Gå til innhold

biXen

Medlemmer
  • Innlegg

    75
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av biXen

  1. Er det bare såvidt du tør å skrive innlegg her eller? Kobler deg rett av etterpå? :rofl:

     

    Det der med "om gamle spill virker" og "om man kan spille offline" er sånt som jeg tenker på litt først hver gang det kommer en konsoll. Men så demrer det at jeg aldri spiller gamle spill uansett, og som oftest er de best husket som gamle spill. Dessuten er det å alltid være online sjelden et problem for nordmenn i det minste.

     

    I tillegg til det så er det mange som glemmer at man essensielt kjøper rettighetene til å spille spillet, man eier det ikke. Den eneste grunnen til at man kan tolke det dit at man eier det er at rettighetene og lovene er forskjellige i forskjellige land. Det er det samme med film, det er ikke din film selv om du har disken. Du kan ikke bare gå og vise den på puben din.

    • Liker 6
  2. Nå for tiden er det ganske så gunstig å være PC gamer igjen, jeg tror begge konsollene kjenner det på kroppen, samt at EA også er interesserte å selge mer på konsoll fordi det er mer fortjeneste der og mindre pirater. Dette er en metode å få folk inn døra, som sant sies er helt ok for forbrukeren også. Jeg kunne godt tenkt meg å spille FIFA og BF4 for den prisen (samt noen nye spill før man har betalt så mye som 30 dollar) om jeg ikke hadde de på PC.

  3. Jaha. Så hvis noe ikke fungerer hos Microsoft og de ikke er klar over det, så regner du det å klage på et forum til å være raskeste veien til løsningen. Den logikken var ny for meg.

     

    Hvis du starter en bedrift så håper jeg du er litt heldigere med kundene enn det. Ting går alltid galt, de fleste bedrifter setter pris på å høre om det så de kan hjelpe kunden og få fornøyde kunder. Det høres ut som du er redd Microsoft.

    • Liker 1
  4. Ett dustete motto spør du meg, problemer er ikke uproblematiske bare fordi de etterhvert blir løst av kundeservice.

     

    AtW

     

    Nei, men hvordan skal man få hjelp når man nesten løper til TV2 hjelper deg før man har spurt de som faktisk kan fikse det for deg?

    • Liker 1
  5. Blir alltid fascinert av folk som klager og syter på forum før de snakker med de som faktisk kan løse problemet for dem.

     

    Mitt motto er som Radioresepsjonen sitt, klager tar du med oss, skryt kan du si til alle andre. Først når klagen ikke kommer frem kan man klage og bære seg.

     

    Eneste problemet jeg har hatt med MS sin kundeservice er når jeg måtte stave e-posten min, det var stress :p

  6. Det er ihvertfall tydelig at Microsoft har innsett at de som driver med TV kan det best og fokuserer mer på spillinnholdet.

     

    Spørsmålet er hvordan det påvirker titler som Quantum Break, som skal være tett integrert med en serie, noe Remedy vel allerede ønsket med Alan Wake.

  7. Trodde det var Visceral som utviklet Hardline?

     

    Likefullt DICE sin produksjon.

     

    Er enig i at Hardline var tynt, search and replace på mye, poeng til penger osv. Men grunnpillaret i BF4 er likefullt det aller aller best FPS spillet på markedet synes jeg. Det er et at av de få spillene som faktisk er gøy selv om man ikke er god. Mange av de konkurrerende spillene er såpass simple at de kan være kjedelige om man ikke er dritgod. Her har man så mange nyanser av hva man vil spesialisere seg på.

     

    Verd å skaffe seg en god PC for BF. Det er helt magisk i 2560x1440.

  8. Tragisk hvor lite attraktive spill det er. Det mest spennende spillet til PS4 er Last of Us remix. Til Xbox er det vel litt smaksak, Forza for meg. Men jeg velger PC for det aller meste crossplatform, kanskje utenom Fifa og sånt.

     

    Hvis det ikke hadde vært for det beste "realistiske" bilspillet og det beste kommende "arcade" bilspillet så hadde jeg neppe hatt en Xbox One. Men de syr helt klart sammen den beste totale pakken både med tanke på bruk, ui og navigasjon. PS3 var et mareritt å bruke sammenlignet. PS4 virker bedre. Men likevel, stoler mer på MS der. Å spille med andre har alltid funket genialt.

