Gå til innhold

Mythos

Medlemmer
  • Innlegg

    5 374
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mythos

  1. Hvilke skjerm oppsett har dere?

    Har dere en anbefaling på en som er digital, viser dag og dato. Skritt, hjerte og batteri.

    Og mulighet for at klokken viser hele tiden?

    Jeg har en klokke som ser ut som klokke, og viser etasjer, skritt og soloppgang/nedgang. Husker ikke hva den heter, men den ser klassisk og fin ut. Har ikke helt skjønt vitsen med at klokken skal vise tiden når jeg ikke ser på den. Når jeg vrir armen for å se på klokken lyser den opp. I verste fall må jeg trykke på en knapp eller vri armen på nytt;)

  2. Noen av dere som bruker den aktivt til trening? Det lille jeg har fått prøvd den så virker både gps og pulsmåler å være like dårlig som på tidligere modeller, og dermed er klokken helt ubrukelig for dem som trener. Når jeg går i trapper, så registrerer den ca 1/5 av etasjene jeg går opp.

     

    Så lurer på om jeg har fått ett mandagsprodukt eller om det bare er slik Samsung lager klokkene sine. Både Gear Sport og frontier hadde jo de samme problemene med GPS og Pulsmåler :/

    Jeg har S3, og den er ikke helt pålitelig på puls og skritt. Ikke at det bryr meg så mye, for om det ikke er helt nøyaktig gir det en viss indikasjon på hvor aktiv jeg har vert. Kona sin epleklokke viser adskillig flere skritt enn S3. Har brukt GPS på noen sykkelturer og synes den funker bra.

    • Liker 1
  3. Har Samsung S3 frontier som jeg fant for 1999 for en stund siden hos telenor. Var ikke så veldig opptatt av å sammenligne detaljer i spesifikasjoner, men synes den er ganske flink til å gi meg skryt og kjeft avhengig av hvor mye jeg er i aktivitet. For meg var det litt viktig at den ser ut som en god gammeldags klokke, og ikke en dippedutt sånn som apple sin, og der passer den godt inn. Jeg har android telefon, så apple watch var aldri noe alternativ.

     

    Den holder styr på puls(ikke alltid nøyaktig) og viser meldinger og epost som kommer inn på telefonen når den er i nærheten. Viser skritt (heller ikke veldig nøyaktig) og hvor mye jeg har gått i trapper. Det har fått meg til å la være å bruke heisen.  På sykkeltur er den kjekk å ha og viser til og med kart over hvor jeg har syklet. 

     

    Fint at man kan kjøpe standard klokkereimer til den når den medfølgende silikongreia blir slitt.

     

    TS har kanskje krav utover det S3 kan tilby, men for de av oss som ikke er så veldig opphengt i å få allverdens statistikk av mosjon på klokka/telefonen tror jeg de fleste vil bli fornøyd.

  4. Helt enig. Som bruker av normal lovlig elsykkel synes jeg de gjeldene regler er helt greie. Ser jo at noen har ganske ulovlige sykler de gasser rundt på i høy fart uten å tråkke. Håper at politiet prioriterer å stoppe dette, for det er åpenbart ikke trygt.

     

    Da klassifiseres den ikke som sykkel lengre, men som lett motorsykkel. Det betyr igjen at man må følge veitrafikkreglene som andre lette motorsykler. Man klassifiserer ikke kjøretøy i ulike grupper for morroskyld, men for å kunne ha rasjonelle regler for hver av gruppene. Det er for eksempel ikke akkurat trygt å ha slike susende i 55 km/t på fortau og gangveier. Derfor tillates det heller ikke. Vi verdsetter menneskeliv litt høyere enn Thailand og velger derfor krav som gjør det tryggere i trafikken her.

    Dødsfall i trafikken:
    Norge 2017: 107 (2,0 per 100 000 innbygger) Kilde
    Thailand 2013: 24237 (36,2 per 100 000 innbygger) Kilde

     

    Merk deg at det er ikke forbudt å bruke slike kjøretøy i Norge, man må bare følge de regler som hører til den kjøretøyklassen.

  5. Jeg er en av dem som aldri skulle ha smartklokke, men når Telenor solgte den for 1999 forrige helg måtte jeg bare prøve. Noe av det beste er at den ser ut som en klokke;) Og den funka bra på sykkeltur med GPS og greier. Meldinger om epost og diverse er heller ikke så dumt. Blir litt mas om at jeg må gå nok skritt, men det har jeg sikkert godt av. Alt i alt godt fornøyd med kjøpet, men kommer nok til å bruke mine gamle mekaniske klokker som ikke går så pinlig nøyaktig innimellom.

×
×
  • Opprett ny...