Gå til innhold

storegutt9

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av storegutt9

  1. Slik som jeg ser det er roten i problemet at stormaktene kjemper om økonomisk fortrinn, makt og innflytelse og bruker land som Ukraina som brikker i ett sjakkspill. Russland ønsker en buffernasjon, USA ønsker mer innflytelse i Ukraina. Men for å snu på flisa da. Hva om Russland skulle fått innflytelse i den Canadiske regjeringen. Utenkelig scenario, ja. Men for å sette det i kontekst. Det hadde ikke USA likt like godt 😋

    • Liker 1
  2. Taurean skrev (2 timer siden):

    Jeg fikk meg jobb på lager for ca 10 år siden via vikarbyrå. Da måtte man passe inn i miljøet, det var ikke lett, men det gikk til en viss grad, i 2 år. Det var en fyr innom der som var på noe læretid et par uker, det var en i 18-årene som skulle gå skole innen logistikk.

     

    Jeg har samme erfaring som lagermedarbeider. Virker som om personlig egnethet spiller stor rolle på trivsel osv i lengden. 

    Men med en mastergrad er det vel mellomlederstillinger som lagersjef eller jobb i administrasjonen som er mest aktuelt. Kan sikkert være greit å jobbe litt som lagermedarbeider først. Ved siden av studiene kanskje? Få en fot innenfor så kan man søke en administrativ stilling innen firmaet når det dukker opp f.eks.

  3. Har ikke gjort meg opp noe mening. Å enten blatantly benekter eller er fast bestemt på konspirasjoner er etter min mening idioti. Om 40-50 år kommer en god del til å ha blitt avdekket til offentligheten. Og ja.. det er alltid noe grums som foregår bak kulissene. 

    Husk at mye man lærer i historietimen på skolen er ting sivilbefolkningen ikke hadde noe anelse om. Hadde du fortalt det til dem da hadde man blitt anklagd for å være en dum konspirasjonsteorist 😉

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...