     

    Minimale teknologiforskjeller tror jeg ikke betyr så mye for hvermansen, men Playstation har alltid hatt best standing i Skandinavia og sikkert i stor grad Europa. Det er nok mest bekymring for MS om de ikke selger i USA, så jeg tipper de trapper opp til jul.

  9. Fordi jeg genuint lurer: Jeg så Frankie spille Destiny, og det minnet litt om Borderlands satt til en slags Halo / Mass Effect verden og tematikk. Men det virket enda tynnere i historie og innhold enn Borderlands, som jeg synes var syltynt og fort ble kjedelig. Han hadde ikke spilt så langt, men er det virkelig alt det er som er i spillet? En slags lang grind, med null pickups og exploration?

     

    Og isåfall, hvorfor er folk så interesserte? Bra coop?

  10. Ja du gjorde det. Men hadde ikke trodd det var så ille. Jaja får håpe at destiny kjører bra

     

    Ser på YouTube videoer av gameplay og spillet ser bedre ut på deres maskiner en min...

     

    Eliminer feilkilder. Hvis du bruker trådløst, skift til kabel. Prøv med en PC skjerm istedet for en TV. Prøv med en ekstern USB 3 harddisk (som vil være raskere) istedet for den interne.

     

    To konsoller skal ikke kjøre så dårlig at man får noia som det der, hvis man da ikke er vant til å spille på PC.

  11. Dere som spiller titanfall. Får dere mye screen taering? Ellers er spillet morro

     

    Har du sett om TVen din har en game mode og om du har den på, samt slått av alt av bildeforbedringer osv. ? Det høres ut som du har unormalt mye problemer med treghet i bildet.

    • Liker 1
  12. Hvis du er lidenskapelig opptatt av FPS spill så er det ingen vei utenom PC. Det er ikke så dyrt om man bygger akkurat det man trenger.

     

    I mitt syn er det overraskende lite interessante spill, til begge konsoller. Er egentlig kun Forza som gjør at jeg har Xbox One nå. Og strengt tatt burde jeg latt være å kjøpe siden de ikke gidder å støtte rattet mitt, men jeg er en sucker :)

  13. Etter nylig og ha sett igjennom de gamle Fast and Furious filmene ble jeg litt inspirert og bestemte meg for å gjenskape noen av de gamle klassikerne fra barndommen. Håper dere liker dem! :)

     

    Om noen ønsker og bruke designene kan de finnes ved og søke på gamertaget, nVerdict.

     

     

    Bra jobba :yes:

  14. Fikk før helgen Xbox One og Forza 5, og jeg må si med tanke på hvor middelmådige anmeldelser og mottakelse var så var det mange ting med spillet som overrasket meg.

     

    Gjengivelsen av kjørefølelsen med torque steer FWD biler, villskapen i Delta Integrale med 4 hjulslockup når man gir flat pedal, den svake men ufordelaktige understeer følelsen man får i min egen bil i krappe svinger. Her har de jobbet utrolig mye med hver individuelle bil og sandboxen generelt. Ikke annet enn imponerende.

     

    (men selve karrieren er litt tynn)

     

    Rattmessig håper jeg Fanatec kommer ut med et Xbox one ratt, det skal da kunne brukes med pedalene, gir og stativet jeg har.

  15. g.i.r.l.: Det typiske er at kost og losji er dekket. Det kan sikkert være stas når man er fersk, og jeg er absolutt enig i at man må ha et bevisst forhold til slikt. Men det er ikke snakk om ferieturer. Man flyr inn, gjør en jobb og flyr ut igjen. Jeg føler ikke at jeg skylder noen en tjeneste fordi de betaler for et opphold som de har en agenda med (vise hvor fantastisk spillet deres er). Hvis de drar inn en haug med journalister for å vise noe som ikke ser spesielt imponerende ut, får de skylde seg selv.

     

    Jeg har vært på lignende turer, for Max Payne 2 og nå for 3, da som fanside. Og de betaler ALT. Men de vet veldig godt at vi som er fans også klager på alt vi ikke liker, hadde ikke spillet vært bra så hadde vi sagt det. Og vi klager på det vi ikke liker og skriver om det vi ikke liker. Men ihvertfall Rockstar ønsker dette og har et bevisst forhold til det. Det er nok andre utgivere som ikke har det.

     

    Jeg tror dette med å spandere på anmeldere er uaktuelt som problem på alle spill som er gode nok til å få 80-100. Det er nok mer problematisk på spill som egentlig burde fått 60% hvis man får god relasjon til dem man besøker. Men det er vel det det handler om å være proff anmelder.

