Gå til innhold

David-1998

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av David-1998

  1. Gjest b2136...d4c skrev (På 17.3.2020 den 23.55):

    Noe helt spesielt, skjøønerr jeg.  Du ble ikke skremt?

    Anonymous poster hash: b2136...d4c

    Nei, ikke skremt direkte, fordi de var opplagt lekne og hadde en god tone. De var ikke slemme eller gjorde meg noe vondt på noen måte. Men jeg ble nok definitivt tatt på sengen og veldig overrasket over hvor fysisk sterke de var, fordi med klær på så de ikke slik ut. De så mer ut ut som gjennomsnittlige sporty jenter, absolutt ikke noe bodybuilderutseende. Men det er jo det som er, at jenter kan bli veldig sterke uten å få så mye muskelmasse, så det er vanskelig å vite hvor sterk en jente er bare ved å se på henne. I tillegg er det jo blitt veldig populært for jenter i de siste årene med seriøs styrketrening og styrkeløft/ crossfit osv, 

     

    • Liker 1
  2. Gjest b2136...d4c skrev (På 12.3.2020 den 1.05):

    Jenter som vil lekeslåss er råsexy.  Når jeg har sett jenter gjøre det utendørs med klær, har jeg alltdi blitt litt betatt og fascinert, og fantasert om hvordan de er uten klær.

    Anonymous poster hash: b2136...d4c

    Joda, men dette var ikke slåssing. Ikke lekeslåssing heller. Det var bare to sexy jenter som var fysisk råsterke . De likte å dominere, og var MYE sterkere enn en gjennomsnittsmann, det kan jeg garantere deg.

  3. Gjest b2136...d4c skrev (På 7.3.2020 den 10.04):

    Ville blitt skikkelig tent av å oppleve det.  Om de satt overskrevs på deg, og konturene av underlivet liksom ble veldig klare...før de altså kledde av seg...

    Anonymous poster hash: b2136...d4c

     

    Ja, vil si det var øverst på listen over one-night-stand opplevelser ?

    Vi hadde en trekant, der de red meg etter tur, mens den andre holdt meg nede eller satt over meg. Jeg fikk ikke lov å ta initiativet, måtte ligge på rygg hele tiden.

     

    • Liker 1
  4. RaveX skrev (På 5.3.2020 den 12.24):

    Opplevd noe lignende en gang, men med 3 jenter. Beste one night stand jeg har hatt i hele mitt liv. 

     

    Hadde vært kult å høre mer om denne opplevelsen ?

    For å være helt ærlig, så tente jeg skikkelig på det der og da, men samtidig følte jeg kanskje min maskulinitet fikk seg en smell på sikt. Menn skal jo liksom være sterkere.

    Spesielt hun ene var rett og slett kjempesterk, som en okse. Jeg hadde ingen sjanse. Til tross for at jeg sikkert veide 10kg mer. 

    Jeg prøvde å kjempe løs skikkelig HARDT., for jeg trodde først hun ville at jeg skulle ta henne. Men så skjønte jeg jo at det var motsatt, at hun tente på å se meg kjempe og nøt å dominere meg.  Skikkelig dirty talker også, ertet meg med hvor svak jeg var...

     

    • Liker 1
  5. Gjest bfd5b...9ba skrev (5 timer siden):

    Med slik oppførsel av jentene, kan det type på at de var ute etter et "svakt bytte" på byen, for så "dominere/leke med maten" byttet hjemme i hiet sitt.

    Anonymous poster hash: bfd5b...9ba

     

    Ja, jeg fikk inntrykk av at de var ganske målrettet. Gikk rett på sak. De var veldig pene og attraktive, sminket og sexy kledd. De kunne sikkert ha fått hvem som helst. Hvorfor de valgte meg vet jeg ikke, men hun ene sa flere ganger at hun synes jeg var "søt", hehe, så kanskje det var mitt noe uskyldige gutteaktige oppsyn de likte. 

     

  6. Mr.Duklain skrev (35 minutter siden):

    Gratulerer med vell gjennomført tre-kant. Jeg tenker at disse venninnene var close og ville eksperimentere med en trekant. Jeg forstår egentlig godt de var "agresive" fordi hadde de gått random bort til en side og sagt; "Hei vi to vil ha trekant med deg". Så tror jeg de fleste menn hadde trodd det var bull. 

    Jentene høres ut som treningsnarkomane, og joda de kunne sikkert hatt gitt deg juling hvis de ville, men jeg håper du ikke hadde sex med dem fordi du var redd for juling hvis du sa nei? 

     

    Nei, nei. Det var ikke sånn. Men de var åpenbart stolte over hvor sterke de var fysisk og likte å vise det frem. Og slik har jeg aldri opplevd at jenter har gjort mot meg før...

     

  7. Sist helg ble sjekket opp av et par jenter ute på byen. De var på min egen alder, i starten av 20-årene, og begge var omtrent 165 cm høye. De var imidlertid usedvanlig seksuelt aggressive til jenter å være. De la an på meg i baren på en uteplass, begynte å berøre meg, og var generelt veldig pågående. Jeg ble samtidig både sjarmert, men også litt forvirret. Det ble uansett slik at jeg ble med dem hjem, bare et par kvartaler unna. De fortalte meg at de studerte på Blindern og at de drev med styrketrening og styrkeløft på fritiden. Den ene skrøt bl.a. av at hun kunne ta 90kg i benkpress. Når de kledde av seg kunne jeg sa at de var veltrente. Ikke direkte muskuløse, men atletiske. Hun ene drev og flekset bicepsen for meg flere ganger. Jeg ble dyttet ned på sengen, og behandlet på en ganske hardhendt (men leken) måte. Det var opplagt at de tente på dette, og at de bidro til å egge opp hverandre med denne leken. De var opplagt sterkere enn meg, noe de viste på forskjellig vis. Bl.a. holdt den ene jenta meg nede mens hun utfordret meg til å komme løs. Det klarte jeg ikke, selv om jeg prøvde så hardt jeg kunne. Samtidig ertet hun meg med å si hvor svak jeg var.  Jeg er ingen direkte pingle (er ca. 180cm høy og veier rundt 75 kg), men jeg kan si med hånden på hjertet at disse jentene kunne grisebanket meg hvis de ville.

    Opplevelsen gjorde ganske sterkt inntrykk, derfor jeg skriver anonymt om den her. Var definitivt med på leken, men sitter likevel igjen med en del blandede følelser...

     

     

     

×
×
  • Opprett ny...