Gå til innhold

Plopp

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Plopp

  1. Hei Kjekssmulen.

    I mailen du skal ha fått fra Blizz så skal det stå hva du må gjøre, hvis det er mistanker om hacking av konto eller selging av konto osv. så kommer ikke kontoen din til å bli åpnet automatisk. Det du sikkert må gjøre er å sende inn en melding til Blizzard der du beviser at du er den rette eieren av kontoen. Du må sikkert sende inn et bilde av passet ditt eller lignende, samt cd key, de siste sifferene på kredittkortet ditt samt adresse osv, osv.

    Lykke til.

  2. Heisann, gratulerer med Lady. Hun er faktisk den mest irriterende bossen Blizzard har gitt ut, imho.

    Men jeg kan love deg at Kael kommer til å bli en av de bedre boss-fightene. Det er mange faser og bli kjent med, så det tar litt tid å lære.

    Ps: Første fasen er lekende enkelt, problemet for oss var overgangen fra fase 2 til fase 3. (Eller var det 3-4? Litt lenge siden jeg var der)

     

    Lykke til!

  3. Det som jeg tror var hoved problemet mitt når jeg spillte WoW var vel de racene og classene man kunne være, det var liksom ingen som "passet" Grafikken blir man jo vandt til. Grunnen til at jeg kjøpte Eq2 var fordi selv så har jeg sikklet over Eq i lang tid :D

     

    Og så er det også et problem med WoW synes jeg, og det er at "Alle" skal ha WoW, og da er jeg redd for at de fleste som får låne visa til moren eller faren sin kommer til og ha det. og det betyr at man får en aldersgruppe fra 12-20++ jeg sier ikke at unger som er 12 ikke får spille spillet for det finnes de som liker MMorpg spill og vil spille spillet fordi det er bra, og ikke bare fordi det er det spillet som har PvP. og jeg vet at PvP kan høres kult ut når man leser om det og lignende men det kan bli litt irriterende også. For og bli bra i PvP så må man jo ha lvl, og for og få det så må man gjøre quest eller ta mobs. og da er det irriterende at folk fra Horde/alliance kan komme og angripe deg når du driver og tar en mob som du har slitet med veldig lenge. og når du kommer til bake så har han sittet der og ventet på deg for og få ta deg igjen (spesiellt irriterende hvis han er mye høyere lvl en deg). Så dette er noe jeg vil at WoW må gjøre noe med, hvis de da ikke allerede har gjort det. (jeg har ikke spillt den nyeste betaen)

     

    Men ja jeg håper at Eq2 kommer med PvP servere, sånn at man kan spille mot kameratene sine og ikke bare med dem mot mobs :p

     

    Men selv så er jeg fortsatt fornøyd med Pve på Eq2, og selv så liker jeg og gå i grupper for og ta store kjemper og lignende, jeg elsker og sloss mot store ting som er mye større en det man selv er. Det er derfor jeg personlig liker Eq2 grafikken bedere fordi det gjør det mye mer ekte. Så valget falt naturlig på Eq2. Men som jeg sa tidligere så må man ha pc til grafikken! selv så spiller jeg på max :tease: men jeg har satt ned litt på skygge kvaliteten, for eller så ville det ha lagget i byene :cry:

     

    Og atmosfæren er også glimrene synes nå jeg da! man kan stå og se på solen står opp i horrisånten. og himmelen forandre farge eller når det blir natt og regne plasker ned og lynet blinker, blir jeg mest fristet til og sette meg i den lokale taveren og slå av en prat med noen bekjente...

  4. Heisann.

     

    Det har vært en stund siden jeg har sjekket forumet. Jeg har fått meg Eq2 (everquest2) så jeg har vært litt opptatt i det siste :thumbup:

    Før jeg fikk meg Eq2 så prøvde jeg ut WoW open beta. Men jeg må ærlig si at jeg ikke likte det :mad: det er ingen tvil om at det kommer til og bli stort, men som de fleste har understreket så betyr ikke det at det kommer til og bli bra! Jeg kan ikke akkurat si at jeg likte graffikken, og så var det for lite racer og classer...

    Jeg synes de bare prøver og tjene penger, fordi Warcraft gikk så bra, og derfor prøver dem og dra det enda lenger med MMORPG.

    Etter min mening så ser det ut som om man spiller warcraft og de har bare zoomet ned :thumbdown:

     

    Det som var bra med WoW var at det var veldig stort, og mange kamerater spillte/spiller det. Jeg likte ikke WoW som dere sikkert har funnet ut :D så jeg bestemmte meg for Eq2. på førsten var det en liten training som var ganske grei, vann grafikken er utrolig :w00t: men det er når man har gjort citizen queste det virkelig tar av! hvis du velger Freeport: (Evil) så er allt veldig stort, og ingen av computerne (NPC) er veldig hyggelige mot deg :D

    Hvis man velger Quenos (Good) så har allt en skikkelig hyggelig atmosfære og alle er hyggelige mot deg :thumbup:

     

    Man kan gå rund på Åpne sletter eller i en stor tykk skog full av trær og bjørner (hvis man er en liten gnom og møter disse store kraftige dyrene så kan dette bli litt av en opplevelse) :love: Eller hvis du har tid kan du F.eks: Gå ned i en STOR mørk hule men et party som du har blitt med, eller dannet. spillerne som spiller lever seg veldig inn i spiller (de fleste) noe som gjør spillet mye bedere :p

    Men jeg tror man må like RPG spill for og virkelig like spillet, siden Spill tar tid! :whistle: så spillet er litt for de mer erfarene spillerne i RPG. Men det er å anbefale for dere som ikke har prøvd spillet, og alltid har hatt lyst til og spillet et Rpg spill.