  16. Tja, ellers er det nettopp fordi jeg er genuint interessert i racing, og med racing mener jeg ikke Gatebil på Rudskogen (selv om det for all del kan være mye spennende der også). Depotstrategier er et interessant aspekt ved racing. Det betyr ikke at Forza 4 hadde trengt å ha med væromslag i hvert eneste 4-5 runders løp, men jeg mener det har en meget naturlig plass i lengre løp. Å måtte gjøre vurderinger underveis på om jeg skal fullføre løpet på regndekkene selv om banen har begynt å tørke opp, eller om jeg skal gå i depotet og legge om til intermediates/slicks. Det er ingen nisje at været kan skifte i løpet av lengre løp. Det er slik den virkelige verden og virkelig racing fungerer. Det er ikke vannet på frontruta i seg selv som er det viktige, eller de grafiske effektene, men de strategiske (og førermessige) utfordringene som følger med. Det klarte Codemasters å få til godt allerede med TOCA 2 (nei, ikke TOCA Race Driver 2) i 1998.

     

    Natteløp er ikke like viktig for min del, men jeg synes jo også det har sin plass når man tilbyr biler som folk kjenner best fra 24-timersløpet på LeMans. Aksellerert tid får også dekkslitasje og bensinforbruk til å spille viktige (og naturlige) roller, og er igjen noe jeg mener ville tilføre mye dybde til et racingspill.

     

    Forza har hatt både dekkslitasje og bensinbruk siden Forza 2. Finnes en hel del folk som kjører 8 timers løp osv. Kjører du et langt løp så bør du skifte dekka. (så sant du har alt på simulation). Det kan man se på telemetrien (pil opp på kontrolleren vel).

     

    Jeg mener det dekker inn racingalibiet med pitstop osv. Forza har nok litt vel mange amerikanske baner, og det regner neppe mye der, basert på min erfaring med å følge med på diverse GT, drifting osv. Det kan være grunnen. Regn er mye mer aktuelt i f.eks. europeiske TOCA/STCC løp osv. som du er innpå.

     

    Kjekt å ha, men ikke så viktig i min mening.

     

    Usikker på hva du du mener med "verdien bør da være opp til brukeren", men jeg er enig (det skriver jeg også) i at Forza 4 er bedre enn Forza 3 (og befinner seg på toppen av kransekaka). Men det rettferdiggjør ikke de designvalgene som er tatt, og jeg forventer mer fra et spill før jeg gir det en 9-er i dag enn jeg gjorde for to år siden når Forza 3 kom ut. Det kan jo ikke være slik at en spillserie er garantert minst like god karakter som forrige spill, bare det neste er litt bedre. Hvordan skulle det da gå med karakterskalaen når man tenker på serier som FIFA og NHL? Jeg synes rett og slett ikke at Forza 4 er en så stor forbedring som man hadde grunn til å håpe, nettopp fordi Turn 10 har brukt for mye energi på "tegneserieelementene" av racing (for å bruke din sjargong) som bling, grafikk og til dels svake Kinect-løsninger istedet for å fokusere på en dypere racingopplevelse. For oss som er ute etter det siste, er det stort sett bedre dekksimulering som er guleroten. Noe som også hadde kommet bedre til sin rett med dynamisk vær og lange løp med aksellerert dekkslitasje.

     

    Bilspill handler 99% om kjørefølelse. Sitter ikke den er det bare å kaste i tønna. Den er forbedret fra noe veldig bra. Måten spillet går fremover på og belønner brukeren er forbedret. Det er flere biler, bedre baner, bedre grafikk. Nye moduser, nye aktiviteter. Synes du helt ærlig 8/10 er fair?

     

    IGN ga FIFA 12 9.5 av 10. Noe jeg synes er helt greit, når det fort er tidenes beste fotballspill. Man kan ikke ta høyde for at man skal oppfinne hjulet på nytt hver gang heller, det tross alt kun fotball og biler ;)

     

    Jeg synes bare scoren er litt rar i forhold til tekst, men vi har nok forskjellig måte å se på spillets rating. Forza 4 har fortsatt en helt enorm bredde, som ingen andre bilspill kan måle seg med.

     

    Nitrius: Fikk sendt på girspaken i dag, så da er det håp. Ble noe skeptisk etter sist lansering, men da bør det være håp. Hva bestilte du, hele pakken?

