Hei sann, jeg fikk beskjed ifjor at jeg er videre til sesjon del 2 ( Har ikke blitt innkalt enda ). Jeg svarte på egenerklæringen at jeg absolutt ikke ville, og at jeg ikke passer i det hele tatt i millitæret. Allikavel kom jeg videre til sesjon del 2. Jeg har hørt fra mange, at mangel på motivasjon var nok for å ikke komme inn, men neida. Jeg fikk et gratulasjonsbrev om at jeg var videre. Mine fysiske tester var greie, men ikke noe spesielt mer en det?

    grunnen at jeg tror at at jeg kom inn må være at jeg har jegerprøven, aktiv i friluftsliv og definerte meg selv som konkurranseløper i langren. 

    Dette er forsåvidt sant, men jeg ble veldig overasket når jeg var videre til sesjon. Jeg vil studere og gidder ikke å bruke et år i millitæret. Det passer meg ikke, og fordi jeg er veldig filosofisk er jeg egentlig helt imot noen forsvaret. Ikke fordi jeg er pasifist, men ettersom jeg er en eksistensialist som kommer til å nekte å følge kommandoer jeg er uenig i.

    De må være ordentlige desperate for å ta inn en som meg, så hva gjør jeg for å ikke komme inn. Jeg tror jeg kommer til bestå de fysiske testene + intelligens testen. Da er jeg fucked ettersom jeg ikke har noen helse plager, og at mangel på motivasjon ikke er nok. Noen som har noen gode råd.

     

     

    • Liker 2
  4. Føkk as, jeg har dretet meg ut veldig. Går VG1, og jeg føkka liksom helt opp, vere en i fjord.

    Jeg ligger vel på rundt 0.7 i snitt. ettersom jeg får IV = 0 i Gym, norsk, nynorsk, norsk muntlig, og naturfag. Har ikke giddet å gjøre en shit under korona. I  matte, geografi, spansk får jeg 1. Fikk heldigvis en 2 i samfunnsfag, noe jeg er jævlig stolt av. Shit ass jeg er ute å kjører. Hva skal jeg gjøre nå. Mamma kommer til å knerke meg

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...