     

    Problemet med WoW er at det det er noen folk som har spillt litt for mye cs og lignende, og ikke lever seg inn i spillet og bare sitter der for og bli høyere lvl enn sine venner å sterkere sånn at han kan slå dem i duell. Da jeg testet ut Night elf på WoW og var på start stedet til Night elf. jeg var sikkert på lvl 4 eller 5 og så kommer det bort en annen spiller ca 20+, jeg sitter der og ser på han å hilser. Og det første han sier er: Piss off Noob :dontgetit: jeg sier ikke at alle er sånn, men det sitter noen unger der som spiller bare for lvl og for og bli bedere en sine venner :thumbdown:

     

    Problemet med Eq2 er at det tar ganske mye tid :dribble: Og man burde ha en ganske god pc for og spille. (jeg anbefaler og skaffe seg 1G ram) men dette gjelder vel WoW også :thumbup:

     

    Jeg er veeeldig fornøyd med kjøpe av Eq2 :thumbup:

    Så min endelige mening er at Eq2 har gjort det igjen. Med og skape ett fantastisk spill, med 16 racer og med ett unikt class tree, og en flott spill opplevelse og mange muligheter. så det er ikke bare og gå rund og drepe. det er mange andre ting man kan gjøre på spillet, som Eq2 har klart fint.

     

    Så for meg ble WoW litt for barnslig...

    Men husk at dette bare er min mening :thumbup:

  5. Heisann...

     

    Jeg må si at personlig synes jeg at Diablo blir for hakken slash.. men men det er jo min mening. :innocent:

     

    Personlig synes jeg de fleste Rpg spillene til playstation 1 er bra eks:final fantasy serien... men jeg liker ikke de nye som har kommet.

     

    jeg vet ikke helt om online spill telles som vanlig rpg spill, men hvis det gjør det ville jeg si at everquest er det aller BESTE spillet. og jeg kan ikke vente til everquest 2 kommer :love:

    :w00t:

  6. Heisann...

    er det noen her som skal ha seg Everquest 2? :love:

    Hvis det er noen som ikke vet hva dette spillet er så sjekk www.everquest2.com

    Det er ett online game "MORPG" og hvis du spør meg så Danker det ut World of warcraft :p selv har jeg spillt 1 ern men jeg gleder meg vilt til everquest2 kommer ut. :dribble:

    selv så synes jeg ikke at disse spillene ikke kan sammen lignes. men jeg synes at eq2 danker ut alt av online spill.

    De kan ikke sammenlignes fordi everquest2 er ett spill basert på D&D regler og er ett ordentelig rolle spill. Men WoW er ett spill basert på strategi spillet. selv så synes jeg strategi spillet er veldig bra men, etter min mening har de bare prøvd og henne med på MORPG sjangeren, for meg så virker det bare som om de bare har tatt strategi spillet og "Scrollet" ned.

     

    Jeg vet det er mange irriterte Wow spillere ute der akkurat nå men dette er "min mening" :D

  7. Heisann...

    Hvordan er denne musen til spilling? :love:

    eks. cOUNTER-STRIKE eller warcraft3.

    Jeg har en microsoft mus nå men når jeg spiller cs og skal hoppe inn i ett rom og snur meg raskt til venstre eller høyere lir jeg bare stående i rommet og titter rett ned i bakken :thumbdown:

    den fungerer til warcraft da....

    har noen tips om den "BESTE" game musa? =Offtopic=

  8. Etter tester og mye fjas og kloking så er MSI 6800Ultra en verdig vinner, samt POV 6800U, og Gainward sine 430mhz og 450mhz edition, men det er prisen som trekker ned på dem!.....

     

    Asus kommer også bra etter da...

     

    Men vis vi ser etter helheten

     

    1.gainward

    2.msi

    3.pov

    4.MSi

    Heisann...

    Hvis du legger til sånne poster så hadde det ikke hver så dumt med linker om hvor du har fått den informasjonen om...

    Hvor mindre det er fra personlig erfaring da! :p

    Informasjonen fra :blush:

  9. Etter tester og mye fjas og kloking så er MSI 6800Ultra en verdig vinner, samt POV 6800U, og Gainward sine 430mhz og 450mhz edition, men det er prisen som trekker ned på dem!.....

     

    Asus kommer også bra etter da...

     

    Men vis vi ser etter helheten

     

    1.gainward

    2.msi

    3.pov

    4.MSi

    Heisann...

