Gå til innhold

Gry H

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gry H

  1. Å spre 'info' det ikke finnes holdepunkter for, er selvsagt skadelig, og noe en bør bestrebe seg på å bekjempe/begrense. 

    Når det er sagt, syntes det imidlertid vel så giftig den farsotten som nå råder der man ikke engang kan stille spørsmål om styresmaktenes motiver om dette og hint! Hva koronaviruset angår, har det vært så forbannet mange paradoks, selvmotsigelser og logiske brister på størrelse med Grand Canyon.. Da mener jeg det er all grunn til å stille spørsmålstegn ved dette! 

    Å sørge for å få puttet alt som måtte fremkomme av spørsmål og indikasjoner som peker i retning av/åpner for muligheten for bakenforliggende/skjulte agenda i samme bås, no questions asked, der dette like fullt avfeies og latterliggjøres om det er velbegrunnet eller total galskap QAnon -style vil brått kunne vise seg fatalt!.. 

    Bare sånn for ordens skyld, så har bla.a følgende, i utgangspunktet, lkonspirasjonsteori-stemplet info brått vist seg å være sant/mest sannsynlig sant:  

    - 'Viruset stammer laboratoriet, der det antas å ha 'sluppet ut' og spredt grunnet menneskelig svikt eller sabotasje'. Dette scenariet var stemplet for å være en konspirasjonsteori av verste sort. Reinspikket tull, tøys og fanteri, der motivet ble sagt var å sverte Kina. - Men så skulle det da brått vise seg å være overveiende sannsynlig at det faktisk er så allikevel.. 

    - Så sent som i januar/februar, ble påstander om at vaksinepass ville bli innført slått ned på, og avfeid som konspirasjonsteori. Allerede i juni var de innført! 

     

  2. Farfar var kjøpmann hvis butikk lå helt nedtil Glomma ved en sentral broovergang i kort avstand fra grensen. Farmor & farfar benyttet denne muligheten til å besørge forsyninger for de norske/allierte soldatene, mens det ble gjemt bort for fienden. De som rådde over maten, hadde mye makt i sine hender på den tiden, det er helt sikkert! Men det fulgte jo selvsagt en konstant risiko med dette her, og farmor (som var eneste gjenlevende da jeg så dagens lys), bar med seg krigen livet ut.. I tillegg, kan familien skilte med to grandonkler som var sjøoffiserer.. 

    Men dette er rent trivielt i forhold til min samboers slektskap, da hans oldefar er selveste Oscar Torp, og morfar var i Lingekompaniet..

     

    • Liker 1
  3. Gry, heter jeg, og er bosatt like utenfor Oslo.  Her tjener jeg til livets opphold som resturantmedarbeider og blogger. (Noen 'rosa-blogger' er det imidlertid ikke snakk om her, bare så det er sagt (hehe)). 

    Ellers er jeg en med sterke meninger om så mangt, samtidig som jeg syntes det er svært interessant å få andres refleksjoner på ting. 

    Av interesser, troner jo 'pels-pøblen' min, bestående av katter og hund, hvilke også topper prioriteringslisten. Ellers kan nevnes at jeg er en 'space geek' av dimensjoner, samtidig som jeg liker diverse computer-sysler, lesing, og sosialisering med morsomme, interessante folk. 

    Gleder meg til å bli kjent med dere!   ?

     

    • Liker 4
  4. Jeg beklager den manglende politisk korrekthet her, men jeg syntes nå det var måte på hvor mye fuzz en skal lage ut av en gjeng guttungers utseendefiksering, jeg da.. Ikke sånn å forstå at dette er holdninger som bør forbli uimotsagt, men dette burde da for guds skyld være en sak for skole/foreldre å ta seg av, og ikke alle landets nyhetskanaler!..  

    Videre, har vi bare fått presentert dette her fra en vinkel, - blåst opp i krigstyper. Så, hva er guttas versjon? Var det en slengbemerkning som aldri var tenkt kunne tas på alvor? Var det pappa-gutter med utseendefiksering, eller hva? - Svaret er; Vi vet ikke.

    Dessuten.. Hva er det som gjør det så himla attraktivt å være med folk hvis holdninger/personlighet en ikke kan fordra!? Disse utgjør da bare en dråpe i havet av all Bergensrussen! 

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...