Gå til innhold

HeiPåDej

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HeiPåDej

  1. Hei!

    Ville bare dele min erfaring med trang forhud operasjon.

    Jeg er 25 år gammel og har slitt med trang forhud så lenge jeg kan huske. Husker første gang jeg hadde sex så røk strengen på penis ? men nok om det.

    Jeg opplevde å ikke bli tatt seriøst av fastlegen min når jeg første gang når jeg tok kontakt med problemet (da jeg var 13år) ble fortalt at dette ble bedre med årene. Og etterhvert som jeg ble mer seksuelt aktivt med årene ble det ett større problem for meg.

    Jeg har alltid klart å få forhuden bak men det har vært trangt! Så mange ganger etter samleie har jeg endt opp med mye rifter/sår rundt toppen av forhuden noe som har vært jævlig vondt. Og når disse sårene har grodd så blir det trangere enn det var og slik har det pågått. Har i løpet av siste året blitt henvist til urolog 2 ganger ved offentlig sykehus av min nye fastlege men begge disse ble henvisningen avvist. På nyttårsaften våknet jeg med betennelse i forhuden som var noe av det mest ubehagelige jeg har opplevd, føltes ut som noen hadde helt syre over Lillemann! Måtte innom legevakten to ganger og de hadde forskjellig oppfatning begge legene.

    Ble så irritert over hele greien at jeg googlet og fant en urolig som drev for seg selv privat. Tok kontakt og fikk time allerede dagen etter. Hun brukte ikke mer enn noen sekunder før hun forstod at her måtte det operasjon til, og hun skjønte heller ikke hvorfor dette ikke var blitt gjort noe med for lenge siden. Attpåtil så mente hun at legen min burde visst at der han hadde henvist meg tok de seg bare av større problemer innenfor mannehelse og ikke fimose operasjoner.

    Hun henviste meg til riktig sykehus hvor jeg skulle få det dekket av det offentlige. Tok meg bare 2 uker fra jeg var hos henne til operasjonsdagen som var forrige tirsdag. Nå er det altså gått snart 4 dager siden jeg fikk fjernet "badehetten" og gjennomført full omskjæring. 

    Jeg ble fortalt at jeg skulle bytte kompress ved hvert toalettbesøk/minst 2 ganger daglig, å dyppe den i en bolle med vann tilsatt en liten knert med lactasyd såpe og deretter tørke forsiktig. Samt påføre salve med scheriproct rundt undersiden av penis hodet hvor stingene var.

    Også har jeg et spørsmål til andre som evt har tatt full omskjæring. 

    - jeg føler at penis hodet "flasser" og tørker ut, føles kanskje litt irritert ut. Er dette normalt? Skal man gjøre noe for å holde penis hodet fuktig?

    Jeg har heller ikke hatt behov for å knaske ned smertestillende siden jeg dro fra sykehuset, og ellers ikke hatt noe ubehag/smerter ved vannlating.

    Ser dette ble et langt innlegg.. men jeg tenker det er greit for andre å lese da jeg selv ikke fant noe særlig med informasjon om prosessen før og etter operasjon.

×
×
  • Opprett ny...