    Hvis du legger til sånne poster så hadde det ikke hver så dumt med linker om hvor du har fått den informasjonen om...

    Hvor mindre det er fra personlig erfaring da! :p

  10. Vel jeg har Gainward 6800Ultra Gold 430/1200 som jeg må klokke ned til 400/1100 for å få det stabilt  :mad:

    Mitt kort har nividia vifte og ikke den dobble som er avbildet på komplett.

     

    Er rimelig sikker på at det er no galt med kortet. Har flasha bios etc og gjort det meste for å få det stabilt under stress.

    Skal bytte vifta med artic cooling skjermkortvifte og sjekke ut potensielle problemer med for lav spenning på ram.

    Jeg har ett Hightech X800XT i bestilling men det tar jo så lang tid å skaffe det  :(  at jeg kan bruke tid på¨å få til Gainwardkortet.

    Hvor er det du bestiller fra? står det ubekreftet eller bekreftet der du bestiller fra?

    Har selv bestillt ett fra komplett men det er ubestemt :nei:

    arg jeg mener Netshop :blush:

  11. Vel jeg har Gainward 6800Ultra Gold 430/1200 som jeg må klokke ned til 400/1100 for å få det stabilt :mad:

    Mitt kort har nividia vifte og ikke den dobble som er avbildet på komplett.

     

    Er rimelig sikker på at det er no galt med kortet. Har flasha bios etc og gjort det meste for å få det stabilt under stress.

    Skal bytte vifta med artic cooling skjermkortvifte og sjekke ut potensielle problemer med for lav spenning på ram.

    Jeg har ett Hightech X800XT i bestilling men det tar jo så lang tid å skaffe det :( at jeg kan bruke tid på¨å få til Gainwardkortet.

    Hvor er det du bestiller fra? står det ubekreftet eller bekreftet der du bestiller fra?

    Har selv bestillt ett fra komplett men det er ubestemt :nei:

  12. Her kommer det store spørsmålet.....

    Hvilket "merke" er best? av radeon x800 xt serien. :love:

    UTEN tvil denne

     

    Hightech Excalibur X800XT Iceq-II

     

    Rett og slett fordi dem har med VGA silencer Rev. 4 som standard i deres IceQ-II form. Ingen andre som stiller med en skikkelig kjøler, før Sapphire leverer sin TOXIC serie.

    Ja men det har de faktisk fått det til x800 pro men ikke xt enda :( www.netshop.no

    komplett har faktisk fått tak i noen x800 xt kort men det er midlitidlig utsolgt men det kommer inn om 10 dager :D

  13. Heisann...

    hva er det som er feil egentelig? er det det at dere ikke får spillt sammen på spilla dere skal spille. eller er det det at dere ikke kan se hverandre på nettverket?

     

    Hvis det er:

    Spill: prøv og gå på "minenettvetkssteder" og klikk på egenskaper på lokal area nettwork.. jeg tror det var det det het, jeg kan ikke sjekke akkurat nå for jeg sitter på windows 2000. der må du trykke på legg til. og så velger du protokoll og så netbios eller noe sånt. dere kan også sjekke om dere har automatisk ip eller manuel. noen spill vil at dere skal bruke manuel så prøv også og bruke det eks:192.164.0.3

     

    Ikke ser hverandre på nettverket: prøv og skriv \\ og så navnet på pc du leter etter. eller du kan trykke på sett opp lokalt nettverk og velger sett opp via andre datamaskiner. og så når den har gjort det velger du fullfør jeg trenger ikke og gjøre dette på andre pc er eller noe sånt.

     

    hvis ingen ting av dette fungerer så trenger du og instalere ruteren din. dette gjør du ganske enkelt og greit med og skrive \\ og så ip til ruteren og gjøre om instillingene til pppoe. men dette kommer an på åssen Internet kobling du har

     

    hvis ingen ting fungerer venligst skriv til bake og beskriv problemet nærmere. :thumbup:

  14. Heisann...

    jeg liker ikke at man må ta all trainingen for og bruke andre ting, men nå er det jo tross alt ett spill fra us army som er lagd for og rekrutrere. jeg kan ikke akkurat si at det hjalp meg til og ønske og rekrutrere meg for jeg dør hele tiden :D

    det er et veldig vansklig spill, Eks: man dør bare det kommer en granat inn i rommet. :cry:

    her er det ett eksempel: jeg og 5 andre snek oss langs hus bygningene for og unngå snipere og lingnende, vi dekker vegen med litt smoke. når vi løper fra hus til hus gir vi hverandre cover med *cover fire* da vi endelig har klart og komme oss inn i en bygningen og utenfor fare puster vi litt lettet ut og skal begynne og sette ut poster til vakt og lignende, det går en liten stund da vi hører ett eller annet som kommer diltene ned den lille trappen opp til andre etasjen.

    til vår store frykt var det er *HE* granat som landet rett foran bena mine! :(

    alle prøvde og komme seg ut av det lille rommet men det var for sent og vi alle døde... 1 fiende, 1 granat 5 døde :p

    ganske morro men det er så vanskelig at man går lei etter en stund!

×
×
  • Opprett ny...