  17. Lurer fælt på CSR rattet og CSR Elite pedalene fra Fanatec, men det koster jo, men føler jeg må ha et eller annet ratt til Forza 4, prøvde demoen, og etter å ha spilt en del GT5 med ratt, så føltes det litt rart igjen å spille med håndkontrollen.

     

    Edit: Er fanatec flinke til å levere? Om man bestiller nå så burde man vel ha det iløpet av neste uke?

     

    Litt off topic dette, men får håpe det går.

     

    Jeg ville ikke satset pengene på dette. Jeg fikk i sist uke beskjed om at min CSR shifter er på vei (har GT2 ratt og clubsport pedaler fra før). Tipper det tar minst en uke før jeg har den.

     

    I sist levering rundt Forza 3 tok det månedsvis før jeg fikk ratt og pedaler, grunnet tolltrøbbel. Noe de sier ikke er problem nå, men jeg ville ikke gått og forventet en ukes leveringstid. Forvent 3, og håp på 1 ;)

  18. Anmelderen avslører et noe tegneserieaktig forhold til racing, noe som kanskje forklarer den noe rare sluttscoren i en ellers ganske bra skrevet anmeldelse.

     

    Vær og nattracing er ekstreme nisjer. Regn ser dritflott ut i F1 2011, og når man ser et Formel 1 løp så skaper det action, i en noe kjedelig sport. Men i seriøs racing er verken regn eller "natt" noe poeng i det hele tatt. Hvis du er på Nurburgring og skal kjøre med bilen din og det regner kan du like kjøre hjem. Det samme gjelder om du skal se på bilstevne på Rudskogen. Regn og natt er ekstremnisjer, grunnen til at de i det hele tatt har vært med er rett og slett synsporno. (natt burde dog kanskje vært med i Forza 3 med tanke på Le Mans fokuset)

     

    De fleste vil si at man her forbedrer verdens for tiden beste bilspill. Og gir 95-100. Her gir man 80. Verdien bør da være opp til brukeren så det er ikke noe argument. Rar score.

  19. Kan blant annet nevne "Tex Murphy: Under A Killing Moon" også vår alles favoritt: "Gabriel Knight 2":D Kanon spill... Tror noen av de andre Tex Murphy spillene var laget med film også, men har ikke spilt dem så kan ikke si sikkert.

     

    Det var noen enda mer diffuse enn de faktisk. Det ene var en slags CIA konspirasjonsgreie hvor du måtte sjekke blant annet fotografier for klu, bilnummer osv. Den gang synes jeg det var litt innvikla :)

     

    Gabriel Knight 2 var vel ikke FMV? Eller husker jeg feil?

  20. Det er nok, ikke overraskende, rollespillaktige spill som har de største øyeblikkene for meg. I Fallout 1 & 2 så ble jeg overrasket av hvor mye som faktisk gikk an, og som ga konsekvenser.

     

    I Jagged Alliance 2 når vi plutselig uti skauen møtte igjen Mike som var den beste mercenarien fra første spillet, og interaksjonen mellom mercenariene der.

     

    Det er ikke ofte jeg blir blown away. Men det er klart det er noen øyeblikk. Cruise rundt i GTAIV og bare nyte byen gir meg også en opplevelse. Eller være rockestjerne og ta helt av på trommene i Rock Band 2 :)

  21. Det er det at man ikke ser noen feil ved sin egen favoritt. Her viser rettsdokunenter at MS har visst om et problem og har ikke gjort noe med det. Og hvordan takler fanboysa det? Man latterliggjør de som har opplevd dette problemet og skyver feilene over fra konsollen til forbruker. Det er mange her i tråden som har fått ødelagt spill, uten at de har løftet/ristet/flyttet på konsolllen mens drevet har gått.

     

    Det er ingen som sier imot at Microsoft burde ha fiksa det. Poenget her er at folk må lære seg forskjellen mellom en bok og en konsoll. En konsoll skal stå på en luftig plass, helst dempet, akkurat som en forsterker eller andre verdifulle komponenter. For mye lesing av discer er et stort problem med konsoller som brukes mye, som 360. PS3 har jo knapt spill verd å spille så det har ikke noe å bety. Derfor er HD install en god option på 360, for dvd/bluray drev holder ikke i 5 år med slik bruk for alle brukere, sånn er det bare.

     

    At denne artikkelen er skrevet av en Sony fanboy og sier "the bleedin obvious" gjør ikke tråden mindre dum. Såklart visste MS om det, forskjellen er at de innrømmer det.

×
×
  • Opprett ny...