Gå til innhold

_Spook_

Medlemmer
  • Innlegg

    544
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av _Spook_

  1. Mange som lar seg hisse opp over smak her. Er vel helt greit at anmelderen mener det han sier og andre her er uenig/eller enig. Kjøp, spill og liker du ikke kan jo bare be om pengene tilbake om man ikke har spilt det for mye?

    Selv har jeg kjøpt det og blir nok å kaste bort mange timer på det som jeg har gjort med alle de 5 andre. Smakssak...

    • Liker 1
  2. PoaAlpina skrev (49 minutter siden):

    Min bestilling fra i går hos OBS står fortsatt til "Under behandling". Fikk ordrebekreftelsen ganske tidlig. Mange som fikk sin sendt i går? 

    Min er ikke sendt heller.

    EDIT: Sjekket med kundeservice hos COOP. Min sendes i løpet av dagen i dag og jeg fikk sendingsnummer hos de. Så da går sikkert flere ut i løpet av dagen.

    • Liker 1
  3. Christian96 skrev (3 minutter siden):

    Jeg tror den ikke dukker opp i søket når den er utsolgt. Jeg gjennomførte bestillingen 09:15

    Det er litt rart. For digital versjonen kommer opp i søket selv om de har 0 på lager. Disk versjonen kom opp i søket i går når søket mitt lå inne. Skulle jeg gjette så får de fremover inn 2021 versjonen som har et annet varenummer.

  4.  

     

    Helt ubrukelig. OLED er uegnet som spillskjerm, absolutt alle elementer som står stille på en spill skjerm vil lage innbrenning i lengden. Mikroled blir egnet, OLED er allerede utdatert

     

    Kun elementer med høy kontrast som står stille endel timer.

    Og OLED er ekstremt langt ifra utdatert.. Da er ikke du oppdatert?

    Dra i hvem som helst butikk. Se nøye på Oled tvene, 90% av dem har en form for innbrenning. Noen programmer/spill kan forhindre at skjermen skrur seg av, det kan være nok til at skjermen er innbrent. Oled er ikke egnet for Pc spilling.

    Grunnen til at det blir innbrenning i butikken er jo ganske åpenlyst da. De har den stående i storemode, storsett på hele døgnet, samme innhold i loop og innstillingene er ikke akkurat optimalisert.

     

    Kan se litt om det her:

    https://www.youtube.com/watch?v=nOcLasaRCzY

     

    Er ingen reel burnin i dag til dag bruk.

  5. Det er jo akkurat det som er problemet med et oled.

    Oled tv sliter med detaljer i mørke, og kan ikke vise ordentlig hdr da de rett og slett ikke har høy nok dynamikk.

    innbrenning er ikke et stort problem i real life.

     

    Detaljer i mørke er jo det OLED er god på pga veldig god kontrast, samme med HDR. Peak brightness er ikke alt for HDR, det er jo forskjellen mellom lyst og mørkt som gir effekten.

     

    Jeg har nå hatt OLED i 3 år nå, angrer ikke et sekund i allefall.

    • Liker 2
  6. Jeg mener nå at utfordringen med nye 4K eller 8K TVer nå er at HDMI 2.1 ikke er på plass og dette gjør at man ikke får på plass alle de fremtidige muligheten som ligger der.

     

    Selv har jeg en 2 år gammel 65" LG OLED TV nå og blir ikke å bytte ut den eller noe annet før 2020 tenker jeg når alle komponenteter i kjeden støtter HDMI 2.1. Da først mener jeg det blir interessant med 8K, HFR, VRR, eARC (de to siste er i dag med backporting på HDMI 2.0b).

×
×
  • Opprett ny...