Gå til innhold

hjalle

Medlemmer
  • Innlegg

    239
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hjalle

  1. bare til opplysning: T. Jagland har nettopp påpekt i dagsrevyen at bildene som usa har vist av fangen er i strid med Genève-konvensjonen

    :thumbup: Der kom den, alltid noe å hakke på USA for. Har de først klart å ta Saddam, så er det for seint og på feil måte. Og å vise irakere og omverden at de faktisk har Saddam er også feil. Hadde de ikke vist bilder hadde sosialistende og levende skjold sagt at USA ikke har Saddam, at dette bare er propaganda.

    Bryr vi oss om Jagland og Geneve?
    Nei, hvorfor skulle vi det?
    Bra at de har tatt Saddam...

    men skulle berre ønske de(irakiske folk) faktisk FÅR bestemme over irak...

    (om noen år så råder nok kapitalismen der.... hvorfor det mon tro?)

    Fordi kapitalismen er det samfunnsystemet som fungerer klart best? :yes: USA har vært i Sør-Korea i over 50 år. Hvem er det som bestemmer der? Samme med Japan - hvem bestemmer der. Tyskland - USA var der i over 50 år. Hvem bestemmer i Tyskland?
    På en annen side, _hvis_ man først skal bryte denne konvensjonen, så er vel dette det rette tidspunktet å gjøre det på.
    Jeg tror folk flest gir f'n i finjussen til FN. Det er bare sosialister som er opptatt av å ha noe å hakke på USA for.
    Jeg er ingen USA fan, og jeg har lite til overs for Bush og hans politikk.. jeg var mot at USA gikk inn i Iraq uten FN, og jeg ser godt forskjell på propaganda og fakta...
    Synes du fortsatt der var en gal avgjørelse, nå som vi kan se bunnlinja? Var der verdt noen tusen døde irakere?
    Er selvfølgelig glad for at han er tatt, men får håpe at mannen blir dømt etter de gjeldende regler i sitt hjemland selv om det nok vill medføre hans død, det er iallefall bedre enn at usa skall bruke han som en maskot i sin krigspropaganda som allerede er nokså usmakelig , og da tenker jeg ikke bare på denne krigen men på de utallige tusner kvinner og barn som er drept pga usa`s politikk i feks vietnam.

    Hadde det ikke vært for mister Bush hadde aldri Saddam blitt tatt. Synes du nå i ettertid at krigen var forsvarlig? Gjeldene regler i Irak var før USA kom at man ble skutt uten lov og dom. "Utallige" tusener? Synes du tallene 2 og 3 er så ufattelig høye at du ikke takler det? Mellom 2 og 3 tusen kvinner og barn skal angivelig ha blitt drept, de fleste av feilbombing og Saddams egen folk.
    Hvis saddam blir dødt til døden så er det for snilt 
    :thumbup: Fornuftig kar du mister ørkenglød. Mitt forslag er ny atraksjon i Dinseyland i Orlando.
    For snilt? Ikke fortjener å dø, dem har fått et liv og det skal dem leve. Dødstraff skulle avskaffes, send ham til domatolen i Haag, der vil han få en rimelig straff.
    Fortjener den sosialistdikatoren en "rimelig" straff? Altså livstid i et hotellfengsel type Rudolf Hess?
    faktisk en som er enig med meg også. du kommer til å få pepper for dette Mr.Ueland. Som sagt tidligere så er dødstraff å slippe lett unna tortur og drap av 100tusenvis av sine egne landsmenn 
    1 til som er enig her.

    Må faktisk si at du skremmer meg , din tankegang er i enkelte tillfeller svert lik den mannen`s som nå er arrestert.

    Ja jeg har hele tiden vert mot krigen i Irak , ikke fordi at Saddam ble tatt men fordi usa var/er der på et helt annet grunnlag . Det er et faktum at hadde ikke Irak hatt de enorme resursjenne som de har ja da hadde Saddam sittet med makten enda og hans folk hadde hatt de samme lidelsene uten at usa hadde brydd seg en døyt.

    Hvorfor var Saddam en av usa`s allierte for noen år siden, hans folk hadde det like ille da.

    Og hva med Vietnam der amrikanske soldater drepte for fote og flyene deres bombet sivilbefolkningen med napalm.

    Så du forresten et program for en tid siden der amrikanske soldater fortalte om oppdrag dem ble pålagt i vietnam , disse oppdragene gikk bla ut på at de skulle halshugge eller skyte sivile bare om dem trodde de kunne vere på motstanderns side , det trengtes ingen bevis.

    At du heller ikke bryr deg om Genev konvensjonen er jo skremmende, det gjorde heller ikke Saddam. Og om du følger historien tilbake i tid så har de fleste despoter lagt alle lover og regler som ikke passet for dem til side. Som feks Hitler under andre verdenskrig. Nettop derfor er slike konvensjoner laget og skall følges av alle, at usa velger å bryte disse gjør det jo bare enklere for andre å bryte dem senere og hva sitter vi igjen med da.

  2. Jo det er nok riktig det , men Saddam kan jo i teorien klare å drepe en fangevokter om han ble sittende i fengsel og det er jo nok.

    Det jeg mener er at denne mannen har så mange liv på samvittigheten at det ikke finnes noen tilgivelse , ei heller tror jeg mannen er istand til å fatte hva han har gjordt.

    Så lenge som han er i live vil han vere en sikkerhetsrisiko for noen og en inspirasjon for andre.

    Blir han derimot dømt av en domstol i sitt eget land eller en domstol oppnevnt fra land som ikke var med i denne krigen , ja da har han fått en rettferdig dom.

    At denne bør ende med dødsdom er vel liten tvil om og dette vil klart gi et budskap til andre.

    Saddam levde et liv i ufattelig luksus for inntil 7-8 mnd siden nå blir han dratt opp av en stusslig jordkjeller og dømt til døden , ja det må nok gi klare signaler til noen og enhver.

  3. hvist du er ute etter kun å vise hvor høyt du kan klare å klokke prosessorn kommer du sannsynelig litt lengre med en 400 enn en 533 men det er marginalt en annen ting er at du mister 533 ens fortrinn og du vil aldri kunne kjøre den på 133 da multipern på den er låst på 24 ganger og da blir det jo 24 * 133=3192 noe som er helt umulig å få en 2,4 opp i

  4. sitter med en p4 2,4 533 og et hk 845g samt en minnebrikke corsair cmx512-3200,når jeg overklokker cpuen forandrer minneinnstillingene seg feks:

    cpu=2,4 er minne i 1:1 på266 og i auto er det 333

    cpu=2,6 minne i 1:1 på290 362

    cpu= 2,88 1:1 på 320 auto 320

    er dette korekt eller,har ikke så god greie på dette så derfor trener jeg experthjelp,feks hvorfor går minnehastigheten ned jo høyere jeg klokker?

  5. Skel bestille nytt hk og da står det mellom:

    Msi 645e som er basert på sis 645 dx eller

    Msi 845 g som er intel basert.

    Pris uinresang, da det er spørsmål om ytelse /stabilitet og hvilken ram de takler (333-400)

    På forhånd tusen takk for hjelpen

    PS: hvordan er Apacer sin rambrikker

     

    [ Denne Melding var redigert av: hjalle på 2002-06-15 14:16 ]

×
×
  • Opprett ny...